Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė pirmeiga

Sveikos merginos !!! smile.gif Sulaukiau gerų žinių ir nusprendžiau pasidalinti su visomis, kurios turi placentine pirmeiga.
Man ji buvo nustatyta gana anksti (16 sav), pradėjo kraujuoti, tačiau savaitę pagulejau namie, iškėlusi kojas aukštai ir kraujavimas jau antrą dieną liovėsi. Daktarė vėl leido eiti į darbą, tačiau liepė nepersidirbti ir esant progai visuomet atsigulti ir iškelti kojeles aukštyn (pasidėti ant pagalvėlių). Šiandien mums 24 sav. ir per apsilankymą pas gine sužinojau, kad placenta pilnai pakilo. thumbup.gif
Taigi kaip ir buvau minėjusi anksčiau, šiame forume, procentaliai daugumai neščiųjų ši bėda išsisprendžia ir placenta pakyla, thumbup.gif lieka tik ~ 1,2% kurios netaip pasiseka. verysad.gif
Svarbiausia nusiteikite pozityviai, apsišarvuokit kantrybe ir laukite gerų rezultatų.

Sekmės!!!
Atsakyti
Vakar buvau echoskopijai, tai nustate placentos pirmeiga, paminejo 1cm, man 19 savaiciu, tai kadangi buvau nemokamai echoskopuojama, tai ginekologe nelabai kalbi buvo, tai paminejo kad gali pakilti, o jei ne tai operacija... Aisku labai nusiminiau, blogiausia, kad ejau dziugiai nusiteikusi i pasimatyma su savo zirniuku, o gavau toki "antausi", isejau apdujusi ir sumisusi... Mintys pesimistines...
Atsakyti
QUOTE(zvorune @ 2010 01 12, 08:43)
Vakar buvau echoskopijai, tai nustate placentos pirmeiga, paminejo 1cm, man 19 savaiciu, tai kadangi buvau nemokamai echoskopuojama, tai ginekologe nelabai kalbi buvo, tai paminejo kad gali pakilti, o jei ne tai operacija... Aisku labai nusiminiau, blogiausia, kad ejau dziugiai nusiteikusi i pasimatyma su savo zirniuku, o gavau toki "antausi", isejau apdujusi ir sumisusi... Mintys pesimistines...

Pirmojo nėštumo metu panašiai buvo ir man, daktarė prigąsdino, ašarojau Mb ant peties smile.gif. Visgi nėštumo viduryje placenta pakilo, jausmas labai geras, kai žinai, kad nebesi rizikos grupėje rolleyes.gif. To linkiu ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloja: 12 sausio 2010 - 17:16
sveikos, uzsukau cia jau po kurio laiko, apturejau visiska pirmeiga, jau rasiau anksciau sioj temoj, galit pasiskaityt, kam idomu ax.gif
dekui Dievui, viskas baigesi gerai. apie savo pirmeiga suzinojau gan velai, kai buvo 32 savaites pradejau kraujuot ir patekau i ligonine. ten praleidau 5 savaites, per kurias susilaukiau dar gal 5 ar 6 kraujavimu, nebepamenu, netgi su saremiais ir gan rimtu, bet istempiau iki 37 savaiciu ir laimingai sulaukiau sveikos mazutes bigsmile.gif jokiu pasekmiu ypatingu nei jai, nei man nebuvo, isskyrus tai, kad dar po gimdymo visa savaite teko ligoninej gulet, kai paprastai cia uztenka 4 paru del mazo jos svorio g.gif dar ji nelabai gslejo mano pienuka valgyt ir teko pereit prie misinuku. tai tiek. laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi nustate placentos pirmaeiga, mums 13 savaiciu verysad.gif Gydytoja liepe nieko sunkaus nekelt ir net grindu neplaut...Tikiuos kad pakils verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskyte26: 13 sausio 2010 - 09:01
QUOTE(Egloja @ 2010 01 12, 19:13)
Pirmojo nėštumo metu panašiai buvo ir man, daktarė prigąsdino, ašarojau Mb ant peties smile.gif. Visgi nėštumo viduryje placenta pakilo, jausmas labai geras, kai žinai, kad nebesi rizikos grupėje  rolleyes.gif. To linkiu ir tau  4u.gif

Aciu Egloja uz linkejimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2010 01 13, 11:00)
Sveikos, man irgi nustate placentos pirmaeiga, mums 13 savaiciu verysad.gif  Gydytoja liepe nieko sunkaus nekelt ir net grindu neplaut...Tikiuos kad pakils verysad.gif

O kodel grindu negalima plauti ? unsure.gif
Atsakyti
Nezinau smile.gif turbut turejo galvoje smarkiai darbuotis ir lankstytis...
Atsakyti
Sveikos, aš noriu irgi pasidalinti dėl tos placentos. Man 18 sav. nustatė, kad placenta per žemai, bet daktare nuramino, sakė kad turėtu pakilt, laukėm iki 30 savaites, bet jinai taip ir liko savo vietoj schmoll.gif ir dar vaikutis neapsiverte, guli skersai. Tik aš jaučiuosi gana gerai jokiu kraujavimu nebuvo, tik kartais labai tempia pilvą, atrodo tuoj vaikutis iššoks, taip žemai aš jį jaučiu. O dėl baseino, jeigu kraujavimo nėra tai galima lankyti, tik pasakė kad jokiu būdu neeit į neštukių užsiėmimus, nes lankstytis negalima.
Kažkaip iki šiol, kol neskaičiau apie ta placenta, tai per daug nesiįjaudinau, nes gydytoja nuramino, kad nieko čia baisaus, bet dabar suprantu kad labiau reikia pasisaugoti, tik aš nelabai supratau, nejaugi nepavyks iki galo išnešiot mažylį? Dabar mums 33 sav., ir kita savaite pas gydytoja, darysim eho, įdomu ką pasakys.
Atsakyti
as 4 menesius pragulejau del placentos pirmieigos lovoje,(nusileidusi ant dugno buvo, denge ziomenis) negalima nieko sunkiai dirbti, daug vaikscioti ir t.t., zodziu labai saugotis, eko dare kas 2- 3 sav. nieko gero nezadejo daktarai, bet vat visai per paskutines 3 savaites, 32 sav dare eko (galutinis nuosprendis turejo buti) staiga pasirode, kad viskas sustojo i savo vietas, galesiu gimdyti pati, taigi laukiu gimdymo, nenusiminkit labai, tik labai saugokites, kad nepamestumet vaikelio, .....
Atsakyti
QUOTE(jji @ 2010 01 16, 11:46)
Sveikos, aš noriu irgi pasidalinti dėl tos placentos. Man 18 sav. nustatė, kad placenta per žemai, bet daktare nuramino, sakė kad turėtu pakilt, laukėm iki 30 savaites, bet jinai taip ir liko savo vietoj schmoll.gif  ir dar vaikutis neapsiverte, guli skersai. Tik aš jaučiuosi gana gerai jokiu kraujavimu nebuvo, tik kartais labai tempia pilvą, atrodo tuoj vaikutis iššoks, taip žemai aš jį jaučiu. O dėl baseino, jeigu kraujavimo nėra tai galima lankyti, tik pasakė kad jokiu būdu neeit į neštukių užsiėmimus, nes lankstytis negalima.
Kažkaip iki šiol, kol neskaičiau apie ta placenta, tai per daug nesiįjaudinau, nes gydytoja nuramino, kad nieko čia baisaus, bet dabar suprantu kad labiau reikia pasisaugoti, tik aš nelabai supratau, nejaugi nepavyks iki galo išnešiot mažylį? Dabar mums 33 sav., ir kita savaite pas gydytoja, darysim eho, įdomu ką pasakys.

as danesiojau iki 39sav. abu vaikelius galima sakyti,tik jau dare cezari abu kartelius,ir ta pati vakara abu kartelius buvo nezmoniskas kraujavimas placentos verysad.gif labai pergyvenau del to ir gydytoja ramino sake gerai kad leliukui viskas gerai baigesi blink.gif unsure.gif tai vat..ta pirmaeige placenta gal nera labai baisu bet saugotis labai reikia visa nestuma rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip tik šį savaitgalį man darė echo, žiūrėjo placentą, šiek tiek žemai ji, tikiuos, kad beaugdamas vaikelis nustums į viršų ir viskas bus gerai. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti