Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(blondukas @ 2007 11 05, 18:14)
o ka naudojat slogai gydit? ir ka manot apie unkalor, ar vartojot ji?

Mes kelis kartus turejom slogyte, tai pradzioj bandziau su MP gydyti, bet kai viena kart uzdelsiau be vaistuku, tai 2 savaites vargom, tai dabar iskart pradedu plaut su juros vandeniu (sako, reikia kuo dazniau plaut, kad nesusidarinetu mikrobai ten) ir purskiu homeopatini Euphorbium compositum purskala i nosi. Tikrai labai padeda, per pora dieneliu viskas praeina.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2007 11 04, 15:26)
sveikos mamytės,
ar esate kuri išgydžiusi savo vaikeliams šlapimo takų uždegimą be antibiotikų? Geriam petražolių, ramunėlių ir medetkų arbatytes.
valgom trintas spanguoles. gal dar ką patarsite? Vaikas jaučiasi puikiai, nieko neskauda, nėra temperatūros. jei ne tas šlapimo tyrimas, net neįtarčiau, kad kažkas negerai. Kai taip gerai jaučiasi, net ranka nekyla duoti antibiotikus.

niu net keista kaip gali neskaudėt g.gif man pačiai šiandi diagnozavo šlapimo takų infekciją doh.gif , tai visą naktį esu nemiegojus, žiauriai inkstus skaudėjo , o ir temperatūros turiu unsure.gif verysad.gif Tyrimas siaubingas, skyrė antibus, dar kitokių vaistų. Dbar užsitaisiau meškauogių, skonis siaubingas, net negalvojau, kad tokia šlykšti arbata bus. Gal petražolių skanesnė? O jei namie turiu petruškų, tai jas šiek tiek pavirti reik, ar pakanka užpilt verdančiu vandeniu?

Atsakyti
BIČIŲ PIKIS

Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 07, 16:14)
niu net keista kaip gali neskaudėt g.gif man pačiai šiandi diagnozavo šlapimo takų infekciją doh.gif , tai visą naktį esu nemiegojus, žiauriai inkstus skaudėjo , o ir temperatūros turiu unsure.gif verysad.gif Tyrimas siaubingas, skyrė antibus, dar kitokių vaistų. Dbar užsitaisiau meškauogių, skonis siaubingas, net negalvojau, kad tokia šlykšti arbata bus. Gal petražolių skanesnė? O jei namie turiu petruškų, tai jas šiek tiek pavirti reik, ar pakanka užpilt verdančiu vandeniu?

Pakartotinai kai tyrimus padarėm, tai viskas tvarkoj. smile.gif Įtariu, kad blogi tyrimai ne dėl šlapimo takų infekcijos buvo... Petražoles tai užpilu karštu vandeniu, ir uždengus palaikau. Su meškauogių arbata atsargiai!!! Blogai ją paruošus, išsiskiria nuodingos medžiagos. Man Širdažolės vaistinėje sakė kaip ruošti, tik neįsiminiau, nes vaikams jos duoti negalima. Kažkaip specifiškai. Čia buvo nurodytas telefonas, gali pasiskambinti ir paklausk. O kai jau tau toks stiprus uždegimas su skausmais, tai manau, kad meškauogės reiktų gerti, dar tinka dirvinis asiūklis, takažolės, rugiagėlių arbata. Ir būtinai spanguolės. Pasiskambink į Širdažolę pasikonsultuoti. Sveik!!!
Atsakyti
Sveikos mamytes, va mano mazute pirma karta susirgi - koso su "gargaliukais" verysad.gif . Visos cia rasete, kad unckalor naudojat slogai gydyti g.gif , o man gydytoja liepe ji vartoti siuo atveju - na del kosulio, nes slogos nera (temp tai pat nera smile.gif ) Ar jis nuo visko blink.gif , ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2007 12 17, 19:45)
Sveikos mamytes, va mano mazute pirma karta susirgi - koso su "gargaliukais"  verysad.gif . Visos cia rasete, kad unckalor naudojat slogai gydyti  g.gif , o man gydytoja liepe ji vartoti siuo atveju - na del kosulio, nes slogos nera (temp tai pat nera  smile.gif ) Ar jis nuo visko  blink.gif , ar kaip?

ČIA

Umkaloras yra Pelargonium sidoides šaknų ekstraktas. Šis augalas auga
Pietų Afrikoje. Žia jis labai plačiai vartojamas liaudies medicinoje.
Anksčiau Pelargonium sidoides sėkmingai buvo vartojama lėtiniam plaučių
uždegimui (pneumonijai) gydyti. Šio augalo ekstraktas pasižymi antimikrobiniu veikimu: veikia stafilokokus ir streptokokus. Dėl tos priežasties, umkaloras ypač efektyviai gydo įvairų ūminį ir lėtinį infekcinį kvėpavimo takų, ausies, gerklės, nosies uždegimą (bronchitą, sinusitą, tonzilių anginą, rinofaringitą). Gydymo metu greitai sumažėja kūno temperatūra, kosulys, suglebimo jausmas, silpnumas. Šis augalinis preparatas gali būti sėkmingai vartojamas vietoj antibiotikų. Kadangi vaistas toleruojamas, rekomenduojama juo gydyti vaikus, ypač mažesnius.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2007 12 17, 19:45)
. Visos cia rasete, kad unckalor naudojat slogai gydyti  g.gif

Na aš tai Umckalor slogos negydau. Slogas mes išsigydome silpnesniais vaistukais ir arbatėlėmis. O Umckalor naudoju būtent kosuliui gydyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 27 gruodžio 2007 - 14:59
Sveikos mamytes,
labai domiuosi sia tema, ji gan nauja mano paieskose. Kazkada esu naudojusi gydytojos israsytus homeopatinius vaistus, bet perdem nesigilnau i visa jos istorija, paruosimo budus ir metodika. ju poveikiu esu patenkinta ir noriu iki galo issiaiskinti sia tema sau bei savo seimai. ax.gif

Man toks klausimas - kaip su homeopatija "vaistinese" ir su paskirtaja individualiai gyd.homeopato. kuri cia vainakomponentine ar daugiakomponentine? suprantu kad ju paruosimo metodika ta pati, taciau homeopatija esanti vaistines lentynose yra kazkaip apspresta, kaip tinkanti viesiems pacientams? itraukta i vaistu zinynus? jei bendros praktikos gydytojai skiria, tai turbut taip ir yra, bet ar tada jie turi teise tai daryti, juk jie nera spec.homeopatai? g.gif

ir dar, man paciai yra aktuali ir kita homeopatijos puse - vadinamasis "sarlatizmas" arba "mokslinis neirodomumas", kad ir tarkim tokiais atvejais kai parenkami vaistu komponentai, "plakimo magija", placebo efektas ir pan. nezinau kiek jums tai idomu padiskutuoti, suprantu kad daugelis gal paneigsite sia homeopatijos puse, nes gydymo efektas yra ispudingesnis, negu isivaizduojamas burtininkavimas. na bet jei ka sudomins, rasykit. 4u.gif
Atsakyti
Mamos kaip musat temparatura homeopatiskai?
Mums gydytojas patare tik pradejus kilti ideti Viburcol zvakute, uzkloti stipriai ir leisti isprakaituoti. O ka darot jei nekrenta ir toliau kyla, ar duodat tradicinius vaistus(Paracetamoli, Ibufena) ar yra kazkokie zirniukai.
Per kiek laiko nukrenta temperatura su Viburcoliu?
Atsakyti
Retai maniškiams būna labai aukšta temperatūra. Kai vieną kartą dukrai buvo 39,8, aš įvyniojau ją į šlapią šaltą paklodę ir temperatūra nukrito smile.gif

O jokių žirniukų aš nežinau. Būtų įdomu, kad kas parašytų smile.gif

Viburcol irgi gerai vaikams numušdavo temperatūrą smile.gif Bet per kiek laiko, tai nežinau...

Kažkur skaičiau, kad nereikia numušinėti temperatūros?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 30, 09:03)
Retai maniškiams būna labai aukšta temperatūra. Kai vieną kartą dukrai buvo 39,8, aš įvyniojau ją į šlapią šaltą paklodę ir temperatūra nukrito smile.gif

O jokių žirniukų aš nežinau. Būtų įdomu, kad kas parašytų smile.gif

Viburcol irgi gerai vaikams numušdavo temperatūrą smile.gif Bet per kiek laiko, tai nežinau...

Kažkur skaičiau, kad nereikia numušinėti temperatūros?

Isbandziau, numusem su Viburcol per 3 val, isprakaitavo, kai nuo paracetamolio neprakaituodavo, gere, nors niekad negeria, ir dar valgo doh.gif Nu nerealu.
O temperaturos mano maze nepakelia, vemia nuo 38,5 ir mazesnes.
As pradziamoksle homeopatijoj, bet kol kas man patinka
Atsakyti
QUOTE(Puuga @ 2008 01 30, 08:50)
Mamos kaip musat temparatura homeopatiskai?
Mums gydytojas patare tik pradejus kilti ideti Viburcol zvakute, uzkloti stipriai ir leisti isprakaituoti. O ka darot jei nekrenta ir toliau kyla, ar duodat tradicinius vaistus(Paracetamoli, Ibufena) ar yra kazkokie zirniukai.
Per kiek laiko nukrenta temperatura su Viburcoliu?

Jei pagaunam pačią pradžią, kai tempa tik pradeda kilti, duodam Aconite 30 (2 kartus kas valandą) ir virusas pasitraukia. Jei pradžios nepagaunam ir matom, kad Aconitas nebegelbėja, tada mušam tempą kitaip.

Mušam žirniukais Ferrum phosphoricum 6 (duodam kokius 4 kartus kas 15 min, po to kas pusvalandį-valandą-dvi pagal poreikį)), kai temperatūra neaukšta.
Jei virš 38,5C, mušam žirniukais Belladonna 30 ( 3 kartus kas 30 min ir po to kas valandą-dvi pagal poreikį).
Nakčiai Viburcol žvakutės papildomai, jei tempa sunkiai krenta (žvakutės kokios 3 per naktį pagal poreikį).

Tempa krenta įvairiai, virusas virsui nelygus. Kartais užtenka vieno kurso, kartais tenka kartot ir kartot, jei tempa vos nukritusi vėl ima kilti. Tradicinio Paracetamolio davėm tik vienintelį kartą, o šiaip visada su žirniukais ir Viburcoliu išsiverčiam.

Būkit sveiki visi, o jei jau kas susirgot, tai sveikit greičiau 4u.gif .
Atsakyti