Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

O sloga kokia?
Pabandžiau paieškoti, abchomeopathy paieškoje "cold after vomiting" duoda Aconitum. Aflubine Aconitum yra žemos potencijos. Paskaitykite apie jį. Jeigu atitinka keletas simptomų, gal tada geriau suveiktu, pvz. 30C?
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 10 02, 19:23)
O sloga kokia?
Pabandžiau paieškoti, abchomeopathy paieškoje "cold after vomiting" duoda Aconitum. Aflubine Aconitum yra žemos potencijos. Paskaitykite apie jį. Jeigu atitinka keletas simptomų, gal tada geriau suveiktu, pvz. 30C?

Vanduo su čiauduliu (kol kas nėra gausi), bet duodu viską, ką turiu po ranka. Požymiais panaši į alerginę (bet iš tikro tai virusinė, nes mažylė jau trys dienos sloguoja). Aconitum kaip tyčia neturiu.

Tarp kitko mažylė pradėjo vakar žiauriai sausai kosėt, šįryt pradėjau Bronchalis - heel, nuo pietų labai gražiai pradėjo atkosėt. Ir neišbėrė (ankščiau guodžiau, kad nuo cinabsino buvo pabėrę).
Atsakyti

Allium cepa - vandeninga, čiaudulys, paraudus panosė (graužia panosį), ašaroja akys.

Euphrasia - vandeninga, paraudusios, ašarojančios akys (labiau dirgina akis nei nosį).

Natrium Muriaticum - vandeninga (panaši į kiaušinio baltymą), su sausu kosuliu, uoslės ir skonio netekimas. Norisi druskos (arba atvirkščiai, blogiau nuo druskos).

Sabadilla - ilgi čiaudulio priepuoliai, peršti nosyje, dirginančios išskyros, gumulys gerklėj, ašarojančios akys.

Gelsemium - vandeninga, erzinanti, dažnai čiaudo. Nuovargio, drebulio pojūtis.

Kadangi Coryzalia išbandėt, Allium cepa tikriausiai yra ne tas (nes jo sudėtyje yra).
Atsakyti
Tujos aliejus tikrai thumbup.gif be jokio kvapo, skonio, ,,riebals" į nosį ir tiek ax.gif
Atsakyti
Aš neseniai grįžau iš žinomos homeopatės, gydomės mažiuko atopinį dermatitą. Tai užklausiau dėl potencijų, anot jos, šešiukės veikia fizinį kūną, 30 ir 200 - jau emocinį ir mentalinį kūnus. vaikasm ji skiria dažniausiai 30, o Kauno Rotušės vasitinėj sako kad vaikams tinka tik tos mažosios.

jEI NE PASLAPTIS KURBUVOR IR AR PADEDA, NES PAS MUS SUNKUS DIFUZINIS ATOPINIS DERMATITAS IR BELIKO TIK HOMEOPATAI.
Atsakyti
O tas tujos aliejus nėra pavojingas dėl tujono? g.gif
Man atrodo, kad nėščiosioms ir vaikams reiktų jo vengti.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 10 02, 19:09)
Bijau tų ligų baisiausiai, vos sukrekščia man jau vaidenąsi, kad visi mūsų atsmatiniai kosuliai atsinaujino.

Atrodo, per savaitgalį pasveikom be didesnių problemų, spėjau ir aš su vaikais prasigrt.

Buvom iš Muziejaus vaistinės nusipirkę Antitusino mixtūrą nuo kosulio, mums labai tiko. Tik gaila, kad jos sudėtis nenurodyta.

Mažiukei dar teko Ledum išbandyt, iš nežinia kur naktį uodas sukando (buvo nelabasis vaikų kambary), tai apsiėjom šįkart be tinimų. Truptį niežti, paraudo tik pati įkandimo vieta, bet neištino thumbup.gif , o mums visi įkandinimai tinimu su raudona karšta dėme baigdavosi.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 10 05, 21:14)
O tas tujos aliejus nėra pavojingas dėl tujono?  g.gif
Man atrodo, kad nėščiosioms ir vaikams reiktų jo vengti.

Pabūsiu tundra blush2.gif Tujonas tai eterinis aliejus? Jeigu taip, tas Thuja aliejus yra beskonis ir bekvapis (kaip paprastas aliejus). Kiek žinau, jis potencijuotas, todėl neturi būti pavojingas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 10 05, 20:07)
Aš neseniai grįžau iš žinomos homeopatės, gydomės mažiuko atopinį dermatitą. Tai užklausiau dėl potencijų, anot jos, šešiukės veikia fizinį kūną, 30 ir 200 - jau emocinį ir mentalinį kūnus. vaikasm ji skiria dažniausiai 30, o Kauno Rotušės vasitinėj sako kad vaikams tinka tik tos mažosios.
jEI NE PASLAPTIS KURBUVOR IR AR PADEDA, NES PAS MUS SUNKUS DIFUZINIS ATOPINIS DERMATITAS IR BELIKO TIK HOMEOPATAI.

tikrai padeda, lankomes pas Gema Galvydyte is Homeopatijos centro. Jauciame zymius zymius pagereimus
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 10 06, 09:41)
Pabūsiu tundra blush2.gif  Tujonas tai eterinis aliejus? Jeigu taip, tas Thuja aliejus yra beskonis ir bekvapis (kaip paprastas aliejus). Kiek žinau, jis potencijuotas, todėl neturi būti pavojingas.  ax.gif

Tujonas yra eterinio aliejaus sudėtinė dalis, nervų nuodai. Jis būna ne tik tujose.
Bet jei tas tujų aliejus yra homeopatinis preparatas, tai, aišku, kita kalba - tada to pavojaus nėra.

Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 10 06, 11:23)
Tujonas yra eterinio aliejaus sudėtinė dalis, nervų nuodai. Jis būna ne tik tujose.
Bet jei tas tujų aliejus yra homeopatinis preparatas, tai, aišku, kita kalba - tada to pavojaus nėra.

ir aš buvau įsigandusi,nes skaičiusapie tujų nuodingumą.
Homeopatai tikrai padeda mes Kaune gydomės.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 10 06, 11:10)
tikrai padeda, lankomes pas Gema Galvydyte is Homeopatijos centro. Jauciame zymius zymius pagereimus

mes irgi uzsiregistravome pas Gema
Atsakyti