Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(obuoliux @ 2008 03 29, 03:12)
Sonatute, galiu paguost: savo didžiajam alergiukui padidėjusius adenoidus, rodos, pavykos "sutraukt" su homeopatiniais vaistais (tfu-tfu *3 kartus).
Dar labai padeda nosies plovimas. Ne jūros vandeniu iš vaistinės, o tiesiog švirkščiant į nosį. Aš švirkščiu paprasta mažyte pompyte. Galima pasūdyti druska (0,5 šaukštelio į puodelį). Jeigu išdirgusi labai gleivinė, tuomet sūdytas vanduo laaabai graužia  blink.gif . Tiesiog palenkti galvą į šoną ir silpna srovele papilti (kaip iš laistytuvėlio). Yra internete nuorodų į tokį dalyką kaip "netty pot". Lietuvoje, aišku, tokio dalyko nerastume, bet pats principas aiškiai pavaizduotas. Maniškiui jau gal pora mėnesių laisva nosis. Tik šitas atradimas kainavo daug. O atradau kai prie plaučių uždegimo prasidėjo "kibirinė" sloga, kurią tokiu būdu "minimizavau".
Įspėju: procedūra nemaloni, bet padeda.  4u.gif
Pritariu, kad homeopatija kainuoja daug kantrybės...
Paskutinis pavyzdys: nusisirgo mažius totaliai. Net antibiotikai nemušė pūlingos anginos. Kraujas rodė virusą. O "pramušė" žirniukai, kurie atitiko visus simptomus. Iki tol kaitaliojau begales žirnių, ir nieko...

mes irgi nosite taip praplaunam.super padeda.dar paleistuve lašinam.o dabar bandom propolio alieju i nosi lašint.lig neblogai padeda.sako kad jis adenoidus gydo.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 03 29, 02:12)
Sonatute, galiu paguost: savo didžiajam alergiukui padidėjusius adenoidus, rodos, pavykos "sutraukt" su homeopatiniais vaistais (tfu-tfu *3 kartus).
Dar labai padeda nosies plovimas. Ne jūros vandeniu iš vaistinės, o tiesiog švirkščiant į nosį. Aš švirkščiu paprasta mažyte pompyte. Galima pasūdyti druska (0,5 šaukštelio į puodelį). Jeigu išdirgusi labai gleivinė, tuomet sūdytas vanduo laaabai graužia  blink.gif . Tiesiog palenkti galvą į šoną ir silpna srovele papilti (kaip iš laistytuvėlio). Yra internete nuorodų į tokį dalyką kaip "netty pot". Lietuvoje, aišku, tokio dalyko nerastume, bet pats principas aiškiai pavaizduotas. Maniškiui jau gal pora mėnesių laisva nosis. Tik šitas atradimas kainavo daug. O atradau kai prie plaučių uždegimo prasidėjo "kibirinė" sloga, kurią tokiu būdu "minimizavau".
Įspėju: procedūra nemaloni, bet padeda.  4u.gif
Pritariu, kad homeopatija kainuoja daug kantrybės...
Paskutinis pavyzdys: nusisirgo mažius totaliai. Net antibiotikai nemušė pūlingos anginos. Kraujas rodė virusą. O "pramušė" žirniukai, kurie atitiko visus simptomus. Iki tol kaitaliojau begales žirnių, ir nieko...

as ir tikiuosi, jog jie apsitrauks, nes per metus laiko gydantis homeopatija, jie stovi vietoje, netgi gal siek tiek geriau vaikas jau ir kvepuoja.
reik internete paziuret del to metodo g.gif

QUOTE(mirksiuke @ 2008 03 29, 09:11)
mes irgi nosite taip praplaunam.super padeda.dar paleistuve lašinam.o dabar bandom propolio alieju i nosi lašint.lig neblogai padeda.sako kad jis adenoidus gydo.
4u.gif

na bandysim ir mes ta propolio alieju rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu viena bedute, gydytojas Misis israse man vaistuku, kuriuos gamina tik Kaune, vakar grizdama is Klaipedos (gyvenu Vilniuje) nespejau uzsukti i Kauna, nes vaziuoju viesuoju transportu, o dabar man teks i Kauna lekti, bet beda ta, kad tuos vaistukus iskart nepadaro, tai uztrunka apie 1-2 dienas, tai man reiktu 2 kartus del ju vykti, gal kuri mamyte kaunite galetu padeti, as atsiusciau recepta, ir gal kuri netoli savanoriu pr ar rotuses homeopatines vaistines gyvena ir kuriai tai nesukeltu sunkumu, as atsilyginciau, jei galetumet padeti, brusktelkit az, is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2008 04 05, 13:40)
Sveiki, turiu viena bedute, gydytojas Misis israse man vaistuku, kuriuos gamina tik Kaune, vakar grizdama is Klaipedos (gyvenu Vilniuje) nespejau uzsukti i Kauna, nes vaziuoju viesuoju transportu, o dabar man teks i Kauna lekti, bet beda ta, kad tuos vaistukus iskart nepadaro, tai uztrunka apie 1-2 dienas, tai man reiktu 2 kartus del ju vykti, gal kuri mamyte kaunite galetu padeti, as atsiusciau recepta, ir gal kuri netoli savanoriu pr ar rotuses  homeopatines vaistines gyvena ir kuriai tai nesukeltu sunkumu, as atsilyginciau, jei galetumet padeti, brusktelkit az, is anksto dekoju smile.gif

