Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė pirmeiga

Laikykis bulbul1980 , manau visos besilaukiancios tave palaiko!!!

Daktrai ismano savo darba ir tau pades pagimdyti grazu sveika vaikeli 2.gif

Sekmes tau ir tavo palatos draugems. bye1.gif
Atsakyti
Perskaiciau, kad placentos pirmeiga buna ~5,6 proc. besilaukianciu moteru, o iki gimdymo ju lieka tik1,5 -0,5 proc. thumbup.gif Rezultatai daug zadantys!
Atsakyti
sveikutes,man su sbiem panelem buvo placentine pirmeiga...niekas nekito ir teko butent del placentos tureti 2 cezariukus...dabar treciaji karteli jau placenta nugarinej sienelej,tai matysim nors daktarai jau mane perspejo kad treciaji karteli jie jau nerizikuos ir nebeleis paciai gimdyti...nu ka beliko susitaikyti su tuo ir tiketis kad leliuko gimimas bus sekmingas...ziurekite save mamytes ir tikrai buna kad ir su pirmaeigem mamytes pasigimdo leliukus tik aisku reikia daug kantrybes ir klausyti daktaru...visgi jei jau nusprende daktarai nerizikuoti vadinasi ir nepergyvenkite...visgi norisi kad ir leliukui butu viskas gerai...o mes kantrios..daug istversime del savo kleckiuku bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 16, 15:14)
sveikutes,man su sbiem panelem buvo placentine pirmeiga...niekas nekito ir teko butent del placentos tureti 2 cezariukus...dabar treciaji karteli jau placenta nugarinej sienelej,tai matysim nors daktarai jau mane perspejo kad treciaji karteli jie jau nerizikuos ir nebeleis paciai gimdyti...nu ka beliko susitaikyti su tuo ir tiketis kad leliuko gimimas bus sekmingas...ziurekite save mamytes ir tikrai buna kad ir su pirmaeigem mamytes pasigimdo leliukus tik aisku reikia daug kantrybes ir klausyti daktaru...visgi jei jau nusprende daktarai nerizikuoti vadinasi ir nepergyvenkite...visgi norisi kad ir leliukui butu viskas gerai...o mes kantrios..daug istversime del savo kleckiuku  bigsmile.gif  4u.gif

Och, nu ir nepasiseke tau dukart is eiles doh.gif
Aciu Dievui, kad bent treciaji kart viskas ok smile.gif
O siaip tai, kad placenta nugarinej sienoj, nereiškia, kad ji negali buti praevia. Tik kai jau buna ir praevia, ir priekinej sienoj buna truputi blogiau nei tada kai praevia nugarinej sienoj wink.gif
Atsakyti
man irgi placentine pirmeiga nustate 20 savaite.... sake kad ziotis dengia...... verysad.gif taciau kraujo ne laso nebuvo (tfu tfu tfu) tik taip pat, kaip kazkuriai cia jau rasiusiu, pilvo apacia (sonuose labiau) paskauda kai greiciau ar ilgiau pasivaikstau,taip pat kai sunkiau ka nors panesu... db 24 savaiteles suejo. o echoskopija sake 32 savaite tik darys... kaip manot, ar nereiketu anksciau truputi jog paziuretu,gal jau pakilo?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild_Child @ 2009 10 21, 15:54)
man irgi placentine pirmeiga nustate 20 savaite.... sake kad ziotis dengia......  verysad.gif  taciau kraujo ne laso nebuvo (tfu tfu tfu) tik taip pat, kaip kazkuriai cia jau rasiusiu, pilvo apacia (sonuose labiau) paskauda kai greiciau ar ilgiau pasivaikstau,taip pat kai sunkiau ka nors panesu... db 24 savaiteles suejo. o echoskopija sake 32 savaite tik darys... kaip manot, ar nereiketu anksciau truputi jog paziuretu,gal jau pakilo?.... g.gif

as buvau pas gin ir ziurejo su ech 25 sav.,tai placenta ir pirmaeiga, t.y.zemai, sako jau turejo buti pakilusi, bet as vis dar tikiuosi, kad dar pakils.
manau, daktarai zino ka daro.
Atsakyti
QUOTE(Wild_Child @ 2009 10 21, 13:54)
man irgi placentine pirmeiga nustate 20 savaite..... db 24 savaiteles suejo. o echoskopija sake 32 savaite tik darys... kaip manot, ar nereiketu anksciau truputi jog paziuretu,gal jau pakilo?.... g.gif

Manau nereikia per daznai daryti echo, jeigu sake 32 sav tai palauk smile.gif Jeigu ir pakils per ta laika, tai tik geriau bus, o del vaikelio sveikatos gali pakenteti ir nesuzinojusi ar ji jau pakilo ar ne. Kantrybes nestuke.gif
Atsakyti
Echoskoija vaisiui nekenkia ir kuo dazniau ziuri, tuo dazniau pamato laiku jei kas yra negerai. Uzsieny kiekvienos apziuros metu daro echoskopija 4u.gif
Atsakyti
na o as girdejau kad nelabai gerai,kai daznai echoskopija daro.... unsure.gif manau geriau pakentesiu iki tos 32 savaites...
Atsakyti
Saunuole, "Wild child" kad taip nusprendei wink.gif Kas nori tegul galvoja, kad nekenkia, o mes geriau, esant galimybei, reciau tuo echoskopu naudosimes smile.gif Kad moksliniai tyrimai nenustate zalos, tai nereiskia kad jis yra naudingas wink.gif Beje man pirmeiga nustate 17 savaite, dabar jau 20 prasidejo, o pas daktare tik 23 sav reiks eiti, tai ir nezadu lekti anksciau, tegul viskas savaime ten kyla i savo vietas ax.gif O as geriau 1 karta isgirsiu gera naujiena, kad placenta jau pakilo, negu kas savaite begiosiu ir vis girdesiu, kad ji dar tebera nusileidusi.. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, man siandien irgi nustate placentos pirmeiga. dabar mums 15 sav. tepliojam nuo pat 5 nestumo savaites, kraujavau labai smarkiai apie 12 sav., gulejau ligononej... turiu dar ir kruva kitu bedu... hematoma, kuri dar vis valosi, praviras kaklelis, jau kazkokia bakterija ten isitaise - geriu antibijotikus... taip pat gyneprali ir dar kruva kitu brudu... bed neprarandu vilties ir tikiu kad si mazyli isaugoti pavyks.
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo patirtimi. Man placentos pirmeigą nustatė 18-tą sav. Nuo tada turiu nedarbingumo lapelį, bet rimtai į tai nežiūrėjau, kol 23sav. neprasidėjo kraujavimas. Žiauriai išsigandau! Galvojau, kad galiu netekti savo mažiukės, nes prieš kraujavimą gausiai bėgo kažkoks skystis panašus į vaisiaus vandenis ir priėmimo skyriuje pasakė, kad prasidėjo gimdymas ir nieko nebesustabdysi... Žemė pradėjo slįst iš po kojų... Tačiau budintis gydytoja suteikė vilčių. Dabar žinau, kad esant tokiai situacijai juokaut negalima. Reikia save saugot nors ir labai sunku matyt, kad daug kas namuose lieka nedaryta. Dabar džiaugiuosi kiekvienu mažylės judesiuku ir dėkoju Dievui už kiekvieną dieną nestuke.gif ...
Atsakyti