Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(obuoliux @ 2008 08 13, 12:22)
Jeigu nori, parasyk a.z. pasto adresa. Permesiu pora Heel pdf (radau internete), kur  aprasytas kiekvienas preparatas ir pritaikymo budai su trumpai pristatomu kiekvieno ingrediento poveikiu. Tik viskas angliskai. Dar galiu pametet nuorodu ivairiu.

Parašiau, tik kad angliškai aš nelabai skaitau ax.gif

Sita beda, manyciau, tikrai imanoma iveikti homeopatiniu budu. Beje, tie patys Heel Lietuvoje daug pigesnis (bent palyginus su UK).

Siaip, patarciau, kai busit LT, visko "uzsisapasint". Taip pat as galiu buti jusu paslaugoms  ax.gif  Galiu suorganizuoti siuntini (cia as taip itikejau "homeopatijos stebuklu", kad kisu visiems zirniukus kas tiktai priima).

Ačiū už pasiūlymą 4u.gif
O kokios maždaug kainos Lietuvoj?

Sita knyga esu radus kompiuterini varianta www.books.google.com (tik gaila, kad nei kopijuoti, nei issisaugoti neleidzia). Potencija suaugusiam 6C yra pakankamai saugi, manyciau. Vienas labai paprastas dalykas, anuliuojantis homeopatija: metos ir kava. Tiesa sakant, kai labai reikia, homeopatija ir su jais veikia (nors visur raso, kad gydantis reikia vengti). Mano vaikui netycia perdozavus homeopatiniu vaistu (atsirado simptomai, kuriuos siaip tie vaistai gyde - t.y. sienlige), momentaliai viska pasalino lasas kavos.

Įdomus metodas bigsmile.gif

Aš sugadintas žmogus - neina man atsisakyti rytinės kavos blush2.gif . Tik tiek, kad bent kiekį sumažinau rolleyes.gif
Atsakyti
Obuoliux, norėčiau konsultacijos , nes pas gydytoją keliauti, kad gauti tokių patarimų manau neverta, trukdysiu tik produktyvų jo laiką ax.gif
rugsėjo mėnesį mano mažius pradės lankyti darželį, gal reiktų ką duoti ,,pažirniauti" stiprinančio
Paskutines bėdas išsprendėme tik homeopato pagalba, dažnai sloguodavome, tada pagelbėjo tujos aliejus, kelias savaites ,,žirniavom" tuberkulinum, padėjo thumbup.gif
gal ir kitoms bus aktualu ax.gif
Atsakyti
Gėlėta,

Aš duodu tiktai Calcium Complex (Calcium Carb. 6, Calcium phosph. 6 ir Calcium fluor. 6). Dar kartkartėmis Magnium Phosph. 6 (bet čia todėl, kad sparčiau augant kartais kojas sutraukia mėšlungis). Dar mums gydytoja buvo rekomendavus Echinacea 3X, bet maniškiams jis neveikė.
Tiesa sakant, daugiau nežinau blush2.gif
Tik atradau tokį dalyką kaip Shuesler'io druskos - tai druskos, kurios yra randamos žmogaus kūne (būtų kaip įprastinių maisto papildų - mineralų atitikmuo, tik homeopatinis). Jeigu kūne trūksta kažkokio mineralo, atsiranda disbalansas, t.y. sutrikimas.
Kol kas iš šitų išbandžiau Magnium Phosphoricum (tik vartoju 6C potenciją) - nuo visokio pobūdžio mėšlungių, spazminių skausmų (čia supaprastintai, galima pasiskaityti išsamiai internete) . Dar ant artimų žmonių "kailio" išbandžiau Natrium Phosphoricum (nuo per didelio rūgštingumo) ir Natrium Muriaticum (skatina vandens apykaitą organizme, konkrečiu atveju buvo per didelis noras valgyti druską, čia homeopatinis valgomosios druskos atitikmuo).
Šitos druskos turi būti 6x potencijos.
Galit trumpai pasiskaityti čia:
http://homepage.ntlw...issuesalts.html

Gal galit parašyti, kokios potencijos Tuberculinum vartojot? Nes internete radau, kad rekomenduoja esant chroniškiems peršalimams duoti 200C.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 16 rugpjūčio 2008 - 12:04
QUOTE(obuoliux @ 2008 08 16, 13:03)
Gėlėta,

