niekada nepritariau homeopatikams, juos galima vartoti tam jeigu nezinai ka daryt o gydytis noris, tai kad nepakens nu ir gerai. iki praeito rudens dar labai retai duodavau vaikui ju, bet po to kaip po tokio "gydymo" slapimo pusles uzdegimas komplikavosi pulingu inkstu uzdegimu- sorry, daugiau niekada sito slamsto nepirksiu, nemetysiu pinigu. daug kas sako kad homeopatikai veikia , jeigu tik tiki tuo - man tokio vaisto nereikia, man reikia greitai pagydyti liga ir jeigu as galiu herpeso sukelta liga greitai pagydyti su acikloviru as taip ir padarysiu ir nesikankinsiu.
Rimta (pulinga) angina gal ir galima isgydyti homeopatikais, bet antibiotikais as ja apgydysiu per diena, o po triju pamirsiu kad sirgau, homeopatikai tokio efekto niekada neduos.
Greitai nepagydysi, bet saugiai taip. Antibiotikai gydo greitai, bet kiek sukelia pašalinių poveikių , kurių norint išvengti reikia vartoti dar ir priešgrybelinius vaistus ir pan. Tradicinė medicina vieną gydo, o kitam kenkia. Homeoptaija arba patį organizmą priverčia gintis ir kovoti su liga, arba neveikia visai
matyt nuo prioritetu priklauso, man reikia pagydyt greitai. Antibiotikai (nevisi, prisipazystu) nesukelia taip jau daug tu pasaliniu poveikiu kaip atrodo, imunitetas krenta ne del ju, o del infekcijos sukelejo, atitinkamai ir pasekmes. va tik nebent zarnyno mikroflorai gali buti sakes, bet irgi ner problemu pageri kartu ir jogurto bakterijas, arba ji pati gyva pavalgai- ramu
palyginimui kiek laiko reik gydyti pilinga angina tarkim su homeopatikais? ir ar pagydysim? o jeigu vaikas labai mazas ir gresia uzdusimas, nes gerkle visa uztinusi? irgi lauksim kol organizmas pats kovos, jeigu kovos?
palyginimui kiek laiko reik gydyti pilinga angina tarkim su homeopatikais? ir ar pagydysim? o jeigu vaikas labai mazas ir gresia uzdusimas, nes gerkle visa uztinusi? irgi lauksim kol organizmas pats kovos, jeigu kovos?
Aš laukiu kaip beširdė motka Kai laura sirgo laringitu, tai gydžiau vien homeopatiniais vaistais, neišlįsdavau iš garų pilnos vonios, kad nedustų, tryniau ją tepalais ir nieko, pagijom Kiek užtruko? Ne taip ilgai, kaip tikėjausi. Net gyd. buvo nustebinta, nes lankė kasdien bijodama, jog vaikas dus ir reiks lėkt į ligoninę. Turėjau "tikrų vaistų", bet taip ir išmečiau nenaudojus.
Aš neskatinu visų sekti mano patyrimu ir nepaisyti tradicinės medicinos, gink Dieve ne. Tiesiog kaip teisingai Iva sako, kiekvienas turi savus prioritetus. Aš nesibaidau būtent homeopatijos, bet labai atsargiai vertinu bobulytes, šamanus, ekstrasensus ir jų peršamas vaistažoles Neneigiu homeopatijos, nes man atrodo jos neigimas labai panašus į tarkim kad ir fizioterapijos priemonių nepripažinimą. Tai senas ir patikimas medicinos mokslas, žiūrint mano akimis ir mąstant mano makaule.
Aš neskatinu visų sekti mano patyrimu ir nepaisyti tradicinės medicinos, gink Dieve ne. Tiesiog kaip teisingai Iva sako, kiekvienas turi savus prioritetus. Aš nesibaidau būtent homeopatijos, bet labai atsargiai vertinu bobulytes, šamanus, ekstrasensus ir jų peršamas vaistažoles Neneigiu homeopatijos, nes man atrodo jos neigimas labai panašus į tarkim kad ir fizioterapijos priemonių nepripažinimą. Tai senas ir patikimas medicinos mokslas, žiūrint mano akimis ir mąstant mano makaule.
QUOTE (Rasma @ 2004 08 11, 14:40) |
[ šie vaistai IR TURI sustiprinti ligos simptomus. tai akivaizdus įrodymas, kad tie vaistai veiksmingi. Vadinasi, nėra viskas gerai žinoma, jei išsigąstama ir gydymo kursas nutraukiamas motyvuojant tuo, neva liga paūmėjo |
Priesh metus mano sunus homeopatiniais preparatais buvo gydytas nuo alerginio rinito. Rasma, ar tai normalu,, kad vaikas pusantro menesio ciaudejo kas kelias minutes ir vaiksciojo nosimi, raudona kaip slyva? Prasidejo galvos svaigimas, skausmai (ypac naktimis)... Ir tai tu vadini ligos gydymu, sveikimu? Musu sheimos gydytoja gerus kelis menesius vargo, kol sunui pagerejo. Ir , deja, tai nevienintelis nesekmingas musu badymas gydytis be "chemijos".
