Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

taigi toliau ką skyrė Natūra mundoje;
lymphomosot plius berberis hom.plius leptandra lašiukai-po dvidešimt lašų iš kėkvieno buteliuko į pusę litro negazuoto vandens gerti visą dieną.
mucosa comp. amp viso dešimt ,po vieną amp. du kartus pirmad ketvirt
ubichinon comp .amp viso dešimt taip pat tik gerti antradienį ketvirtadienį
paskui mėnesio pertrauka po to pradėti
cutis comp.amp. viso dešimt ampuolių po vieną ampuolę du kartus į savaitę pirmadienį ir penktadienį
hepeel tabletės po vieną tris kartus dienoje.
tiesa dar alergenai nustatyti rodo alergiška polisteroliui rusiškai,tai kam priskiriama ,nes šalia ir gentamicinas ,kuris buvo leistas dėl limfmazgių paddidėjimo,kuriam rodo,kad alergiška.
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 18, 10:05)
Sveikutes,

daznai cia uzsuku, pasiskaitineju... Jau su dziaugsmu lyg "perejau" ant homeopatinio gydymo, buvau karta pas gyd.Vaivariene Kaune, pasidarem seimos homeopt.vaistu vaistinele.

Bet...
Berniukas pirmdn vakare sukarsciavo, siandn nuvedziau pas tradicine pediatre (nes kol kas gyvenam ne Kaune, o toli nuo jo). Auksta 39 temp ir pulinga angina. Ilgai diskutavom del antibiptiku... Bet gasdinimams pasidaviau...
Nors gydytoja sakesi, kad yra neskubanti svaistytis antibais, pripazysta ir pati kartais skiria homeopatini gydyma, taciau musu situacija jau rimta - visgi 3 paras visai negydem puliuojancios anginos. Na tik vakar vakare, kai pati patikrinau gerkle, sugirdziau Mercurius - Heel.

O kaip vyksta seimos homeoatines vaistineles sudarymas? Ir kiek kainuoja sis malonumas?

Gelytee, uzjauciu del anginos, mano vyresnysis sunus irgi ne is sio nei is to susirgo puliuojancia nagina gimus broliui - matau, kad turit maza kudiki. Gal cia reakcija i seimos sudeties pasikeitima? Mano vyrui padedavo Angin Heel, o vaikui takart (viena is nedaugelio) girdem antibiotikus, nes labai baisiai atrode.

Ar pastebejei koki nors to Mercurius Heel poveiki?

Atsakyti
Surašau nuorodas, nes pirma sugebėjau viską ištrinti doh.gif

Heel'o katalogai:

http://www.heelusa.c...r/Handbook.aspx

http://www.homotoxic.../biotherapy.pdf

Tonzilito gydymas:

http://www.vithoulka...h...rch&Itemid=

Sutinku, kad atrasti tiksliai sudėtinga. Aš irgi "samouchka". Ta vieną vienintelį - ypatingai. Angin-heel turit? Aflubin?

Jeigu vaikas nerimastingas, yra troškulys, veido paraudimas, peršalo nuo vėjo (kas visai tikėtina su pastarojo meto orais) - Aconitum.
Galūnės šaltos, oda sausa, užsiklojęs. avietinis liežuvis, polinkis į spazmus ir traukulius, aukšta temperatūra su galvos skausmais, kliedesiais - Belladonna.
Čia nurašiau nuo Popovo knygelės.

Kiek pamenu, Pyrogran yra tas pats, kas Antigripinas1 iš Rotušės vaistinės. Jo yra žema potencija. Pastarąjį kartą, kai suveikė, reikėjo vos ne kas 15 min. duoti. Todėl maždaug atrinkau, kas iš jo turėtų veikti (ten yra tik Aconitum, Belladonna ir Bryonia) ir daviau atskirą stipresnį.

Svarbiausia nenuleiskit rankų. Vieną kartą nepavyks, kitą, o trečią - tikrai turi pavykti.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 09 18, 12:24)
O kaip vyksta seimos homeoatines vaistineles sudarymas? Ir kiek kainuoja sis malonumas?

Gelytee, uzjauciu del anginos, mano vyresnysis sunus irgi ne is sio nei is to susirgo puliuojancia nagina gimus broliui - matau, kad turit maza kudiki. Gal cia reakcija i seimos sudeties pasikeitima? Mano vyrui padedavo Angin Heel,  o vaikui takart  (viena is nedaugelio) girdem antibiotikus, nes labai baisiai atrode.

Ar pastebejei koki nors to Mercurius Heel poveiki?

Na seimos homeoatines vaistineles sudarymas sudaromas susiorganizavus susitikima pas gyd.Vaivariene - kuris, kaip pirmasis, kainavo 100 lt. Musu seimyna lyg nelabai serganti, tai ne kazin ka mudvi ten su ja pasnekejom. Po to pasitarem nuo kokiu ligu mazdaug reiketu vaistu, zinoma labiausiai atsizvelgem i vaiku ligas. Visus vaistus, kuriuos ji rekomendavo taip pat susipirkau mazdaug uz 100 lt.

Siaip kad susirgtu nuo sesytes atsiradimo tai gal ne. Mes ka tik grizom is ilgesnio pabuvimo uzsieny, tai cia klimatas kitoks, saltesnis, siauriniai vejai cia pastarosiomis dienomis pute - greiciausiai persalo.

O del pagerejimo nuo Mercurius tai nelabai spejau pamatyti - tik dvi tabletes isgere (nes gyd. israse po puse 4 kart dienoj gert). Daugiau jau ir nebedaviau su antibais (ju jau 1 doze ryte isgerem).

Greisi, as pati irgi i Kauna nutekejau, tik dabar tokios biski aplinkybes, jog apsistojau kol kas pas tevus Jurbarke. O kelintais tu vid. mokykla ir kuria baigei?

Pas berniuka temp vis dar auksta 39.0 - 39.5. Antibai visai atrodo nepadejo... Nors gerem ryte 10h.

Aciu uz nuorodas, Obuoliux!
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 18, 17:36)

O tai be to Mercurius nieko daugiau iš homeopatinių neduodi?
Aš tau siūlyčiau nenumest homeopatijos, nes jei jūsų angina virusinė, antibiotikai nieko nepadės, nes viruso jie neveikia. Tik dar numuš imunitetą ir vaikučiui įveikti virusą bus daug sunkiau. Tuo tarpu kartu naudojant homeopatiją, imunitetas vis tiek yra stimuliuojamas.
Homeopatiniai vaistai gi gali būti naudojami su antibais.
Ai, prisiminiau, dar tuos bufo 3 (rupūžių ištrauka), čia atskira temelė net buvo užvesta, jie būtent anginai skirti - tik Jurbarke nežinau ar jų bus.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 09 18, 17:47)
O tai be to Mercurius nieko daugiau iš homeopatinių neduodi?
Aš tau siūlyčiau nenumest homeopatijos, nes jei jūsų angina virusinė, antibiotikai nieko nepadės, nes viruso jie neveikia. Tik dar numuš imunitetą ir vaikučiui įveikti virusą bus daug sunkiau. Tuo tarpu kartu naudojant homeopatiją, imunitetas vis tiek yra stimuliuojamas.
Homeopatiniai vaistai gi gali būti naudojami su antibais.
Ai, prisiminiau, dar tuos bufo 3 (rupūžių ištrauka), čia atskira temelė net buvo užvesta,  jie būtent anginai skirti - tik Jurbarke nežinau ar jų bus.

Mes tada irgi negėrėme antibiotikų ir praėjo savaime.Tiesa aš baigiau Naujamiesčio vidurinę 1999m
Atsakyti
Na stai, mes ka tik is priimamojo.
Nu ir privargom... Gi pradejo berti sunelio kojas, ties ciurna, keliais ir alkunem. Issigandom, nes gi gali buti meningito kokia tai forma. Zodziu, pasidarem kraujo tyrima, tas c baltymas lyg ir padidejes, arciau bakterines infekcijos (48). Berimus lyg ir ne pries-meningitinius mate, atceit nuo pakeistu skalbimo milteliu, prakaitavimo.
Patare gert antibus, net doze padidino. Temp vis nenumusam - virs 39... Kazkoks siaubiakas... Kaip isvargau, galva skauda...

Greisi, as irgi 1999m baigiau mokykla, tik 3cia. Kai ja pastate, perejau i ja, nors iki 96m mokinaus irgi Naujamiescio, gal net klasiokes buvom? mirksiukas.gif
Atsakyti
Vargeli... Kaip man tai matyta. Gerųjų bakterijų tuo pat metu duodat? Dar: pabandykit šviežiai spaustų sulčių (pvz. saldesnių obuolių ir morkų). Natūralus vitaminas C ir kt. praskalautų gerklytę (jeigu tik sutiktų gerti). Aš dar bandžiau liugolį ir šaltalankių aliejų. Bet laaabai šlykštu tepti.
Žinokit, jeigu homeopatiniai tinka, dažniausiai suveikia per kelias valandas. Įtariu, šiuo atveju Mercurius nėra tas vaistas. Mano trigrašis ax.gif
O Belladonna bandėt? Gal pastebit kokia nors charakteringa savybę (elgesio, kaip prasidėjo, nuo ko prasidėjo)???
Atsakyti
Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų 4u.gif
Reikia pradėt homeopatiniais vaistais gydytis, nes jau taip įsiligojom, kad antibiotikus geriam kiekvieną mėnesį doh.gif Praeitais metais gėrėm Ribomunylį, dabar vėl pradėjom kursą kartot, bet jau užpuolė faringitas (tai gal čia angina blush2.gif ). Sergam savaitę, čiulpia Sebidiną, purškiasi Bioparox, bet reikalai negerėja. Nekarščiuoja. Ryt eisim pas daktarę, tai ji tikrai išrašys antibus, nes gerklė nė kiek negerėja verysad.gif O gert antibiotikus, kai pūlinukų nesimato, nekarščiuoja schmoll.gif O kiek bandžiau homeopatinius - anksčiau žinoma, negaliu paskyt kokius, tai nepadėdavę, vistiek ligai įsismarkavus vartodavom antibus. Jei negersim antibiotikų, nepasveiksim per savaitę, o biuletenį išrašo tik dviems savaitėms, tad nori nenori reikia pasveikt per savaitę, kad galėtų eit į darželį doh.gif
Kažkaip sunkiai mes su tom ligom tvarkomės verysad.gif Gal kas pasiūlytėmėt kokius nors profilaktinius vaistukus, kuriuos galėtume vartot šaltuoju sezonu. Vasarą taip grūdinomės, po 4 - 6 kartus kasdien upėj mirkdavo iki drebėjimų, ir nieko.. O dabar iškart doh.gif
Atsakyti
Failas, jeigu visas procesas įsisenėjęs, niekas stebuklingų "profilaktiškų" receptų nepasiūlys. Homeopatija - individualus gydymas, nenustatomas distanciniu būdu. Tokiu atveju geriausia pagalba - profesionalus homeopatas.
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 09 18, 20:53)
Na stai, mes ka tik is priimamojo.
Nu ir privargom... Gi pradejo berti sunelio kojas, ties ciurna, keliais ir alkunem. Issigandom, nes gi gali buti meningito kokia tai forma. Zodziu, pasidarem kraujo tyrima, tas c baltymas lyg ir padidejes, arciau bakterines infekcijos (48). Berimus lyg ir ne pries-meningitinius mate, atceit nuo pakeistu skalbimo milteliu, prakaitavimo.
Patare gert antibus, net doze padidino. Temp vis nenumusam - virs 39... Kazkoks siaubiakas... Kaip isvargau, galva skauda...

Greisi, as irgi 1999m baigiau mokykla, tik 3cia. Kai ja pastate, perejau i ja, nors iki 96m mokinaus irgi Naujamiescio, gal net klasiokes buvom?  mirksiukas.gif

gal parašyk į AŽ vardą ir pavardę įdomu kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 09 18, 18:18)
Vargeli... Kaip man tai matyta. Gerųjų bakterijų tuo pat metu duodat? Dar: pabandykit šviežiai spaustų sulčių (pvz. saldesnių obuolių ir morkų). Natūralus vitaminas C ir kt. praskalautų gerklytę (jeigu tik sutiktų gerti). Aš dar bandžiau liugolį ir šaltalankių aliejų. Bet laaabai šlykštu tepti.
Žinokit, jeigu homeopatiniai tinka, dažniausiai suveikia per kelias valandas. Įtariu, šiuo atveju Mercurius nėra tas vaistas. Mano trigrašis  ax.gif
O Belladonna bandėt? Gal pastebit kokia nors charakteringa savybę (elgesio, kaip prasidėjo, nuo ko prasidėjo)???

Linex duodam. Kas blogiausia, kad jis lb.prastai geria skyscius, o ju taip dabar reikia. Neigrusi gi per prievarta.
Temperatura syryt vel virs 38...
Na apart Mercurius dar turiu ta PYROGRAN - nuo temp ir BELLADONNA - nuo iv.uzdegimu. Dar radau PUSATILLA - gyd.parasiusi, kad nuo ausu uzdegimo, slogos. Radau ir CHAMOMILLA - neva nuo dantu dygimo skausmo.
Kaip maonot, ar duoti kokiu situ vaistuku salia antibu?

Na jis pas mane jautruolis visada buvo, mazai isdrista su kitais vaikais zaisti, siaip gan verksnus. Dabar tas verksnumas ir zyzlumas i9svis nesvietiskas, mieguistumas taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyteee: 19 rugsėjo 2008 - 08:17