Sveikutės aš naktinėju, nes labai neramu dėl sunyčio
Sūnui du metukai ir du mėnesiukai atjunkau nuo krūties. Jis nuo gimimo jautrokas, tai labai pergyvenau, kaip ištversim šį periodą ir sakyčiau viskas puikiai vyksta gera linkme, neduodu krūties jau ketvirta para, bet va su vaiko nervukais ne kas
Vis nepasiryžtu nueiti pas neurologę, bet žinau tik tiek, kad ji mane morališkai palaikys, nes yra super žmogus, bet paskutinį kartą, kai buvo sutrikęs sunučio miegelis ji patarė vartot Sedalia, kuri visiškai jokio poveikio nedavė. Kad nenukrypčiau
Sunutis atsisakė miegot pietų
o eina nakčiai gulti 23.30. Per du metus to nebuvo
Turėjom labai gražų grafiką buvo režimas, bet kai dingo papulis dingo ir režimas
Kadangi be krūties nemoka užmigti
o paguldyt per prievarta
nulūžt nenulūžta
vaikščiojo kaip zombis raudonom akytėm, nekalbu, kad ir myluota ir supta nieks nepadėjo.
Td neištvėrus sužinojau, kad Kaune rotušės aikštėje yra heomopatinė vaistinėlė ten nuėjus papasakojau kas darosi su sunyčiu. Tai vaistininkė rekomendavo visų čia minimus žirniukus, bet kol perskaičiau visą temelę jau ir baugu pasidarė, nes jau du kart dienelei tuos žirniukus girdžiau. Aklai pasitikėjau vaistinike, nes jau nežinau ko griebtis, bet suskubau, kad reik pasidomėti kas čia tie per heomopatiniai žirniukai
Jie vadinas
Complex Ignatia sudėtis: Ignatia3, belladonna D3, Rhus tox D3, arnica D3, sulfur 3, Bryonia D3
Ir rašo nuo ko nuo galvos skausmo, nuo nervinio jautrumo, nemigos
Nu, kaip ir tiktu, bet labai neramu pasidarė, tikiuosi, kad jie paveiks nors dar tik pusdienį pavartojome. Tačiau pastebėjau, kad jau jam užmiegant nakčiai pradėjo lakstyti kojytės nu nežinau, kaip čia išsireiškus ankščiau paguldau jį apsikabinu jis užsimerkia ir tuoj pat užmiega, o dabar tiesiog nerado sau vietos kojas vos man ne ant galvos kėlė spurdėjo judėjo, kol užmigo. Tai sakau nejau čia taip turibūt nuo tų žirniukų arba aš jau visai paranojikė pasidariau
Obuoliux labai tikiuosi tavo komentaro
žinoma ir kitų mamyčių