Aš duodu tiktai Calcium Complex (Calcium Carb. 6, Calcium phosph. 6 ir Calcium fluor. 6). Dar kartkartėmis Magnium Phosph. 6 (bet čia todėl, kad sparčiau augant kartais kojas sutraukia mėšlungis).  Dar mums gydytoja buvo rekomendavus Echinacea 3X, bet maniškiams jis neveikė.
Tiesa sakant, daugiau nežinau  blush2.gif
Tik atradau tokį dalyką kaip Shuesler'io druskos - tai druskos, kurios yra randamos žmogaus kūne (būtų kaip įprastinių maisto papildų - mineralų atitikmuo, tik homeopatinis). Jeigu kūne trūksta kažkokio mineralo, atsiranda disbalansas, t.y. sutrikimas.
Kol kas iš šitų išbandžiau Magnium Phosphoricum (tik vartoju 6C potenciją) - nuo visokio pobūdžio mėšlungių, spazminių skausmų (čia supaprastintai, galima pasiskaityti išsamiai internete) . Dar ant artimų žmonių "kailio" išbandžiau Natrium Phosphoricum (nuo per didelio rūgštingumo) ir Natrium Muriaticum (skatina vandens apykaitą organizme, konkrečiu atveju buvo per didelis noras valgyti druską, čia homeopatinis valgomosios druskos atitikmuo).
Šitos druskos turi būti 6x potencijos.
Galit trumpai pasiskaityti čia:
http://homepage.ntlw...issuesalts.html

Gal galit parašyti, kokios potencijos Tuberculinum vartojot? Nes internete radau, kad rekomenduoja esant chroniškiems peršalimams duoti 200C.

Reikės labiau paanalizuoti g.gif

Mums būtent nuo chroniškų peršalimų skyrė Tuberculinum 200 ax.gif pas gydytoją kreipėmės jau porą savaičių po šių bėdų, buvo sveikas, tad gydytojas skyrė du kartu savaitėje po 3 žirniukus ir taip 2-3 savaites. Tai po to kurso sveikuojame (tfu tfu tfu) jau 3 mėnesiai smile.gif gal kad čia vaistai padėjo, gal vasara, mažiau tų ligų g.gif bet rezultatas thumbup.gif už mėnesio keliausim į darželį, tad žiūrėsim kaip bus tada, aišku ligų neišvengsim schmoll.gif
Atsakyti
Gėlėta, dar manyčiau nepakenks Galium heel (kažkaip vakare sėdėdama prisiminiau). Šito būtų daugumoje didesnių vaistinių. Jis suaktyvina ir reguliuoja vidaus organų veiklą.
Atsakyti
O aš kažkaip pati homeopatiniais gydyti bijau. Esam vartoję 6 potencijos žirniukus, vienų iš jų vaikas pusę dėžutės vietoj saldainių sučiulpė, poveikio visai jokio nebuvo (apart išgąsčio) - skambinom daktarei nei kavos, nei mėtos nesiūlė, apskritai kažkaip taip atsainiai lyg nieko būt nuo to negali.

O pas Misį kai gydėmės tai ten aš jau nieko nesupratau, nes potencijos didelės, žiriniukų kiekiai irgi bent jau man neaiškūs, gydymo kursai trumpi (na, pvz. 6 potencijos vieni iš žirniukų 6 metų vaikui buvo skirti 2 kartus dienoj po 10 žirniukų).

Obuoliux, o kaip jums Naturoj Mundoj sekąs? Ar besigydot? Truputį apsigydysim ir turbūt ligų sezonui reik homeopato Kaune ieškot, į Klaipėdą tikrai neprivažinėsim (nors taip gaila, Misis man thumbup.gif ).
Atsakyti
Vilytte, bijot nėra ko. Nes savigydai nevartoji stipresnės nei 30C potencijos. Nuo tokios potencijos jeigu ir būtų pablogėjimas, tai vaikui jis paprastai pašalinamas. Man pačiai taip netyčia pavyko porą kartų, tai staigiai daviau kelis grūdelius kavos, ir per kelias minutes viskas praėjo. Čia taip būna, kai per stipri potencija.

Dažniausiai yra kita blogybė - homeopatiniai vaistai tiesiog... neveikia. Čiulpi kaip paprastus saldainiukus (čia tada, kai tiksliai neatitaikai pagal simptomus).
Kiek suprantu, Misius gydo klasikinės homeopatijos metodais, todėl didelės potencijos ir įvairios gydymo schemos.

