Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė pirmeiga

QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 30, 21:02)
Smagu girdeti. Tai turbut viskas bus gerai ir su laiku pakils visai.    thumbup.gif  sekmes tau.

Aciu, na, reikia tiketis geriausio ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
man kai apie 28 savaite ziurejo schoskopu, sake, kad placenta beveik visai dengia gimdos kakleli, bet paskui ji sekmingai pakilo smile.gif O gydytojas, pas kuri ruosiausi gimdyti, tos apie 28 savaite nusileidusios placentos is viso nesureiksmino, sake dar per anksti spresti, kokia ji bus po kurio laiko. Na tik aisku pasisaugosi paciai biskuti reikia, jei placenta zemai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuriai yra taip buve, - man nuolatos astriai duria pilvo apacioje, prie gimdos kaklelio, vos tik palipu laiptais, panesu sunku krepsi, o pagulejus pora valandu - praeina. 12 sav echo nustate placentos pirmeiga - pilnai dengia kakleli. Ar tie skausmai susije su placentos pirmeiga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tornadas: 07 liepos 2009 - 23:38
QUOTE(tornadas @ 2009 07 08, 00:37)
Sveikutes,

Gal kuriai yra taip buve, - man nuolatos astriai duria pilvo apacioje, prie gimdos kaklelio, vos tik palipu laiptais, panesu sunku krepsi, o pagulejus pora valandu - praeina. 12 sav echo nustate placentos pirmeiga - pilnai dengia kakleli. Ar tie skausmai susije su placentos pirmeiga?

Manau, kad susije. Tik nejuokauk ir nenesk nieko sunkiai. Tau isvis labai saugotis reikia
Atsakyti
labukas visoms, man pries pora dienu dare eho, tai sake pirmaeige placenta, dabar paskaiciau ir susinervinau, nes cezario nenoriu labai. o kas bus jei nepakils ji? Man tik dabar paaiskejo kodel taip skauda pilva ir kojas per kirksnis, net zada atima kartais. va kokios nekokios naujienos. o pasisaugot neiseina nes maze leki kaip pasiutus ....... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte:) @ 2009 07 19, 16:20)
labukas visoms, man pries pora dienu dare eho, tai sake pirmaeige placenta, dabar paskaiciau ir susinervinau, nes cezario nenoriu labai. o kas bus jei nepakils ji? Man tik dabar paaiskejo kodel taip skauda pilva ir kojas per kirksnis, net zada atima kartais. va kokios nekokios naujienos. o pasisaugot neiseina nes maze leki kaip pasiutus ....... bigsmile.gif

Placenta pakila mazdaug iki 30sav. Tai dar nemazai laiko yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia daugiau guleti,maziau nervuotis,gerti magni ir viskas bus gerai smile.gif ,nes augant vaikeliui sako,kad ir placenta turi pasikelti,o jei jau nepasikeltu tada darytu cezari,nes kitaip galima nukraujuoti,bet sita dalyka jie sprendzia 37 savaite smile.gif

Atsakyti
Sveikos, man 20 sav nustate placentos pirmeiga, pilnai denge gimdos kakleli. O siandien (26 sav) paziurejo vel, ir pasirodo jau gerokai pakilusi, 2.5 cm nuo ziociu - taigi valio valio smile.gif Beje, mano placenta uzpakalinej pusej, o ten, sako, leciau juda. Ir vistiek kaip sauniai pakilo. Tikiuosi, taip kils ir toliau.
Taigi, norejau pasidalinti, nes pati i sia tema buvau ilindus, ieskodama laimingai pasibaigusiu atveju. Gal kam pades nusiteikti optimistiskai mirksiukas.gif Visoms sekmes!
Atsakyti
Musu placenta galiausiai pakilo thumbup.gif Buvo baisu pradzioje, bet kaip matau daugeliui pakyla ir susitvarko viskas i savo vietas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUZ: 07 rugsėjo 2009 - 23:43
Sveikos nestuke.gif ,
visoms, kurios turit placentine pirmeiga, patariu gulet ir nejudet iki savo planinio cezario dienos smile.gif Laikina visa sita vartymosi lovoje kankyne. Ir rezultatas priklauso nuo jusu! Kantrybes 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, busimos mamytes, nestuke.gif

Man siandien irgi nustate si negalavima, esu 17 savaite enscia. Kiek skaiciau Jusu pasisakymu, neradau kad butumet paminejusios vieno gero nuo senoves zinomo patarimo. Man daktare ir mama patare, kiek gali dazniau laikyti kojas siek tiek pakeltas. Pvz gulint pasikisti pagalvele po ciurnimis ir taip pakelti kojas. Nereikia pagalves deti po dubeniu, tereikia pakelti ******, kad ir uzsikelti ant sofos atramos. Na ir zinoma, maziau judeti, nekilnoti nieko, bet apie tai jau buvo mineta. smile.gif Nenusiminkit, viskas pataisoma !
Atsakyti
sveikos,
man irgi pirmeiga pilna, visiskai dengiamas kaklelis sad.gif buvo ir su pirmaja, bet pasikele, net nepajutau, o dabar jau nebepasikels, nes 36a savaite eina, jau apturejau 3 kraujavimus ir jau 3 savaites ligoninej guliu.. labai nuobodu, pikta, ypac, kai turiu dukryte namuose.. sad.gif jei datempsiu dar 2 savaiteles, darys cezari.. na, ziuresim, kaip cia baigsis, beje, guliu ligoninej airijoj, bet prieziura skustis negaliu. Turiu cia dar 2 likimo drauges su pirmeigom.
Atsakyti