Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Ievuzhe @ 2007 10 26, 23:34)
Na musu vaiku pediatras yra homeopatas. Tai jis kitaip ir negydo praktiskai, tik homeopatiniais preparatais. Labai dideliu jokiu ligu mes aciu dievui neturejo. Bet galiu pasakyt, kad kai pirma karta su sunum lankiausi pas sita gydytoja, musu vizitas uztruko apie 45 minutes gal. Vaikas buvo visiskai sveikas, ejom eilinei apziurai. Gydytojas is pradziu pasiklausinejo apie gimdyma, apie mano sveikata, apie vyro sveikata. Siaip su manim pakalbejo. Is pradziu man atrode, kad jis malonus zmogus ir tiek, kad mane cia daugiau pakalbino, nes musu miestelyje jis nebuvo dar nieko sutikes is Lietuvos, o ten beje lankesi pats su zmona. Bet pasirodo, kad tie ilgi pokalbiai ir informacija apie pacienta jam padeda ateity, ypac skiriant vaistus. Kai neseniai buvau vel pas sita gydytoja ir pasiklausiau, ka daryt su karpa ant kojytes, kuri atsirado po baseino, ar tinka homeopatinis preparatas Thuja, kuris siaip jau nuo tokiu dalyku, gydytojas man pasake: ne, jus ir jusu vaikas yra visai kito tipo ( cia homeopatijos prasme). Jums sitas vaistas visai netinka, jis tinka uzdariems, nelinkusiems bendrauti zmonems. Ir va cia pasirodo, kad tie pokalbiai, netgi is pirmo zvilgsnio nereiksmingi, yra labai naudingi.

Kai gydytojas gerai pazista pacienta, tai kartais net nereikia pas ji nueiti, jei kokia smulkmena, as tik pasiskambinu tam gydytojui, pasitariu su juo ir viskas.
Manau, kad taip turetu prasideti pokalbis su homeopatu.

Ir dar, jei vaistai paskirti teisingai, simptomai kuri laika paumeja. To nereikia issigasti. Kai kurios mamos ir kart sako: ai, nesamone, tik pablogejo mums.....

O kur jus lankotes ir kas jusu gydytojas?
Atsakyti
sveikos mamytės,
ar esate kuri išgydžiusi savo vaikeliams šlapimo takų uždegimą be antibiotikų? Geriam petražolių, ramunėlių ir medetkų arbatytes.
valgom trintas spanguoles. gal dar ką patarsite? Vaikas jaučiasi puikiai, nieko neskauda, nėra temperatūros. jei ne tas šlapimo tyrimas, net neįtarčiau, kad kažkas negerai. Kai taip gerai jaučiasi, net ranka nekyla duoti antibiotikus.
Atsakyti
shantal, spanguoles labai gerai, kad vartoja smile.gif O pabandykite vėl padaryti vaikui šlapimo tyrimą, gal jau rezultatai bus geri!
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 04, 15:33)
shantal, spanguoles labai gerai, kad vartoja smile.gif O pabandykite vėl padaryti vaikui šlapimo tyrimą, gal jau rezultatai bus geri!

Rytoj vėl darysimės tyrimus. Jei vėl bus negeri, tada dar bandysiu skambinti homeopatei Gemai pasikonsultuoti. Man tiesiog dėl savęs įdomu, ar įmanoma išgydyti šlapimo takų uždegimus be antibiotikų, ar ne. Ar kuri mamytė taip bandė, ar ne? Taip pat ir angina. Sūnaus tai dar nemokėjau gydyti be antibiotikų, neturėjau patirties, tai anginas gydžiau su jais. Dabar tai bronchitus išsigydome patys natūraliai, bet angina nesirgo jau seniai . Noriu būt pasiruošusi, nes jei susirgtų kuris, tai nebus laiko ieškotis informacijos, kai vaikui arti 40 laipsnių. Pasiskaitysiu forume mamyčių pasisakymus, mačiau, kad apie anginas rašė.
Pingvinuk, o tavo vaikučiai nesirgo angina?
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2007 11 04, 17:35)
Pingvinuk, o tavo vaikučiai nesirgo angina?

Nesirgo 4u.gif

Tik slogas, kosulius turėjo. Ir abu Roto virusu buvo užsikrėtę...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 04, 16:50)
Nesirgo  4u.gif

Tik slogas, kosulius turėjo. Ir abu Roto virusu buvo užsikrėtę...

Tai šaunuoliai. mirksiukas.gif Aš tai kol sūnaus visiškai nenugydžiau, pasitikėjau tradicine medicina. Bet po to pasakiau STOP, pakeičiau pediatrę, perskaičiau daug literatūros apie natūralų ir homeopatinį gydymą, tai jau virš trijų metų nebegeriam antibiotikų. smile.gif Bandysim ir dabar be jų išsikapstyti. smile.gif
Atsakyti
o ka naudojat slogai gydit? ir ka manot apie unkalor, ar vartojot ji?
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2007 11 05, 19:14)

Aš naudoju jūros vandenį, jei sloga didesnė, tai jau duodu Cinnabsin arba Sinupret lašus, dar žinau, kad kažką galima daryti su alijošiumi, kaip tik dabar jį auginu.

