na mamytes ir as prie jusu prisidedu. pirmaji mazyli maitimau iki7 men ir jau tada buvau pastojusi su antruoju. jis lengvai atsisake mano pienuko. matomai gal skonis pasikeite net nezinau antraji maitinau iki 1m.3men. ir vel pastojau, sis irgi lengvai atsisake. dabar belieka gerti gelezi, nes nuo mazens sirgau mazakraujyste. o beto ir siaip jau organizmas dar nebuvo atsigaves nuo anu dvieju nestumu, tai tenka gerti vitaminus nesciosioms. as nestumais dziaugiuosi, tik kartai zmones manes nesupranta, bet tai jau kita tema sekmes jums mamytes
Sveikos, mielosios,
Pasidalinkit, prasau, savo nuomone
Maitinu savo maziuka, mmm dar "negrizo"; kazkokia nuojauta kuzda, kad galiu but Atrodo, kad pilvukas dideja, speneliai jautresni suneliui zindant. Bet gal cia is didelio noro vel Dariausi 3 testus - visi jie neigiami
Ar jus, kurios pastojote zindymo laikotarpiu, jautete kokius nestumo pozymius, ar daretes testus Gal zinote ka nors, ar HCG kiekis iprasto nestumo metu ir nestumo zindymo laikotarpiu skiriasi - na, galvoju, gal zindymo metu sio hormono kiekis yra mazesnis, t.y. nepakankamas nestumo testui, kd parodytu teigiama rezultata
Laaaaaaaaaabai laukiu jusu komentaru
Maitinu savo maziuka, mmm dar "negrizo"; kazkokia nuojauta kuzda, kad galiu but Atrodo, kad pilvukas dideja, speneliai jautresni suneliui zindant. Bet gal cia is didelio noro vel Dariausi 3 testus - visi jie neigiami
Ar jus, kurios pastojote zindymo laikotarpiu, jautete kokius nestumo pozymius, ar daretes testus Gal zinote ka nors, ar HCG kiekis iprasto nestumo metu ir nestumo zindymo laikotarpiu skiriasi - na, galvoju, gal zindymo metu sio hormono kiekis yra mazesnis, t.y. nepakankamas nestumo testui, kd parodytu teigiama rezultata
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 23:13)
Sveikos, mielosios,
Pas mane zindant nestumo testas parode II likus 3 dienom iki menesiniu.HCG neturetu skirtis, nes tai horiono skiriamas hormonas, arba jis yra arba jo nera.Geriausia pasidaryt kraujo tyrima, tada tikrai zinosi, nescia ar ne.
QUOTE(Alabama @ 2008 10 13, 00:21)
Pas mane zindant nestumo testas parode II likus 3 dienom iki menesiniu.HCG neturetu skirtis, nes tai horiono skiriamas hormonas, arba jis yra arba jo nera.Geriausia pasidaryt kraujo tyrima, tada tikrai zinosi, nescia ar ne.
Matai, o as jau nebepamenu, kas tai yra mmm, nes po gimdymo jos dar negrizo
Greiciausiai, taip ir reiks padaryt - pasidaryt kraujo tyrima ... arba stebet, ar pilvukas toliau auga, ar ne
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 23:25)
Matai, o as jau nebepamenu, kas tai yra mmm, nes po gimdymo jos dar negrizo
Greiciausiai, taip ir reiks padaryt - pasidaryt kraujo tyrima ... arba stebet, ar pilvukas toliau auga, ar ne
Man grizo, kai sunui buvo metai ir 3 menesiai Ir jos buvo vieninteles, kitu nesulaukiau Taigi sutaupiau kaip reikiant ant Allways'u
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 22:13)
Ar jus, kurios pastojote zindymo laikotarpiu, jautete kokius nestumo pozymius, ar daretes testus
man testas teigiamas buvo, nors mmm dar negreit turėjo būti (nes pas mane jos buvo pas antrą mėnesį), ir požymius jaučiau ir vis dar jaučiu, kaip ir su pirmu (mieguistumas, apetitas, silpnumas, skaudantys speneliai ir t.t.)
Tai kaip mamytes, ar yra nesciu ir maitinanciu, ir kaip sekas? As tai eisiu pas gyd, idomu, ar reikes sakyti, kad maitinu, nelabai isivaizduoju, kokia cia situacija su poziuriu i maitinima (esu Prancuzijoj dabar) PIrmom savaitem perstejo spenelius, o dabar viskas vel kaip seniau, gal tik truputi maziau pieno, bet gal ir ne, nesu tikra.
QUOTE(letuciux @ 2008 11 06, 11:00)
Tai kaip mamytes, ar yra nesciu ir maitinanciu, ir kaip sekas? As tai eisiu pas gyd, idomu, ar reikes sakyti, kad maitinu, nelabai isivaizduoju, kokia cia situacija su poziuriu i maitinima (esu Prancuzijoj dabar) PIrmom savaitem perstejo spenelius, o dabar viskas vel kaip seniau, gal tik truputi maziau pieno, bet gal ir ne, nesu tikra.
Na, zindau, nors pieno nera, tik priespienis.Vaikai abu sveiki, auga gerai-ir zinduklis, ir pilvukle , as irgi neblogai, plaukai/nagai/stogas vietoj.
QUOTE(Alabama @ 2008 11 06, 12:12)
Na, zindau, nors pieno nera, tik priespienis.Vaikai abu sveiki, auga gerai-ir zinduklis, ir pilvukle , as irgi neblogai, plaukai/nagai/stogas vietoj.
Aga, man irgi viskas gerai buvo, bet va jei pirmoji iki brolio gimimo MP gavo (3 metai 2 mėn buvo jai, kai baigėm), tai jau brolis tik 2,5 metų pienukų mėgavosi. Vis tik tiek metų ištisinio nėštumo/maitinimo padarė savo - jau norėjau pailsėti nuo priklausymo tik vaikam.
QUOTE(Raminta M. @ 2008 11 16, 19:55)
Gal jus galesit man patarti
Savo vaikeli baigiau maitinti kai jam buvo 3.5men, dabar jam 10.5men. Kuri laika geriau KT, o si men nebegeriau. Dabar ciklo 28 diena, o mm nesulaukiu... Be to siandien pastebejau, kad paspaudus skiriasi pienas is kruties, jau sunerimau, ar tik nebusiu Ryt pirksiuos testuka, nes labai jau neramu...
Dar galvoju gal pienas gaminasi nes mm arteja? Jau net nebezinau ka galvoti
Savo vaikeli baigiau maitinti kai jam buvo 3.5men, dabar jam 10.5men. Kuri laika geriau KT, o si men nebegeriau. Dabar ciklo 28 diena, o mm nesulaukiu... Be to siandien pastebejau, kad paspaudus skiriasi pienas is kruties, jau sunerimau, ar tik nebusiu Ryt pirksiuos testuka, nes labai jau neramu...
Dar galvoju gal pienas gaminasi nes mm arteja? Jau net nebezinau ka galvoti
o anksčiau pienas nesigamino? Aš kai baigiau maitinti pirmagimio, pieno lašiukai liko krutyse iki 3 metų.
Neštumas pakeičia pieno skonį, vienų metų pienas gali aplamai pradingti, priešpienis gaminasi tik per paskutinį trimestrą. Jūsų ciklas buvo 28d dėl tablečių, ar aplamai? Ar seniai baigėt gerti? Gal tiesiog ciklas po tablečiu reguliojasi pagal savę?
QUOTE(Natuke @ 2008 11 16, 20:44)
o anksčiau pienas nesigamino? Aš kai baigiau maitinti pirmagimio, pieno lašiukai liko krutyse iki 3 metų.
Neštumas pakeičia pieno skonį, vienų metų pienas gali aplamai pradingti, priešpienis gaminasi tik per paskutinį trimestrą. Jūsų ciklas buvo 28d dėl tablečių, ar aplamai? Ar seniai baigėt gerti? Gal tiesiog ciklas po tablečiu reguliojasi pagal savę?
Su KT ciklas 24d, be ju, budavo 26-27d,jau pries men buvau baigus gerti KT. Buvo visiskai nustojes gamintis, kiek paspausdavau tai nebegdavo, cia matyt, pries mm taip
QUOTE(Raminta M. @ 2008 11 17, 17:49)
testukas neigiamas
matai
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2008 11 15, 13:55)
As irgi dar nesulaukiau mmm, nors pagal echo, buvo darytas spalio 13, folikulas buvo 1 cm pasak gines O turejo ivykti spalio 22-23 dd.
NT nieko nerodo
Ir kaip tycia maziukas ant papo kaba 7-8 kartus paroje
buna, kad rytai papykina, ypac uzvalgius, toks jausmelis sleikstulio ir kvapams neabiejinga
NT nieko nerodo
Ir kaip tycia maziukas ant papo kaba 7-8 kartus paroje
buna, kad rytai papykina, ypac uzvalgius, toks jausmelis sleikstulio ir kvapams neabiejinga
ar jau buvo mm, ar pirmą kartą turėjo but?
Man pirmi ciklai žindymo metų buvo labai ilgi...po 40 dienų. O draugė dėl to visą mienėsį kūdikį "pernėšiojo", nes gynė skaičiavo pagal paskutines mm, o ciklas buvo daug ilgėsnis negu paprastai - taip pat dėl žindymo. Bet vistiek po savaitės pasidaryk testuką - bus ramu...
Paaugus leliui visada atsiranda tokia kaip paranoja - gamtoje tai reikštų, kad vaisingumas pradėda atsitatyti . Kai kurios mamos net nebudamos neščios "jaučia" kūdikio judesius