Paprastai, eiliniams vartotojams pateikiami nestiprūs preparatai. Ir puikiai galima įveikti eilinius sirgimus pačiai (turiu omenyje, peršalimo virusus, viduriavimą). Tiesiog reikia pakankamai daug pasiskaityti iš pradžių ir pasimokyti. Būna, kad tiesiog desperacija: sėdi, atsimeni, kad kažkur skaitei apie panašius simptomus, o konkretaus vaisto nepameni. Naršai. Bandai vienus, kitus, kol galiausiai atitaikai. Ir labai gražu stebėti, kai gyvybinė energija grįžta: atsiranda gyvybingumas, linksmumas per... 10-15 min.
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 08 18, 12:37)
Dažniausiai yra kita blogybė - homeopatiniai vaistai tiesiog... neveikia. Čiulpi kaip paprastus saldainiukus (čia tada, kai tiksliai neatitaikai pagal simptomus).
Kiek suprantu, Misius gydo klasikinės homeopatijos metodais, todėl didelės potencijos ir įvairios gydymo schemos.

Tarp kito gyd. Misiaus nuomone, žirniukus reikia ne čiulpti, o ištirpinti virintame vandenyje (kiekis nesvarbu). Jo nuomone, virintas vanduo yra tinkamas informacijai pernešti, o čiulpimas susilpnina žirniukų poveikį, dėl seilėse esančių begalės fermentų, kurie suardo tose žirniukuose esančią informaciją - nu grubiai aš čia taip.
Savo straipsniuose, beje, gyd. Misis irgi rašo, kad juos reik tirpint vandeny, tik gal paaiškinimo tam nepateikia.
Gal kam bus įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 08 19, 07:37)
Tarp kito gyd. Misiaus nuomone, žirniukus reikia ne čiulpti, o ištirpinti virintame vandenyje (kiekis nesvarbu). Jo nuomone, virintas vanduo yra tinkamas informacijai pernešti, o čiulpimas susilpnina žirniukų poveikį, dėl seilėse esančių begalės fermentų, kurie suardo tose žirniukuose esančią informaciją - nu grubiai aš čia taip.
Savo straipsniuose, beje, gyd. Misis irgi rašo, kad juos reik tirpint vandeny, tik gal paaiškinimo tam nepateikia.
Gal kam bus įdomu biggrin.gif

Šitą dalyką žinau, kad ištirpinus žirniukus, greitesnis poveikis. Bet... Kiek skaičiau, ne visų potencijų ir ne visus žirniukus galima tirpinti, nes neveikia. Nežinau, kiek tiesios.
Tiesa, o jis prašo dinamizuoti ištirpintus žirniukus, t.y. reikia maišyti šaukšteliu?
Gal galėtumėt kokių nuorodų į Misiaus straipsnius, kur minit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 19 rugpjūčio 2008 - 12:07
Na gal per drąsiai tai pavadinau p.Misiaus straipsniais, bet ten labai daug jo nuomonės ir informacijos. Tiesą sakant, mums pablogėjimą tik pakartotinis tų straipsnių skaitymas ir padėjo ištverti, kitaip turbūt būtumėm viską metę:

http://www.info.lt/i...o...ch&id=34457

http://ebirza.com/in...s...na&id=88601

http://www.info.lt/i...o...na&id=63149

http://www.ve.lt/?da...p;id=1126542575

http://www.ve.lt/?ru...p;id=1071513817

Atsiprašau, jei kuris kartojąsi, tiesiog neturiu kada patikrint. O šiaip gydytojo pavardė yra Vidmantas Misis, o ne Misius, teisingai įvedus google paieška nemažai atranda.

Apie žirniukų maišymą nieko nesakė.

Sėkmės
Atsakyti
Laba diena,

Mano draugė iš Latvijos atvežė tokį preparatą Immunokind, kurį gamina DHU firma. Vaikams, stiprina imunitetą. Gal esate girdėję ką nors apie tokį vaistą. Kiek žinau, Lietuvoje jų nėra.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 08 11, 14:19)
Pas Misį.

Esam prieš gyd. Misį bandę dar du homeopatus Kaune, nebuvo nei pablogėjimo, nei pagerėjimo. Gerai, kad nenumetėm tos homeopatijos ir pabandėm dar kartą...

Dėl miego nieko negaliu patart. Tik susirast gerą homeopatą.

Sveikutė 4u.gif Gal gali patart, kuris gyd.homeopatas gerai gydo? Mes Vilniuj gyvenam, bet jei tikrai geras gyd., tai ir iki Kauno davažiuotumem rolleyes.gif Abu berniukai mano naktim blogai miega doh.gif Parašyk, prašau, yd. duomenis į az. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti