Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

Sveikos,
Turiu klausimeli. Kokie yra homeopatiniai zirniukai nuo nerimo ir neramaus miegelio vaikiuikui duoti? geriam sedalia, bet jie mazulei nepetika nes laaaabai jau saldus, net sakycau slyksciai saldus.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 07, 12:05)
Sveikos,
Turiu klausimeli. Kokie yra homeopatiniai zirniukai nuo nerimo ir neramaus miegelio vaikiuikui duoti? geriam sedalia, bet jie mazulei nepetika nes laaaabai jau saldus, net sakycau slyksciai saldus.

Mums labai padėjo ne žirniukai, o mikstūrėlė Passiflorae mirksiukas.gif Pirkome heomopatijos vaistinėje kadangi buvo labai sunkus atjunkymo periodas, tai super suveikė ir tikrai labai nedaug kainuoja ax.gif
Aš ir pati kartais pageriu prieš nakt tokią arbatėlę iš melisų, mėtų, levandų ir pasiflorų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 07 spalio 2008 - 13:42
QUOTE(wikonda @ 2008 10 07, 15:41)
Mums labai padėjo ne žirniukai, o mikstūrėlė Passiflorae mirksiukas.gif Pirkome heomopatijos vaistinėje kadangi buvo labai sunkus atjunkymo periodas, tai super suveikė ir tikrai labai nedaug kainuoja ax.gif
Aš ir pati kartais pageriu prieš nakt tokią arbatėlę iš melisų, mėtų, levandų ir pasiflorų  thumbup.gif

O jis sirupas? nes jei sirupas tai mes negeriam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 07, 15:24)
O jis sirupas? nes jei sirupas tai mes negeriam verysad.gif

Šeip tai čia yra vaistukai mikstūra tik jie heomopatiniai. Ir jai jau pasiryžote kokiais tais būdais gydyti savo negalavimus manau vaikučio norai ne prie ko blush2.gif Gal aš ir per grubiai blush2.gif mes į pagalba pasitelkdavome švirkštuką nuo vaistų sušvirkšti užkalbi dantį po to išmyluoji išbučiuoji koks šaunuolis ir žygdarbis atliktas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 07, 20:18)
Šeip tai čia yra vaistukai mikstūra tik jie heomopatiniai. Ir jai jau pasiryžote kokiais tais būdais gydyti savo negalavimus manau vaikučio norai ne prie ko blush2.gif Gal aš ir per grubiai blush2.gif mes į pagalba pasitelkdavome švirkštuką nuo vaistų sušvirkšti užkalbi dantį po to išmyluoji išbučiuoji koks šaunuolis ir žygdarbis atliktas biggrin.gif  wub.gif

Ir as taip darau su sirupais mirksiukas.gif , bet zinokit isigudrino net su svirkstu nenuryja oo isspjauna, o kartais net apsivemia. tai dabar ilgiau zaidziu su sirupais laaaabai juos skiedziu vandeniu. kad nesijaustu saldumo. tuomet vel problema tiek daug vandens nenori gert doh.gif
Atsakyti
skaičiau skaičiau ir susimaišiau...Ką duoti nuo temperatūros?atakuoja kažkoks virusas.Mergaitę per parą išgydžiau homeopatiniais,o dabr mažius.Naktį pakilo temperatūra,tai dėjau žvakutes,nes nieko po ranka neturėjom.Nu ir čiulpiam homeopatinius vaistukus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 18, 11:22)
skaičiau skaičiau ir susimaišiau...Ką duoti nuo temperatūros?atakuoja kažkoks virusas.Mergaitę per parą išgydžiau homeopatiniais,o dabr mažius.Naktį pakilo temperatūra,tai dėjau žvakutes,nes nieko po ranka neturėjom.Nu ir čiulpiam homeopatinius vaistukus.

pas mus žirniukai. Duodu Aconitum ir Beladona kartu. Kaip man aiškino, Beladona labiau tinka kai yra kartu ir gerklės skausmas, angina.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 10 19, 16:04)
pas mus žirniukai. Duodu Aconitum ir Beladona kartu. Kaip man aiškino,  Beladona labiau tinka kai yra kartu ir gerklės skausmas, angina.

Ir mums šituos nuo temperatūros rekomendavo. Tik Aconitum pačioj ligos pradžioj (pirmą dieną, sakė toliau nėra prasmės juos vartot), o paskui Beladona.

O Opium kaip parašė, kad Beladona tinkamas kai yra gerklės skausmas, angina, turbūt irgi tiesa, nes mano abiem vaikams skarlatina verysad.gif , tai skyrė Beladona iš kart.

Nežinau kaip su ta skarlatina seksis homeoaptiniais gydytis? Mažoji alergiška antibams, neturiu kuo daugiau ją gydyt, o jei mažoji negers, didžiukei nėra prasmės antibiotikų duoti (vis tiek mažoji gan ilgai pagal visus aprašymus krės aplinkinius ir vėl užkrės sesę).

Na bet tikėkimės geriausio.

Atsakyti
Vilytte,

Extra atvejui galit pasiskaityti apie homeopatinius nuo skarlatinos cia:

http://www.hpathy.co...atment-cure.asp

http://www.vithoulka...w/1345/lang,en/

Sveikit 4u.gif unsure.gif

Merginos, patariu paskaityti L.Hay ar V. Sinelnikovo knygas. Galiu pasakyti pagal savo patirti: pades suprasti, kodel islenda visokios ligos ir ju daugiau ar maziau isvengti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 19 spalio 2008 - 23:08
o maniškius užpuoolė kažkoks virusas,per parą susigydėme homeopatiniais vaistais,labai džiaugiausi,bet po dviejų dienų didžkė atkrito.Nu man jau taip,pagydome staigiai,o paskui nemokame susireguliuoti.Tiesa dar kartą dėl tų tablečių ,tai ar galima nu tarkim dvi rūšis gerti ir plius coryzalia nuo slogos?
Atsakyti
Greisi,

Kelis kompleksinius duodant, paskui darosi sunkiau suprasti simptomus (jeigu daugiau nei 2). Sakau is patirties. 4u.gif Pameginkit pasiskaityti ir atsirinkti, kas panasiausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 10 20, 10:39)
Greisi,

Kelis kompleksinius duodant, paskui darosi sunkiau suprasti simptomus (jeigu daugiau nei 2). Sakau is patirties.  4u.gif  Pameginkit pasiskaityti ir atsirinkti, kas panasiausia.  mirksiukas.gif

tai j8s viena duodate?
Atsakyti