O kol maži vaikai buvo, tai slogai gydyti lašinau MP į nosytę ax.gif

Gal mamytės pasidalins "receptais" iš alijošiaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 05 lapkričio 2007 - 18:48
QUOTE(blondukas @ 2007 11 05, 18:14)

Aš tai su pompa labai gerai ištraukiu snargliukus, kai daug, arba su vatyte išvalau, kai mažiau. Kol maži, tai lašinau MP. Naktį, kad lengviau kvėpuotų, po lašelį VIBROCIL lašiukų.
O Umcolor - tai pagrindinis mūsų vaistas. Ypač prie bronchitų - naudoju vietoj antibiotikų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2007 11 05, 17:14)

Aš slogai gydyti visada naudoju Umckalor... plus dar Cinnabsin... bet pas mus sloga prie sinusito... iškart bėga labai tiršta, todėl nuo pirmos dienos pradedam vartoti Umckalor... bet jis jau priskiriamas prie augalinių antibiotikų...
Jei slogytė kaip vandenukas, tai Umckalor gal ir nereiktų piktnaudžiauti... nosis ir taip valosi...Mano atveju tiršta sloga 4 kartus komplikavosi į ausų uždegimą... o tada jau tik chemija gelbsti... dabar gydomės slogą Umckalor, ir metai laiko jokių komplikaciją... tfu tfu tfu, kad neprisišnekėti... nes kaip tik sloguojam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 05, 18:47)
Aš naudoju jūros vandenį, jei sloga didesnė, tai jau duodu Cinnabsin arba Sinupret lašus, dar žinau, kad kažką galima daryti su alijošiumi, kaip tik dabar jį auginu.

O kol maži vaikai buvo, tai slogai gydyti lašinau MP į nosytę  ax.gif

Gal mamytės pasidalins "receptais" iš alijošiaus  4u.gif

Kiek pamenu, mano močiutė minėdavo, kad gydymui alijošių galima pradėti naudoti tik po 6 jo augimo metų... nežinau ar tai tiesa... slogos gydymui naudoji paprastai: išspaustas alijošiaus sultis su pipete po 2-3 lašus įlašini į kiekvieną šnervę... bet jis tinka jei sloga kaip vandenukas, t.y. labai gerai sutraukia gleives...
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2007 11 04, 16:35)
Dabar tai bronchitus išsigydome patys natūraliai

o gal galima plačiau kaip išsigydot blush2.gif Kas duoda didžiausią efektą gydant bronchitą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 06, 19:15)
o gal galima plačiau kaip išsigydot blush2.gif Kas duoda didžiausią efektą gydant bronchitą? 4u.gif

Didžiausią efektą tai duoda inhaliacijos. Tik aišku prie aukštos temperatūros negalima garintis. Mes kambary darom palapinę iš lietsargio ir kaldrų. Tada pastatau į palapinę puodą (arbatinį) su vandeniu, įdedu turistinę spiralę, kai užverda įspaudžiu kokį 10 cm Resorban tepalo. Kai palapinė prikaista, su vaikais įlendame ir kokį 10 - 15 min. garinamės. Ir slogai gydyti labai gerai. Išlindus iškarto šiltai aprengiu, kažką vilnonio ant galvos dedu (užmaunu vinones kelnes, nes kepurių neturiu, tai jie juokiasi - vienas kitą faraonais vadina - tu sako Hačepsuta, o aš Tutanchamonas, kitą dieną būna Ramzis su Nefertite ir taip žaidžiam), na po to šiltai po kaldrom pasakas skaitom. Taip garinamės du kartus dienoj.
Dar geriam daug skysčių, ypač kai aukšta temperatūra. Mažajai tai net švirkšdavau su švirkštu į burnytę, nes tiek daug savo noru vaikas tiesiog nenori gerti (apie litrą, jei įmanoma ir daugiau). Priešuždegimines (ramunėlių) ir prie kosulių (islandinės kerpenos, čiobrelių).
Būtinai Umckalor lašeliai. Man jie vietoj cheminių antibiotikų.
Čiulpiam Influcid tabletes.
Mažoji, kai dar nemokėjo iškosėti karkaliukų, tai dariau masažus, juos varančius .
Grynas oras .Kuo dažniau vėdinti kambarį. Jei nėra temperatūros, būtinai eidavom į kiemą.
Na dar duodavau natūralių žolelių sirupus. Kai labai blogai - tai geriausia Prospan. Kai ne taip blogai - tinka visi kiti (Stodal, Hedalix). Bet sirupao skystina sekretą - t.y. daro tą patį, ką ir garinimas. Tai, kai aukšta temperatūra ir negalima garintis, tada būtina gerti sirupus. O kai temperatūra nukrenta - tada užtenka garintis.
Na lyg ir viską parašiau. Gal ką ir pamiršau. Jei prisiminsiu, parašysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti