Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 19, 09:15)
Linex duodam. Kas blogiausia, kad jis lb.prastai geria skyscius, o ju taip dabar reikia. Neigrusi gi per prievarta.
Temperatura syryt vel virs 38...
Na apart Mercurius dar turiu ta PYROGRAN - nuo temp ir BELLADONNA - nuo iv.uzdegimu. Dar radau PUSATILLA - gyd.parasiusi, kad nuo ausu uzdegimo, slogos. Radau ir CHAMOMILLA - neva nuo dantu dygimo skausmo.
Kaip maonot, ar duoti kokiu situ vaistuku salia antibu?

Na jis pas mane jautruolis visada buvo, mazai isdrista su kitais vaikais zaisti, siaip gan verksnus. Dabar tas verksnumas ir zyzlumas i9svis nesvietiskas, mieguistumas taip pat.

Jo jums tas rūpūžės tiktų,manau čia laiko reikia...o mes kartu darželį lankėme 4u.gif
Atsakyti
Iš turimų tiktų nebent belladonna:
In simple tonsillitis, when the tonsils are swollen and present a bright red appearance with painful and difficult deglutition, at first dryness of the fauces, and then moderate secretion of ropy mucus or saliva, with the characteristic pulse and expression of face, Belladonna suffices to effect a cure in a few hours. It is useful not merely in tonsillitis, but equally so in pharyngitis, in inflammation of the soft palate and uvula, and of the larynx when the mucous membrane and the sub-mucous cellular tissue are both involved. The redness is vivid; the pain is acute, tense and often throbbing; the arterial action very decided. The secretion of the mucous membrane in a typical Belladonna case, though it may be diminished causing dryness, or thickened causing a ropy discharge, is not altered in such wise as to simulate a plastic or a diphtheritic deposit. In such cases the remedy is more likely to be found among Mercury, Bromine, Cantharis, Muriatic acid and Lachesis.

O neturit kas nubėgtų Angin-heel'o ir Aflubin'o???

Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 09 19, 06:49)
O neturit kas nubėgtų Angin-heel'o ir Aflubin'o???

Na reikes pabandyt kaip nos nusipirkt, bet tik vakare iseis...

Aciu, mergaites, uz palaikyma! Jus saunios!!! wub.gif

O Belladonna duodu po 3 zirniukus kas valanda. Ar cia reikes veliau/ uz dienos mazinti doze arba laika? Dar ir Mercurius duodu po puse tabletes 4 kartus dienoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyteee: 19 rugsėjo 2008 - 09:12
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 19, 09:11)
Na reikes pabandyt kaip nos nusipirkt, bet tik vakare iseis...

Aciu, mergaites, uz palaikyma! Jus saunios!!! wub.gif

O Belladonna duodu po 3 zirniukus kas valanda. Ar cia reikes veliau/ uz dienos mazinti doze arba laika? Dar ir Mercurius duodu po puse tabletes 4 kartus dienoj.

Gaila, kad tavo vaikai dar labai maži ir nemoka skalauti gerklės... prieš 1,5 metų po 15 metų pertraukos mane pačią buvo užpuolusi pūlinga angina... pusę metų buvau tokioje būsenoje, kad jau galvojau teks operuoti... ėmė pasėlį iš kurio išaugino bakteriją, taigi angina bakterinės kilmės... na ir prasidėjo per pusę metų 6 antibiotikų kursai, neskaitant psichinės ir fizinės būklės pablogėjimo... Ir kai po eilinio anginos priepuolio ir 40 C temperatūros teko kviestis greitąją į namus užstrigo atvykusios gydytojos pasakyti žodžiai, kodėl neskalaujate gerklės druskos tirpalu, tai pirmoji pagalba prasidėjus anginai... nesukeltumėte tokią aukštą temperatūrą...

po jos vizito aš kategoriškai atsisakiau gerti antibiotikus ir pradėjau 3 kartus per dieną skalauti gerklę: 1 kartą su druska, 1 kartą su soda ir 1 kartą su medetkom na aišku, kad galėčiau nušliaužti iki vonios teko paracetamoliu ir analginu temperatūrą mušti... dar vyras Camelia vaistinėje apsakęs mano bėdas parnešė Propolio ir medetkų purškalo (naudojau pusę metų prieš tai Liugolį, tad jodo jau bijojau vartoti)... na ir dar čiulpiau Tonzilotren (atrodo taip vadinasi)... ir ką gi per 3 diena temperatūra dingo, pūliai išsiskalavo ir dezinfekavosi ir jau 1,5 metų nežinau kas yra angina, net ledus šią vasarą drąsiai valgiau... jei tik pajaučiu, kad peršti gerklę, iškart Propolio ir medetkų purškalo, paskalauju su druska ir viskas baigiasi... tas purškalas aštrokas, todėl mažiems vaikams netiks, mano dukra nuo 5 metų juo purškiasi ir ne tik gerklę bet ir kai sloguojam juo dezinfekuoju gerklės gleivinę, na labai efektyviai mums padeda...
Atsakyti
įkišiu trigrašį. Ne apie pūlingas anginas, nes jų lyg ir nebuvo, bet staigią aukštą temperatūrą (kaip taisyklė ji užkyla naktį, jau užmigus vaikui ir kartu būna staigus nosies užgulimas, prie viso to gerklė irgi rausta) Taigi iškart Acconitum ir Belladona kartu maždaug kas 20 min. Nuo ryto paprastai jau duodu kas valandą, kartais rečiau, kai jaučiu užkyla temperatūra. Per parą nusimuša. Antrą parą dar duodu kokius 4 kartus ir su tais vaistais baigiam. Toliau tęsias slogos gydymas. Pgl mano homeopatę per 2 paras turi jaustis pagerėjimas, bet reik "sugaut" pirmuosius simptomus.
O dėl imuniteto stiprinimo-Hepar sulfuris imunostimuliatorius, tinkantis platesniam ratui. Net rekomenduoja tiesiog turėt ir bet kuriam šeimos nariui "sugripavus" pagert visai šeimai. Kai kam jį rekomenduoja pavartot kelis mėn. stiprint imunitetą.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 09 19, 20:42)
O dėl imuniteto stiprinimo-Hepar sulfuris  imunostimuliatorius, tinkantis platesniam ratui.

Tai čia tonsilotren ar dar kas panašaus būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 09 19, 19:42)
O dėl imuniteto stiprinimo-Hepar sulfuris  imunostimuliatorius, tinkantis platesniam ratui. Net rekomenduoja tiesiog turėt ir bet kuriam šeimos nariui "sugripavus" pagert visai šeimai. Kai kam jį rekomenduoja pavartot kelis mėn. stiprint imunitetą.

O kokios potencijos Hepar'į vartojat profilaktiškai? Kokio tipo žmonėms tinkamas? Aš jau iš antro žmogaus girdžiu, kad jis tinka kaip imunostimuliatorius, tik Materia Medica man pakankamai miglotai rašo apie jį (kiek iki šiol teko skaityti). Mano patirtis rodo, kad jis dažnai tinka, kai yra ypatingas jautrumas šalčiui (sėdi visas susitūlojęs ir dar šalta), bet nėra didelio pasyvumo, skausmų.

Šiaip, Acconitum ir Belladonna dažniausiai tinkamas peršalimo virusų pradžioje. Tik praeitą žiemą teko "malonumas" pagauti virusų, kai šitie tiesiog nesuveikė...

Failas, Hepar sulfuris yra atskiras vaistas (vienkomponentis), jo būna ir kompleksinių homeopatinių vaistų sudėtyje (pvz. Homeovox).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 19 rugsėjo 2008 - 21:33
Sveikutes,

zinokit nuo vakar vakaro ligos kaip nebuta!!! blink.gif
Vakar visa diena naudojam homeopatinius - Angin Hell, Belladonna ir Aflubin. Bet nelabai zinau ar man juos toliau ir kaip ilgai naudoti. Ir ar tokiom pat dozem. Gal galit kuri nors patarti, prasau, kaip testi toliau gydyma, jei vaikas zenkliai pasitaiso??? help.gif

O syryt radau dantuka krumini islindusi, tai manau, kad tempa dar ir nuo jo buvo tokia auksta, nes mums visi dantukai su tokia dygo.

Labai nenoriu test antibu gerimo, jau 4ta diena, kaip juos geriam. Man atrodo ir kojos sunelio isbertos butent nuo ju. verysad.gif Ryt jau tikrai negersim!
Atsakyti
Mes irgi ką tik persirgom,ir dukra ir sūnus.Dukrą tai labai pagydžiau Influcidu ir Angin-heel,o mažiukui tai buvo gerklė+ausys+sloga+temperatūra,tai pasiskaičius homeopatinę temelę SM,nusipirkau Aflubin ir Umcalor.Pirmą naktį dar Viburcol žvakutę įdėjau tempai mušti,kitą dieną temperatūra nukrito ir pradėjo sparčiai sveikti,o gydytoja buvo išrašius antibų,kurių negėrėm savavališkai ax.gif ir džiaugiuos.O Aflubiną ir dabar geriam profilaktiškai pagal informacinio lapelio rekomendacijas,nors jau ir sveiki mirksiukas.gif Nors tik pirmą kart Aflubinu gydomės,bet rezultatai labai nudžiugino,manau ir toliau jį girdykit 4u.gif
Užsisakiau visų čia išgirtą knygutę Popovo "Homeopatija ne visiems".Su nekantrumu laukiu siuntinuko 4u.gif Tuo labiau kad mažajam adenoidus rado,labai norėtųsi operacijos išvengt 4u.gif
Atsakyti
obuoliux, Hepar sulfuris 30. Dar gal pridursiu, mūsų gydytoja rekomenduoja vaikui duot dar ir neprasidėjus peršalimo siptomams, o pastebėjus/ žinant, kad vaikas sušalo / galėjo sušalt.
O dėl žmogaus tipo-žinau tiek, kiek Popovo knygoj. Nesinagrinėju savarankiškai tiek detaliai homeopatijos.
Atsakyti
Gelyteee, kaip faina, kad mūsų ligoniukas sveiksta biggrin.gif . thumbup.gif
Vis užeinu pažiūrėt kaip jūs laikotės, o čia staiga sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 20, 14:00)
Sveikutes,

zinokit nuo vakar vakaro ligos kaip nebuta!!!  blink.gif
Vakar visa diena naudojam homeopatinius - Angin Hell, Belladonna ir Aflubin. Bet nelabai zinau ar man juos toliau ir kaip ilgai naudoti. Ir ar tokiom pat dozem. Gal galit kuri nors patarti, prasau, kaip testi toliau gydyma, jei vaikas zenkliai pasitaiso???  help.gif

O syryt radau dantuka krumini islindusi, tai manau, kad tempa dar ir nuo jo buvo tokia auksta, nes mums visi dantukai su tokia dygo.

Labai nenoriu test antibu gerimo, jau 4ta diena, kaip juos geriam. Man atrodo ir kojos sunelio isbertos butent nuo ju.  verysad.gif Ryt jau tikrai negersim!

Kaip smagu 4u.gif Dabar bandykit retinti ir žiūrėkit, ar neatsinaujina simptomai. Reikėtų per dieną vartoti 2-3 kartus. Jeigu padėtis prastėja - dažniau (kas kokias 4 valandas). Kai norėsit pabaigti irgi žiūrėkit - dar porą dienų jeigu nieko, galima bandyt nutraukti.
O bėrimas nuo antibų tikrai gali būti bertos. Mano abu vaikai laaabai reaguoja į antibiotikus: iš karto suviduriuoja. Po to ilgai tenka atsistatinėti.

QUOTE(opium @ 2008 09 20, 17:13)
obuoliux, Hepar sulfuris 30. Dar gal pridursiu, mūsų gydytoja rekomenduoja vaikui duot dar ir neprasidėjus peršalimo siptomams, o pastebėjus/ žinant, kad vaikas sušalo / galėjo sušalt.
O dėl žmogaus tipo-žinau tiek, kiek Popovo knygoj. Nesinagrinėju savarankiškai  tiek detaliai homeopatijos.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti