QUOTE(obuoliux @ 2008 08 13, 12:22)
Jeigu nori, parasyk a.z. pasto adresa. Permesiu pora Heel pdf (radau internete), kur aprasytas kiekvienas preparatas ir pritaikymo budai su trumpai pristatomu kiekvieno ingrediento poveikiu. Tik viskas angliskai. Dar galiu pametet nuorodu ivairiu.
Parašiau, tik kad angliškai aš nelabai skaitau
Sita beda, manyciau, tikrai imanoma iveikti homeopatiniu budu. Beje, tie patys Heel Lietuvoje daug pigesnis (bent palyginus su UK).
Siaip, patarciau, kai busit LT, visko "uzsisapasint". Taip pat as galiu buti jusu paslaugoms Galiu suorganizuoti siuntini (cia as taip itikejau "homeopatijos stebuklu", kad kisu visiems zirniukus kas tiktai priima).
Ačiū už pasiūlymą
O kokios maždaug kainos Lietuvoj?
Sita knyga esu radus kompiuterini varianta www.books.google.com (tik gaila, kad nei kopijuoti, nei issisaugoti neleidzia). Potencija suaugusiam 6C yra pakankamai saugi, manyciau. Vienas labai paprastas dalykas, anuliuojantis homeopatija: metos ir kava. Tiesa sakant, kai labai reikia, homeopatija ir su jais veikia (nors visur raso, kad gydantis reikia vengti). Mano vaikui netycia perdozavus homeopatiniu vaistu (atsirado simptomai, kuriuos siaip tie vaistai gyde - t.y. sienlige), momentaliai viska pasalino lasas kavos.
Įdomus metodas
Aš sugadintas žmogus - neina man atsisakyti rytinės kavos . Tik tiek, kad bent kiekį sumažinau