QUOTE(obuoliux @ 2008 09 22, 11:56)
Juramare, mano didžiajam prieš metus irgi buvo atradę antro laipsnio adenoidus. Noris pastoviai būdavo užkimšta, knarkdavo. Truputį "off topic", bet aprašysiu.
Jau apie tai esu daug kartų rašiusi, bet dar papasakosiu kartą. Kažkur atradau apie nosies plovimą sūriu vandeniu su švirkštu, bet vaistininkės patarta, pabandžiau su paprasta pompyte (kriaušyte). Laaabai nemalonu, bet veikia. Kai nosis išdirginta, sūrus vanduo labai graužia, tai perėjom prie paprasto vandens. Plauti reikia galvą palenkus į šoną, pilant srovele. Paskui kitą pusę. Internete radau dar tokį dalyką kaip "netty pot" (per google images galit pažiūrėti), pavaizduotas principas. Išplauna geriau nei Sterimar ar bet koks jūros vanduo (Mar plus ir kt. nebeveikdavo). Dabar nosis atsikimšusi, neskaitant vis bandančios atsirasti alerginės slogos, kurią įveikinėjam plovimais ir homeopatiniais. Nebėra pastovios slogos ir chroniško sinusito.
Dar: Rotušės a. yra pirkti "Kompleksas nuo sinusito" (jeigu dar nebandėt).
Opium, kokio amžiaus vaikui duodat 30C? Gal kas bandėt savarankiškai virusinius susirgimus gydyti aukštesnėm potencijom?
Ačiū,
Obuoliux Jau pabandėm praplauti nosytę su paprastu vandenuku,labai nepatiko ir spyriojosi,bet manau po truputį pripratinsiu
O užtenka vieną kart per dieną praplauti,ar porą kart reiktų?
Susitariau dėl vizito su Vaidilute Zakarauskiene homeopatinei konsultacijai antradienį,eisiu dėl savo ligų,gal vėliau tarsiuos,kad ir vaikus priimtų
Vakar vežiau vyrą į ligoninę,į akį buvo įkritusi metalo drožlė,kaip tik ėjau dėl odos pas Zakarauskienę,mat man beria pilvą-alergija metalui,jai pasakiau kas vyrui buvo,tuoj parašė vaistukų pavadinimus-Traumeel S tabletes ir Ocullo-heel lašiukus.Vakar per dieną vyras naudojo šiuos vaistukus,ir liko nustebęs,nes tikrai padėjo,akys neberaudonos,ir žaizdelės nebeskauda,tik kai užsimerkia,jaučia vos vos.O anksčiau buvo užkietėjęs tradicinių vaistų šalininkas.Manau,po truputį keičiasi jo nuomonė homeopatinių vaistų naudai