o nuo ko vaistai
mums irgi išraše,reikejo važiuot i kauna.bet aš pasitariau su kita gyditoja ir radau panašiu čia
Atsakyti
na nuo ko nezinau, tiesiog gydytojas, remdamasis mano atsiliepimais ir savo pastebejimas tokius israse, bet juos reikia gaminti, ten jie sudaryti is kokiuū sudedamuju daliu, taigi abejejoju, ar rasciau Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2008 04 06, 18:42)
na  nuo ko nezinau, tiesiog gydytojas, remdamasis mano atsiliepimais ir savo pastebejimas tokius israse, bet juos reikia gaminti, ten jie sudaryti is kokiuū sudedamuju daliu, taigi abejejoju, ar rasciau Vilniuje

KAIP NEŽINOT,KEISTA.VISTIEK LIGA ŽINOT.MUMS BUVO IŠRAŠE NUO KIRMELIU IR ALERGIJOS
Atsakyti
Noriu pasidalinti atradimu: paskutine tryda pavyko isgydyti homeopatiniais vaistais Diarrheel. Pries tai pora sykiu vargom ilgai, nepadejo nei smectos, nei gerosios bakterijos.
Sitie vaistai turetu buti vaistinese, kurios daugiau specializuojasi su homeopatiniais vaistais. Siaip, berods, www.vaistai.lt yra nurodytos vaistines, kur parduodamas kiekvienas vaistas (pagal miestus). Kaune radau aplekus kelias vaistines.
Tinka nuo trydos su dispepsija (nevirskinimu), pilvo putimas, intensyvumas nebuvo ypac didelis (apie 5 k. per diena).
Dozuoti vaikams iki 6 m. po puse tabletes, apie 5-6 k. per diena., paskui, jeigu gereja, retinti. Homeopatija tuo ypatinga, kad "draugauja" su tusciu skrandziu.
Taciau galima pabandyti ir esant sudetingesniam atvejui, vis vien homeopatiniai vaistai tikrai nepakenkia.
Sekmes 4u.gif gydant pilvukus.
Atsakyti
Ar įmanoma Vilniuje užsisakyti, kad pagamintų homeopatinių vaistų? Ar arčiausiai tik Kaunas?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 04 11, 18:20)
Ar įmanoma Vilniuje užsisakyti, kad pagamintų homeopatinių vaistų? Ar arčiausiai tik Kaunas?

Per google radau:

Širdažolė, vaistažolių vaistinė
Pelesos g. 7, Vilnius
Tel.: (8 5) 2655210
Faksas: (8 5) 2384051
El. paštas: sirdazole@takas.lt
Darbo laikas:
I-V 8-20 val.
VI 9-16 val.
VII nedirba

Vaistažolės, gydomosios arbatos, homeopatija, bičių produktai, medikamentai, vaistai, maisto papildai, higienos prekės, homeopatiniai vaistai, vaistažolių mišinių gamyba, kraujo tyrimai gliukozės ir cholesterolio kiekiui nustatyti

Galit pabandyti pasiskambinti. Dar kažkada buvau radus, kad buvo Lukiškių a., bet čia vilnietės gali pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 04 11, 20:51)
Per google radau:

Širdažolė, vaistažolių vaistinė
Pelesos g. 7, Vilnius
Tel.: (8 5) 2655210
Faksas: (8 5) 2384051
El. paštas: sirdazole@takas.lt
Darbo laikas:
I-V 8-20 val.
VI 9-16 val.
VII nedirba

Vaistažolės, gydomosios arbatos, homeopatija, bičių produktai, medikamentai, vaistai, maisto papildai, higienos prekės, homeopatiniai vaistai, vaistažolių mišinių gamyba, kraujo tyrimai gliukozės ir cholesterolio kiekiui nustatyti

Galit pabandyti pasiskambinti. Dar kažkada buvau radus, kad buvo Lukiškių a., bet čia vilnietės gali pakomentuoti.

Ačiū, rytoj bandysiu pasiskambinti 4u.gif

O Lukiškių aikštėje nežinau kur ax.gif Anksčiau rodos buvo Pamėnkalnio gatvėje ax.gif
Atsakyti
mano žiniom jau keleri metai Vilniuje niekur nebegamina homeopatinių vaistų, nebent kas pasikeitė.
Atsakyti
Labutis visoms,užpuolė ir mus bėdos,mažoji pradėjo lankyti darželį ir prasidėjo mūsų bėdos,palankom 2 savaites ir prasideda sloga o už kelių dienų pradeda skaudėti gerklė,bandom liaudiškais vaistais gydytis bet nepadeda, vėliau pakyla temperatūra ir nusivarom iki antibijotikų.Man jau negera darosi pagalvojus kiek galim jų gerti,tai tik dabar pradedu domėtis kaip galima stiprinti organizmą ir gyditis homopatiniais. Gyvenam Klaipėdoj, gal kas žino gerą gydytoją hemopatą Klaipėdoje? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti