Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė pirmeiga

Man buvo placentos pirmeiga. nezinau, gal cia sutapimas, bet po audringos nakteles pradejau kraujuot ir atsiduriau ligoninej... unsure.gif
viskas baigesi gerai... wub.gif
keista, bet man gydytojas nesake, kad tai atsitiko del sekso.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2008 12 30, 09:26)
su pirmu jau 4 sav nustate placentos pirmeiga, taciau ji pakilo 20-34 sav. visa nestuma negalejau vaikscioti toli ir seksas buvo itin atsargus.
su antru nestumu placentos pirmeiga nustate 7 sav. ta savaite teko ir pakraujuoti  doh.gif tikiuosi kad daugiau tai nepasikartos  unsure.gif

ar su placentos pirmeiga duoda biulioteni ilgam laikui?

blink.gif blink.gif blink.gif nu zmones, nenusikalbekit. Visu pirma, 4 sav geriausiu atveju mato taskuti gimdoj, nors greiciausiai nei tiek nemato. Jau nekalbant apie placenta.
O placenta pradeda matyt matytis apie 10-11 sav. mirksiukas.gif Taip kad tikrai nekalbekit to, ko nezinot, arba keiskit ginekologes, kurios 4 ar 7 savaiciu nestukei kalba apie placenta, kurios tokiu laiku nera (na, ji tik formuojasi ir jos nesimato).
Atsakyti
koks dar baseinas tau galvoj sukasi?;D man tas pats, tai jokiu staigiu judesiu, jokio begiojimo, jokio wub.gif ;D jokiu ezeru vasara, zodziu NIEKO. bet man yra blogiau, yra dar kraujavimas, o tai labai pavojinga. tau nieko ginekologe nepasakojo apie tai?;} nes jei placenta nepakils iki 30savaiciu tai darys cezari ; verysad.gif ir snesiot labai sunku nes reikia labai saugotis. tai tu pamirsk baseinus ir saugok maziuka savo ;}}} 4u.gif
Atsakyti
Labas, man irgi yra placentos pirmaeiga, be to pilani dengia gimdos kaklelio ziotis verysad.gif
Dabar man 29 sav ir visiskai gulimas rezimas. Pries tai tris sav gulejau ligonineje, o dabar namie. Bet vakar vel pasirode truputis kraujo (is viso nuo 25-tos sav jau kraujavau tris kartus), tai vykau i ligonine. Ten apziurejo ir paleido tongue.gif Rezimas islieka tas pats: lova, magnio preparatai ir dar prirase Dicynone nuo kraujavimo. Labai tikiuosi kad pavyks isnesioti bent iki 34 sav...
Atsakyti
Mergaites, o placentors pirmaeiga ne tas pats kas nestuke.gif kortoj parasyta : placentos lokalizacija-gimdos dugne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2009 04 10, 12:48)
Labas, man irgi yra placentos pirmaeiga, be to pilani dengia gimdos kaklelio ziotis  verysad.gif
Dabar man 29 sav ir visiskai gulimas rezimas. Pries tai tris sav gulejau ligonineje, o dabar namie. Bet vakar vel pasirode truputis kraujo (is viso nuo 25-tos sav jau kraujavau tris kartus), tai vykau i ligonine. Ten apziurejo ir paleido  tongue.gif  Rezimas islieka tas pats: lova, magnio preparatai ir dar prirase Dicynone nuo kraujavimo. Labai tikiuosi kad pavyks isnesioti bent iki 34 sav...

Nuo kiek savaitėlių paskirtas gulimas režimas?
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 04 18, 20:24)
Mergaites, o placentors pirmaeiga ne tas pats kas  nestuke.gif kortoj parasyta : placentos lokalizacija-gimdos dugne? g.gif

Issiaiskinau pas gine, kad ji pas mane yra paciam virsuj, po skrandziu, pas juos taip vadinama doh.gif atvirksciai kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 21, 18:53)
Nuo kiek savaitėlių paskirtas gulimas režimas?

Man gulimas rezimas nuo 25 sav. Tris sav gulejau ligoninej, po to tris - namie, o dabar vel ligoninej...
Atsakyti
QUOTE(Astinukas @ 2009 04 27, 15:37)
Man gulimas rezimas nuo 25 sav. Tris sav gulejau ligoninej, po to tris - namie, o dabar vel ligoninej...

Stiprybės 4u.gif
Aš guliu nuo 15 savaitės, t.y. trečia savaitė gulimo režimo ir tai jau šonus skauda nuo gulėjimo, o kas bus toliau doh.gif
Atsakyti
Man pirmeige nustate, kai kreipiausi del pairodziusio kraujo 18 savaiciu. Israse biuleteni 15 dienu, ir jeigu kraujuosiu kaip per menesines - tik tada i ligonine. Lyg ir buvo nustoje teplio, atrode susitvarke, bet po savaites vel rozines isskyros verysad.gif Guliu, tik neisrase man nieko gerti, gal savavaliskai magnio nusipirkti g.gif Pas akusere tik 26 diena. Kazkaip baisu darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LUZ @ 2009 05 04, 12:19)
Man pirmeige nustate, kai kreipiausi del pairodziusio kraujo 18 savaiciu. Israse biuleteni 15 dienu, ir jeigu kraujuosiu kaip per menesines - tik tada i ligonine. Lyg ir buvo nustoje teplio, atrode susitvarke, bet po savaites vel rozines isskyros  verysad.gif Guliu, tik neisrase man nieko gerti, gal savavaliskai magnio nusipirkti  g.gif  Pas akusere tik 26 diena. Kazkaip baisu darosi  unsure.gif

Manau nepakentų koks magni diasporal. Aš pati jį geriu.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 27, 16:20)
Stiprybės  4u.gif
Aš guliu nuo 15 savaitės, t.y. trečia savaitė gulimo režimo ir tai jau šonus skauda nuo gulėjimo, o kas bus toliau  doh.gif

Jolete, o kokioj tu ligoninej guli? As Antakalnio, gal ir tu cia ???
Atsakyti