Nežinau. Kaip nusprendė jūsų gydytoja taip ir yra normalu
Homeopatiniai vaistai dažniausiai neturi jokio pašalinio poveikio, kodėl jums tai nutiko aš nežinau ir nenuspręsiu. Jums padėjo įprasti vaistai ir valio, būkit ilgai sveiki Nuoširdžiai to linkiu.
Mano dukra susirgus laringitu nuo homeopatinių vaistų ėmė patirt dusulio priepuolius, bet aš žinodama "paūmėjimus" nepasidaviau panikai. bet juk tai mano dukra ir aš jums negaliu patarti eksperimentuoti su savo vaikais, jei jūs nepasitikite.
Linkiu visoms rasti profesionalią pagalbą, kai jūsų mažyliai sirgs ir nesvarbu kokia medicina juos gelbės Sėkėms ir Aistulei gydant mažulę
Homeopatiniai vaistai dažniausiai neturi jokio pašalinio poveikio, kodėl jums tai nutiko aš nežinau ir nenuspręsiu. Jums padėjo įprasti vaistai ir valio, būkit ilgai sveiki Nuoširdžiai to linkiu.
Mano dukra susirgus laringitu nuo homeopatinių vaistų ėmė patirt dusulio priepuolius, bet aš žinodama "paūmėjimus" nepasidaviau panikai. bet juk tai mano dukra ir aš jums negaliu patarti eksperimentuoti su savo vaikais, jei jūs nepasitikite.
Linkiu visoms rasti profesionalią pagalbą, kai jūsų mažyliai sirgs ir nesvarbu kokia medicina juos gelbės Sėkėms ir Aistulei gydant mažulę
QUOTE (Rasma @ 2004 08 11, 15:58) |
Aš nesibaidau būtent homeopatijos, bet labai atsargiai vertinu bobulytes, šamanus, ekstrasensus ir jų peršamas vaistažoles |
Va va, kai pasakiau bendradarbėm kaip vaikams kosulį gydau liaudiškai (baba mums visiems anūkams vaikystėje taip gydydavo), tai jau tiek smerkimo ir kitokių gąsdinančių vertinimų prisisklausiau. Geriau nerašysiu, nes ir čia tektų tą patį patirti
O kai prasitariau, kad atsiradus pirmiesiems peršalimo simptomams dedu ant iškaitintų padų garstyčias arba degtinės kompresą, jei kartais garstyčių neturiu, tai irgi visažinės bendradarbės sakė, kad vaikas nuo degtinės kompreso ant padų gali apsinuodyti
O vaikams augant aš įvairių žolyčių visada turiu po ranka. Jų neperku, pati pievose ir pamiškėse prisirenku. Dekui tėveliui - turi ūkį ant tokių smėlėtų kalvų, kad ten nieko neužauginsi, tik natūralios pievos želia, o po jas karvės laisvai nepririštos vaikštinėja . Tai be trąšų ir chemikalų žolyčių gali prisirinkti ir prisidžiovinti, tik reikia saugotis į karvės bandą šviežią neįtapnoti .
Aciu labai visoms uz patarimus ir patirti As siaip irgi esu is tu daugiau naturalisciu, rimtus vaistus geriu tik krastutiniu atveju, be kovos nepasiduodu (o vyras priesingai )
Manau, kad reiks kliautis intuicija. Nusprendziau, kad bandysiu pagirdyti tuos vaistukus, nes nelabai rami mano mazute paskutinemis dienomis; o jei tik kils itarimas, kad kazkas ne taip - nutrauksiu kursa. Tikekimes, mano nuojauta dukrytes atzvilgiu veiks teisingai, nes bent jau su savim tai dazniausiai taip ir darau, t.y. jei pasirodo, kad kazkas man netinka-nebegeriu ir metu lauk.
Manau, kad reiks kliautis intuicija. Nusprendziau, kad bandysiu pagirdyti tuos vaistukus, nes nelabai rami mano mazute paskutinemis dienomis; o jei tik kils itarimas, kad kazkas ne taip - nutrauksiu kursa. Tikekimes, mano nuojauta dukrytes atzvilgiu veiks teisingai, nes bent jau su savim tai dazniausiai taip ir darau, t.y. jei pasirodo, kad kazkas man netinka-nebegeriu ir metu lauk.
