Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(obuoliux @ 2008 09 20, 21:13)
Kaip smagu  4u.gif  Dabar bandykit retinti ir žiūrėkit, ar neatsinaujina simptomai. Reikėtų per dieną vartoti 2-3 kartus. Jeigu padėtis prastėja - dažniau (kas kokias 4 valandas). Kai norėsit pabaigti irgi žiūrėkit - dar porą dienų jeigu nieko, galima bandyt nutraukti.
O bėrimas nuo antibų tikrai gali būti bertos. Mano abu vaikai laaabai reaguoja į antibiotikus: iš karto suviduriuoja. Po to ilgai tenka atsistatinėti.

Dekui, Obuoliux. hi.gif
Atsakyti
Cia vel as blush2.gif

Kam idomu, i sita temele:
http://www.supermama...0#entry19989006
surasiau tai, ka man gyd.A.Vaivariene patare isigyti seimos homp.vaistu vaistineleje.
Gal kuriai nors pravers. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyteee: 21 rugsėjo 2008 - 14:51
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 21, 14:50)
Cia vel as  blush2.gif

Kam idomu, i sita temele:
http://www.supermama...0#entry19989006
surasiau tai, ka man gyd.A.Vaivariene patare isigyti seimos homp.vaistu vaistineleje.
Gal kuriai nors pravers.  mirksiukas.gif

Man tai tiktrai pravers, labai labai labai dekui, kad neptingeaji parasyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(opium @ 2008 09 19, 19:42)
įkišiu trigrašį. Ne apie pūlingas anginas, nes jų lyg ir nebuvo, bet staigią aukštą temperatūrą (kaip taisyklė ji užkyla naktį, jau užmigus vaikui ir kartu būna staigus nosies užgulimas, prie viso to gerklė irgi rausta) Taigi iškart Acconitum ir Belladona kartu maždaug kas 20 min. Nuo ryto paprastai jau duodu kas valandą, kartais rečiau, kai jaučiu užkyla temperatūra. Per parą nusimuša. Antrą parą dar duodu kokius 4 kartus ir su tais vaistais baigiam. Toliau tęsias slogos gydymas. Pgl mano homeopatę per 2 paras turi jaustis  pagerėjimas, bet reik "sugaut" pirmuosius simptomus.
O dėl imuniteto stiprinimo-Hepar sulfuris  imunostimuliatorius, tinkantis platesniam ratui. Net rekomenduoja tiesiog turėt ir bet kuriam šeimos nariui "sugripavus" pagert visai šeimai. Kai kam jį rekomenduoja pavartot kelis mėn. stiprint imunitetą.

Kokios potencijos duodi Belladona ir Acconitum?

Papildyta:
Aš neseniai grįžau iš žinomos homeopatės, gydomės mažiuko atopinį dermatitą. Tai užklausiau dėl potencijų, anot jos, šešiukės veikia fizinį kūną, 30 ir 200 - jau emocinį ir mentalinį kūnus. vaikasm ji skiria dažniausiai 30, o Kauno Rotušės vasitinėj sako kad vaikams tinka tik tos mažosios.

Gelytee, o is Jusu vaistineles PYROGRAN, CHAMOMILLA ,Calcium phosphoricum - kokios potencijos Vaivariene rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 09 21, 18:10)
Papildyta:
Kokios potencijos duodi Belladona ir Acconitum?

30.
Atsakyti
Pas mane ant Belladonna buteliuko uzrasyta *3. Tai gal cia irgi 30 potencija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 21, 20:06)
Pas mane ant Belladonna buteliuko uzrasyta *3. Tai gal cia irgi 30 potencija?  g.gif

pri manęs irgi kažka skibo,porą dienų gėriau anginum heel ir influcidą.tai dabar kaip niekur nieko,truputį nosis bėga,bet išvengiau didelės slogos,kurios labai nepernešu doh.gif .keista ,kad Vaivarienė patarė žuvie staukus,visada pabrėžia ,kad maistas ir tik maistas jokių vitaminų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 08 12, 15:08)
nu joooo, as kaip prisimenu kaip jauciausi, tai bet koks noras dingsta laukt rolleyes.gif
Zmoge, prie pulingos anginos pirmiausiai kyla temp iki 39-40, visa kita veliau.
matai as labai retai kvieciu gydytoja, nebent kad reik pazymos, arba kompensuojamu vaistu, arba sudetingesnis atvejis, apie kuri nieko nezinau, ir tai dazniausiai paskambinu kad israsytu ir pasiimu, o bakterine angina nuo virusines tai sorry atskirti labai lengva, o nustatyti pulinga vieni juokai- puliniai kaip turi but matosi, ja sukelia streptokokai, tai juos kuo puikiausiia veikia penicilinas.
o homeopatikus prisiekiau niekada nevartoti, po to kai po ju vartojimo cistitui gydyti (vaikui) reikalas komplikavosi pulingu inkstu uzdegimu ir aciu dievui kad uzteko proto neklausyti gydytojos su jos homeopatikais ir nuvaziuoti i ligonine, kur maciau labai daug ligoniuku irgi po gydymo homeopatikais ir ju gydanciu gydytoju nekompetencijos, kuriems inkstu uzdegimas buvo apgydytas ir perejo i letine busena - vargsai vaikai, niekam nelinkeciau to sad.gif

bet dar ka noreciau pasakyti, visiskai sutinku su ta mintim kad siaip laikais reikia buti paciam mediku, arba bent ismanyti medicina, kad moketi diskutuoti su gydytojais, nes taip, daznai priraso ko reikia ir nereikia, ir su diagnozem nusigrybauja i lankas, kad ir mano to atveju su inkstu uzdegimu- pasak apylinkes gydytojos vaikui buvo reumatitas blink.gif

Jei dar turi pūlingą anginą, tai galiu pasidalinti mintimis kaip aš su ja kovojau ir atrodo įveikiau...

prieš 1,5 metų po 15 metų pertraukos mane pačią buvo užpuolusi pūlinga angina... pusę metų buvau tokioje būsenoje, kad jau galvojau teks operuoti... ėmė pasėlį iš kurio išaugino bakteriją, taigi angina bakterinės kilmės... na ir prasidėjo per pusę metų 6 antibiotikų kursai, neskaitant psichinės ir fizinės būklės pablogėjimo... Ir kai po eilinio anginos priepuolio ir 40 C temperatūros teko kviestis greitąją į namus, užstrigo atvykusios gydytojos pasakyti žodžiai, kodėl neskalaujate gerklės druskos tirpalu, tai pirmoji pagalba prasidėjus anginai... nesukeltumėte tokią aukštą temperatūrą...

po jos vizito aš kategoriškai atsisakiau gerti antibiotikus ir pradėjau 3 kartus per dieną skalauti gerklę: 1 kartą su druska, 1 kartą su soda ir 1 kartą su medetkom na aišku, kad galėčiau nušliaužti iki vonios teko paracetamoliu ir analginu temperatūrą mušti... dar vyras Camelia vaistinėje apsakęs mano bėdas gavo Propolio ir medetkų purškalo (naudojau pusę metų prieš tai Liugolį, tad jodo jau bijojau vartoti)... na ir dar čiulpiau Tonzilotren (atrodo taip vadinasi)... ir ką gi per 3 diena temperatūra dingo, pūliai išsiskalavo ir dezinfekavosi ir jau 1,5 metų nežinau kas yra angina, net ledus šią vasarą drąsiai valgiau... jei tik pajaučiu, kad peršti gerklę, iškart Propolio ir medetkų purškalo, paskalauju su druska ir viskas baigiasi... tas purškalas aštrokas, todėl mažiems vaikams netiks, mano dukra nuo 5 metų juo purškiasi ir ne tik gerklę bet ir kai sloguojam juo dezinfekuoju gerklės gleivinę, na labai efektyviai mums padeda...
Atsakyti
Juramare, mano didžiajam prieš metus irgi buvo atradę antro laipsnio adenoidus. Noris pastoviai būdavo užkimšta, knarkdavo. Truputį "off topic", bet aprašysiu.
Jau apie tai esu daug kartų rašiusi, bet dar papasakosiu kartą. Kažkur atradau apie nosies plovimą sūriu vandeniu su švirkštu, bet vaistininkės patarta, pabandžiau su paprasta pompyte (kriaušyte). Laaabai nemalonu, bet veikia. Kai nosis išdirginta, sūrus vanduo labai graužia, tai perėjom prie paprasto vandens. Plauti reikia galvą palenkus į šoną, pilant srovele. Paskui kitą pusę. Internete radau dar tokį dalyką kaip "netty pot" (per google images galit pažiūrėti), pavaizduotas principas. Išplauna geriau nei Sterimar ar bet koks jūros vanduo (Mar plus ir kt. nebeveikdavo). Dabar nosis atsikimšusi, neskaitant vis bandančios atsirasti alerginės slogos, kurią įveikinėjam plovimais ir homeopatiniais. Nebėra pastovios slogos ir chroniško sinusito.
Dar: Rotušės a. yra pirkti "Kompleksas nuo sinusito" (jeigu dar nebandėt).

Opium, kokio amžiaus vaikui duodat 30C? Gal kas bandėt savarankiškai virusinius susirgimus gydyti aukštesnėm potencijom?
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 09 19, 19:42)

O dėl imuniteto stiprinimo-Hepar sulfuris  imunostimuliatorius, tinkantis platesniam ratui. Net rekomenduoja tiesiog turėt ir bet kuriam šeimos nariui "sugripavus" pagert visai šeimai. Kai kam jį rekomenduoja pavartot kelis mėn. stiprint imunitetą.

Heelo firmos mes naudojam ENGYSTOL imuniteto stiprinimui, kai kas nors gresia . Ten ieina ivairiu potenciju Vincetoxicum hinrundinaria ir Sulfur. Del potenciju, tai homeopate dar sake, kad reikia pateims atrasti, ar jusu vaika veiks mazesnes ar didesnes potencijos, todel ir firmu kompleksiniuose dedamos ivairios potencijos.
Atsakyti
obuoliux, pradėjau nuo 1,5 m.
Atsakyti
sveikos, mielosios mamyte, noreciau ir as pasidalinti savo ziniomis apie homeopatinius vaistukus. Tiesa as pati ir mano visa didele seima naudojame zolinius vaistukus jau 8 metai, nuo tada, kai mano pacios mama atrado kur galima ju isigyti ir susipazino su ju poveikiu. isbandziusi pirmiausia ant saves, tada pasiule ir mums visiems. Nuo tada mes su jais ir nesiskiriam. tada mano sesutems buvo 2 metukai(dvynukes) ir jos pradejo gerti tuos zolinius maisto papildus. taigi darzelyje ir dabar mokykloje jos bene vieninteles nera sirgusios rimta liga. jei uzpuola, tai tik slogyte be jokiu temperaturu. Dabar mano suneliui 8men. ir jau nuo 2-ju menesiu as jam duodu siu zolyciu. Tfutfutfu su pilvuku jokiu bedu neturejom ir nesam sirge niekuo iki siol. na mes esam patenkinti ir nezadam skirtis su siais vaistukais. Jei kuria mamyte domina kaip be chemijos isgyti ir galu gale visai nesirgti, klauskit, rasykit, pakalbesim placiau ir konkreciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARN Paukstes @ 2008 09 22, 15:32)
sveikos, mielosios mamyte, noreciau ir as pasidalinti savo ziniomis apie homeopatinius vaistukus. Tiesa as pati ir mano visa didele seima naudojame zolinius vaistukus jau 8 metai, nuo tada, kai mano pacios mama atrado kur galima ju isigyti ir susipazino su ju poveikiu. isbandziusi pirmiausia ant saves, tada pasiule ir mums visiems. Nuo tada mes su jais ir nesiskiriam. tada mano sesutems buvo 2 metukai(dvynukes) ir jos pradejo gerti tuos zolinius maisto papildus. taigi darzelyje ir dabar mokykloje jos bene vieninteles nera sirgusios rimta liga. jei uzpuola, tai tik slogyte be jokiu temperaturu. Dabar mano suneliui 8men. ir jau nuo 2-ju menesiu as jam duodu siu zolyciu. Tfutfutfu su pilvuku jokiu bedu neturejom ir nesam sirge niekuo iki siol. na mes esam patenkinti ir nezadam skirtis su siais vaistukais. Jei kuria mamyte domina kaip be chemijos isgyti ir galu gale visai nesirgti, klauskit, rasykit, pakalbesim placiau ir konkreciau. mirksiukas.gif

Nu įdomu rašykit.Bet ar tai su homeopatija susiję?
Atsakyti