Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė pirmeiga

Mergaitės,
o kaip su seksu, kai yra placentos pirmeiga? Man gyd sakė, kad ne dažnas ir ne audringas, ir jei nors vienas kraujo lašas -jokio. Nu visokių nuomonių girdėjau, o ką jums gyd patarė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2007 12 08, 15:57)
Mergaitės,
o kaip su seksu, kai yra placentos pirmeiga? Man gyd sakė, kad ne dažnas ir ne audringas, ir jei nors vienas kraujo lašas -jokio. Nu visokių nuomonių girdėjau, o ką jums gyd patarė?  4u.gif

Man sakė, kad galima tik ITIN atsargiai, nes jei pradėčiau kraujuoti, mažiuko greičiausiai nepavyktų išsaugoti... Taip sakė, kai buvo 15 savaičių. Kadangi kiek anksčiau bandėm itin atsargiai ir buvau pradėjusi kraujuoti (gerai, kad labai trumpai), tai kol kas su vyru nusprendėm atsisakyti smileysex.gif ir saugoti mažiuką
Atsakyti
Man su antru nėštumu placenta buvo žemai, priekinėje dalyje ir dar prisitvirtinusi rando vietoje ( kadangi pirmas buvo cezaris). Išnešiojau gerai, tiesiog viską darydavau lėčiau - vengiau staigių judesių, sunkesnio svorio, ir su vyru visą-tą-ąną ramiau atlikdavome ( čia, manau kievienai nestuke.gif , nesvarbu kur placenta, reikai pamiršt audringas naktis smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2007 12 08, 16:57)
Mergaitės,
o kaip su seksu, kai yra placentos pirmeiga? Man gyd sakė, kad ne dažnas ir ne audringas, ir jei nors vienas kraujo lašas -jokio. Nu visokių nuomonių girdėjau, o ką jums gyd patarė?  4u.gif

man liepe JOKIO grieztai.
bet paskui placenta pakilo - ir thumbup.gif
Atsakyti
Man dare echo 38-ta sav.nustate placenta pirmeiga,bet apie cezari nieko neuzsimine.As kazkaip nesumeciau paklausti ar cia labai blogai toji pirmeiga,bet kiek domejausi,tai dazniausiai tokiu atveju daro cezari.Tik va, keista, kodel likus tiek mazai laiko iki termino man nieko apie ji neuzsimine g.gif
Atsakyti
na, man irgi nustate placentine pirmeiga. del to teko ligoninej praguleti pora savaiciu, ir kolkas man skirtas lovos rezimas. mums dabar dar tik 16 savaitele eina... labai tikiuosi kad placenta pakils ir neteks visa nestuma taip jau lovoj praguleti. ax.gif na bet kolkas... mano placenta siekia kaklelio ziotis (nesupratau tik ar dengia ar tik prie pat ju yra) ir teko truputi (labai labai nedaug) pakraujuoti. tikiuosi daugau manes vaikelis taip negasdins, nes vos sirdis lauk neislipo kai pamaciau krauja... verysad.gif
pamaudimai, tonusas ir panasios bedos pas man irgi yra. po keturiu magnio laseliniu ligonineje - savijata pagerejo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi nustatė placentos pirmeigą, dabar yra 20 savaičių. Gydytojos reakcija buvo tikrai nekokia, liepė rūpintis savo sveikata. Iki to laiko atrodo tikrai gerai jaučiausi, priešingai nei su pirmu nėštumu. Teks laukti kas bus toliau... g.gif

Sėkmės visoms ir geros nuotaikos švenčių laukiant...
Atsakyti
man kai atliko echo 18sav. uzrase- 'placentos lokalizacija - priekine ', tai cia tas pat kas pirmaeiga???? g.gif doh.gif '

nes gydytoja visiskai nesureiksmino sito, o kai cia paskaitinejau tai kiek issigandau, psirodo labiau reik saugotis, be to cezaris...
Atsakyti
na ir as su ta pacia problema,16 savaite sake placenta visiskai denge vaikeliui "isejima". Tai greit jau eisiu tikrintis ar pakilo nors kiek..
O idomu buvo kam nors taip atsitike,kad nustate ta placentos busena pirmame trimestre,bet per visa nestuma nepakilo ? g.gif
Atsakyti
su pirmu jau 4 sav nustate placentos pirmeiga, taciau ji pakilo 20-34 sav. visa nestuma negalejau vaikscioti toli ir seksas buvo itin atsargus.
su antru nestumu placentos pirmeiga nustate 7 sav. ta savaite teko ir pakraujuoti doh.gif tikiuosi kad daugiau tai nepasikartos unsure.gif

ar su placentos pirmeiga duoda biulioteni ilgam laikui?
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2008 12 29, 03:54)
na ir as su ta pacia problema,16 savaite sake placenta visiskai denge vaikeliui "isejima". Tai greit jau eisiu tikrintis ar pakilo nors kiek..
O idomu buvo kam nors taip atsitike,kad nustate ta placentos busena pirmame trimestre,bet per visa nestuma nepakilo ? g.gif

man taip buvo, nestuke.gif baigėsi cezario pjūviu smile.gif , nors visą nestuke.gif laikotarpį su gyd tikėjomės, kad pakils... nu, bet gal tau viskas bus ok, juk daugumai pakyla wub.gif
Su Naujais Metais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2009 01 01, 17:17)
man taip buvo,  nestuke.gif  baigėsi cezario pjūviu  smile.gif , nors visą  nestuke.gif  laikotarpį su gyd tikėjomės, kad pakils... nu, bet gal tau viskas bus ok, juk daugumai pakyla  wub.gif
Su Naujais Metais  4u.gif

Is tikruju pakilo! labai dziaugiuosi del to smile.gif visoms linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lencia: 04 kovo 2009 - 17:17