QUOTE (aifa @ 2004 08 11, 15:58) |
Va va, kai pasakiau bendradarbėm kaip vaikams kosulį gydau liaudiškai (baba mums visiems anūkams vaikystėje taip gydydavo), tai jau tiek smerkimo ir kitokių gąsdinančių vertinimų prisisklausiau. Geriau nerašysiu, nes ir čia tektų tą patį patirti O kai prasitariau, kad atsiradus pirmiesiems peršalimo simptomams dedu ant iškaitintų padų garstyčias arba degtinės kompresą, jei kartais garstyčių neturiu, tai irgi visažinės bendradarbės sakė, kad vaikas nuo degtinės kompreso ant padų gali apsinuodyti O vaikams augant aš įvairių žolyčių visada turiu po ranka. Jų neperku, pati pievose ir pamiškėse prisirenku. Dekui tėveliui - turi ūkį ant tokių smėlėtų kalvų, kad ten nieko neužauginsi, tik natūralios pievos želia, o po jas karvės laisvai nepririštos vaikštinėja . Tai be trąšų ir chemikalų žolyčių gali prisirinkti ir prisidžiovinti, tik reikia saugotis į karvės bandą šviežią neįtapnoti . |
Nemanau, kad sulauktum smerkimo. Aš pati tai vertinu labai atsargiai, nes norint gydytis vaistažolėmis visgi reikia gerai išmanyti. Vaistažolės labai galingas vaistas, dėl jose esančių medžiagų. Aš vaistažolių gerai nepažįstu, o pasitikėti kitais aklai irgi negaliu. Gaila, bet nežinau LT gerų žolininkų. Todėl vaistažoles vartoju tik tas kurias išleidžia Švenčionių vaistažolių fabrikas ir tai labai retai (na vonioms kartais ir pan.).
Bet jei mama gerai išmano apie vaistažoles, žino kada, kaip gydyti, kodėl ne?? Aš neišmanau, o išmanančiomis bobutėmis netikiu... Aš randu pagalbą kitur ir patikiu savo bei vaiko sveikatą tam, kuriuo tikiu. Ir niekada nepasmerksiu tėvų, kurie toleruoja vaistažoles, homeopatinius preparatus, fizioterapiją, masažus ir pan.
O del zolininkiu, tai yra visoj Lietuvoj pripazinta zolininke is Mazeikiu Jadvyga - super moterele. Ji visada buna ekologinese mugese, o jos produkcija prekiauja pagal tatulos programa rengiamam ekologiniam turguj-konarskio mokykloj arba Pylimo 10/Palangos 1. Ir siaip jei zinai ko reikia galima jai paciai pasiskambinti ir ji padarys reikiama misini ir pristatys i ta parduotuvele.
ne ne, smerkti as neketinu- tai jusu vaikas-jusu valia
paklaust norejau, ka siulo homeopatija, na kad ir prie tos pacios pulingos anginos, esant temperaturai 40 ir daugiau?
paklaust norejau, ka siulo homeopatija, na kad ir prie tos pacios pulingos anginos, esant temperaturai 40 ir daugiau?
Angina pulinga mes issigydem su keliais homeopatiniais-vieni gaminami, kiti anginoheel ir kompresais varskes bei citrinos, nors pries tai 2 tradiciniai gyd paskyre antibiotikus (vienas is ju mano broils su kuriuo rimtai susikirtom). Temperatura nukrito ta pacia diena, o sekancios vakare jau vaikas ne vien gere, bet ir po truputi pradejo valgyti. Kai pasakiau apie tai broliui, jis tik I mane numojo ranka
..
As labai patenkinta, kad atradau homeopatija, nes pradzioj buvo gera ir tradicine, bet kai vaikui dar nesulaukus 1 metu jau trecia kart buvo skiriami antibiotikai ir visus kartus traktavo kaip umiais ir gazdino, kad nezaisciau su vaiko sveikata. Tada as aplekiau 3 tradicinius ir atradau savo homeopate mes pasveikom be antibiotiku ir gana greit pagerejimas buvo jau ta pacia diena.
Kai mazylis sirgo laringitu apylinkes gyd. Nusiunte pas pulmonologe, kuris apziurejus israse antibiotikus bei jau rimta purskala (kaip kokiam astmatikui), nenuleidau ranku ir veziau I santariskes pas kita gyd ji taip pat budama tradicine pasake, kad antibiotiku nereikia Issigydem homeopatiskai
As labai patenkinta, kad atradau homeopatija, nes pradzioj buvo gera ir tradicine, bet kai vaikui dar nesulaukus 1 metu jau trecia kart buvo skiriami antibiotikai ir visus kartus traktavo kaip umiais ir gazdino, kad nezaisciau su vaiko sveikata. Tada as aplekiau 3 tradicinius ir atradau savo homeopate mes pasveikom be antibiotiku ir gana greit pagerejimas buvo jau ta pacia diena.
Kai mazylis sirgo laringitu apylinkes gyd. Nusiunte pas pulmonologe, kuris apziurejus israse antibiotikus bei jau rimta purskala (kaip kokiam astmatikui), nenuleidau ranku ir veziau I santariskes pas kita gyd ji taip pat budama tradicine pasake, kad antibiotiku nereikia Issigydem homeopatiskai