Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Limcamca @ 2007 09 01, 09:26)
Gydėmės homeopatijos centre, kuris yra Vilniuje. Kam įdomu, tai jų oficialus puslapis yra ČIA  4u.gif

ten pat drinks_cheers.gif pas gyd.Gemą.
Atsakyti
O ar imanoma su homeopatiniu gydymu bandyti issigydyti hormonines problemas, kaip spuogus, palukuotuma, svroi, nereguliarios menesines, ar cia tik vel tie patys hormonai gali padaryti ? gal is savo patirties , ka nors zinote, tokiu gydymo atveju ?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 09 27, 12:32)
Mamos homeopates  biggrin.gif , Mums dar tik 1 mennesiukas, maitinu krutimi, gal galit patarti kokius homeopatiniu galima pavartoti esant:

1. Pilvumo diegliams
2. Isberimui ant veiduko (pnasu lyg alerginiai spuogeliai visa veiduka isbere, skruostukai tokie siurkstus tapo)
3. Traiskanojanciai akytei pavalyti (nors jausmas toks lyg butu latakai uzsikimse, bet jau labai nenoriu daryti latako valymo, vis pamasazuoju)

Siaip nadojom Acominimum nakties miegeliui sutvarkyti, vartojom savaite ir dar tebevartojam, bet lyg ir gerai viskas, nakti apie 5 kelesi valgyt, o miegot ejom 11 val. vakaro.

Nagi patarkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 01, 11:32)
Nagi patarkit rolleyes.gif

Nežinau unsure.gif . Jeigu esi kaunietė, tai nueik į Muziejaus vaistinėlę Rotušės aikštėje, kur pardavinėja homeopatinius vaistukus, ten labai geranoriškai pakonsultuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 01 spalio 2007 - 12:45
QUOTE(Cole @ 2007 10 01, 13:44)
Nežinau unsure.gif . Jeigu esi kaunietė, tai nueik į Muziejaus vaistinėlę Rotušės aikštėje, kur pardavinėja homeopatinius vaistukus, ten labai geranoriškai pakonsultuoja.

As is Vilniaus. O gal Vilniuje kazkokie homeopatijos centrai ar vaistines yra?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 01, 13:44)
As is Vilniaus. O gal Vilniuje kazkokie homeopatijos centrai ar vaistines yra?

Sveika, as gyvenui ne Vilniuje dabar, bet zinau, kad yra viena vasitine, kur parduodami ir uzsakomi homeopatiniai vaistai. Tavo zinute jau nebe tokia nauja, tai jau gal ir pati susiradai sita informacija, bet jei dar domina, tai vaistine "Sirdazole".

Širdažolė, vaistažolių vaistinė
Pelesos g. 7, Vilnius
Tel.: (8 5) 2655210
Faksas: (8 5) 2384051
El. paštas: sirdazole@takas.lt
Darbo laikas:
I-V 8-20 val.
VI 9-16 val.
VII nedirba

As pati taip ir nenuejau tenai, bet bunant Vilniuje sunelis buvo apsinuodijes maistu ir man reikejo kai kuriu vaistu. Bet kadangi Vilniuje ne visi vaistai gaminami, kaip supratau, juos dazhnai veza is Kauno, tai man buvo paprasciau paprasyt vyro, kas jis nupirktu Austrijoje ir atveztu man. Kaip tik sutapo, kad vyras tuo metu jau turejo prisijungti prie musu atostogu Lietuvoje.

Siaip tai tokiems mazuliukams vaikams nuo pilvo diegliu padeda Chamomilla D12. Bet homeopatiniu vaistu paskyrimas yra labai individualus dalykas. Cia nera taip, kad nuo pilvo diegliu vienas vaistas. Chamomilla D12 pavyzdziui nelabai padeda tamsaus gymio ir labai judriems vaikams. Yra dar ir daugiau aspektu. Vaistinese dazhnai patariama labai abstrakciai. Jei gerai ismananti vaistininke, ji bent kazhkiek turetu pasiklausti apie vaiko buda. Tada dar reikia ziureti visus simptomus, jei imanoma ir priezastis.

Naujagymiams, ypac berniukams, labai dazhnai buna isbertas veidukas. Maniskis buvo visas isbertas tokiais mazais raudonais spuogiukais, net kai kurie buvo su baltom virsunelem, tokie, kuriuos as sau neiskesdama issispaudziu:) Bet man gydytojas pasake, kad tai normalu, kad ypac pas berniukus tai paumeja, nes pirmom savaitem ar pirma menesi turi susireguliuoti hormonu pusiausvyra. Berniukai is mamos turi daug moterisku hormonu, kurie turi iseiti ir susibalansuoti.

Mes nieko nenaudojom, bet mano drauge dave savo suneliui Calcium Carbonicum D12 ( 2 kart per diena po 1-3 zirniukus). Bet jos atveju tas berimas buvo labai stiprus.

O traiskonajancias akytes pabandyk pavalyt su naslaiciu arbatos nuoviru. Vaistinej turetu buti tokios arbatos.

Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuzhe: 24 spalio 2007 - 04:39
Mano vaikai kol kas auga be antibiotikų 4u.gif Gydomės homeopatiniais arba žoliniais vaistais 4u.gif

Dar perku vaikams homeopatinius vaistus iš WELEDA 4u.gif
Atsakyti
HOMEOPATIJA

Homeopatija

HOMEOPATINIŲ VAISTŲ SĄRAŠAS

WELEDA

VAISTAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 26 spalio 2007 - 12:13
sveikos,ar galetumete, kurios lankotes siame skyrelyje ir gydotes pas homeopatus gydytojus, pateikti savo ligos istorija( na jei tai nelabai asmeniska yra jusu poziuriu smile.gif ) tada gydymo eiga, taip pat gydytojo kontaktai pas kuri lankotes, nes ieksau gydytojo, taciau nenoriu bet kur eiti, o kitu patirtis, tai geriausia rekomendacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 10 26, 13:08)

AČIŪ už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2007 10 26, 11:46)
sveikos,ar galetumete, kurios lankotes siame skyrelyje ir gydotes pas homeopatus gydytojus, pateikti savo ligos istorija( na jei tai nelabai asmeniska yra jusu poziuriu smile.gif ) tada gydymo eiga, taip pat gydytojo kontaktai pas kuri lankotes, nes ieksau gydytojo, taciau nenoriu bet kur eiti, o kitu patirtis, tai geriausia rekomendacija smile.gif

Na musu vaiku pediatras yra homeopatas. Tai jis kitaip ir negydo praktiskai, tik homeopatiniais preparatais. Labai dideliu jokiu ligu mes aciu dievui neturejo. Bet galiu pasakyt, kad kai pirma karta su sunum lankiausi pas sita gydytoja, musu vizitas uztruko apie 45 minutes gal. Vaikas buvo visiskai sveikas, ejom eilinei apziurai. Gydytojas is pradziu pasiklausinejo apie gimdyma, apie mano sveikata, apie vyro sveikata. Siaip su manim pakalbejo. Is pradziu man atrode, kad jis malonus zmogus ir tiek, kad mane cia daugiau pakalbino, nes musu miestelyje jis nebuvo dar nieko sutikes is Lietuvos, o ten beje lankesi pats su zmona. Bet pasirodo, kad tie ilgi pokalbiai ir informacija apie pacienta jam padeda ateity, ypac skiriant vaistus. Kai neseniai buvau vel pas sita gydytoja ir pasiklausiau, ka daryt su karpa ant kojytes, kuri atsirado po baseino, ar tinka homeopatinis preparatas Thuja, kuris siaip jau nuo tokiu dalyku, gydytojas man pasake: ne, jus ir jusu vaikas yra visai kito tipo ( cia homeopatijos prasme). Jums sitas vaistas visai netinka, jis tinka uzdariems, nelinkusiems bendrauti zmonems. Ir va cia pasirodo, kad tie pokalbiai, netgi is pirmo zvilgsnio nereiksmingi, yra labai naudingi.

Kai gydytojas gerai pazista pacienta, tai kartais net nereikia pas ji nueiti, jei kokia smulkmena, as tik pasiskambinu tam gydytojui, pasitariu su juo ir viskas.
Manau, kad taip turetu prasideti pokalbis su homeopatu.

Ir dar, jei vaistai paskirti teisingai, simptomai kuri laika paumeja. To nereikia issigasti. Kai kurios mamos ir kart sako: ai, nesamone, tik pablogejo mums.....
Atsakyti
Būtent tuo homeopatiniu vaistu Thuja mano brolis išsigydė karpas thumbup.gif Jau norėjo eiti šalinti jas lazeriu, jam sakau, pabandyk Thują 4u.gif Jis kažkaip nesitikėjo, kad jie padės, bet padėjo thumbup.gif Ir dabar jų nėra 4u.gif
Atsakyti