Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio žindymas ir nėštumas

na mamytes ir as prie jusu prisidedu. pirmaji mazyli maitimau iki7 men ir jau tada buvau pastojusi su antruoju. jis lengvai atsisake mano pienuko. matomai gal skonis pasikeite net nezinau unsure.gif antraji maitinau iki 1m.3men. ir vel pastojau, sis irgi lengvai atsisake. dabar belieka gerti gelezi, nes nuo mazens sirgau mazakraujyste. o beto ir siaip jau organizmas dar nebuvo atsigaves nuo anu dvieju nestumu, tai tenka gerti vitaminus nesciosioms. as nestumais dziaugiuosi, tik kartai zmones manes nesupranta, bet tai jau kita tema wub.gif wub.gif wub.gif sekmes jums mamytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

Pasidalinkit, prasau, savo nuomone 4u.gif
Maitinu savo maziuka, mmm dar "negrizo"; kazkokia nuojauta kuzda, kad galiu but nestuke.gif Atrodo, kad pilvukas dideja, speneliai jautresni suneliui zindant. Bet gal cia is didelio noro vel nestuke.gif Dariausi 3 testus - visi jie neigiami schmoll.gif
Ar jus, kurios pastojote zindymo laikotarpiu, jautete kokius nestumo pozymius, ar daretes testus blink.gif Gal zinote ka nors, ar HCG kiekis iprasto nestumo metu ir nestumo zindymo laikotarpiu skiriasi - na, galvoju, gal zindymo metu sio hormono kiekis yra mazesnis, t.y. nepakankamas nestumo testui, kd parodytu teigiama rezultata g.gif

Laaaaaaaaaabai laukiu jusu komentaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 12 spalio 2008 - 22:16
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 23:13)
Sveikos, mielosios,

Pasidalinkit, prasau, savo nuomone 4u.gif
Maitinu savo maziuka, mmm dar "negrizo"; kazkokia nuojauta kuzda, kad galiu but  nestuke.gif Atrodo, kad pilvukas dideja, speneliai jautresni suneliui zindant. Bet gal cia is didelio noro vel  nestuke.gif Dariausi 3 testus - visi jie neigiami  schmoll.gif
Ar jus, kurios pastojote zindymo laikotarpiu, jautete kokius nestumo pozymius, ar daretes testus  blink.gif Gal zinote ka nors, ar HCG kiekis iprasto nestumo metu ir nestumo zindymo laikotarpiu skiriasi - na, galvoju, gal zindymo metu sio hormono kiekis yra mazesnis, t.y. nepakankamas nestumo testui, kd parodytu teigiama rezultata  g.gif

Laaaaaaaaaabai laukiu jusu komentaru  mirksiukas.gif

Pas mane zindant nestumo testas parode II likus 3 dienom iki menesiniu.HCG neturetu skirtis, nes tai horiono skiriamas hormonas, arba jis yra arba jo nera.Geriausia pasidaryt kraujo tyrima, tada tikrai zinosi, nescia ar ne.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 12 spalio 2008 - 22:22
QUOTE(Alabama @ 2008 10 13, 00:21)
Pas mane zindant nestumo testas parode II likus 3 dienom iki menesiniu.HCG neturetu skirtis, nes tai horiono skiriamas hormonas, arba jis yra arba jo nera.Geriausia pasidaryt kraujo tyrima, tada tikrai zinosi, nescia ar ne.
smile.gif

Matai, o as jau nebepamenu, kas tai yra mmm, nes po gimdymo jos dar negrizo rolleyes.gif
Greiciausiai, taip ir reiks padaryt - pasidaryt kraujo tyrima smile.gif ... arba stebet, ar pilvukas toliau auga, ar ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 12 spalio 2008 - 22:26
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 23:25)
Matai, o as jau nebepamenu, kas tai yra mmm, nes po gimdymo jos dar negrizo  rolleyes.gif
Greiciausiai, taip ir reiks padaryt - pasidaryt kraujo tyrima smile.gif ... arba stebet, ar pilvukas toliau auga, ar ne  doh.gif

Man grizo, kai sunui buvo metai ir 3 menesiai smile.gif Ir jos buvo vieninteles, kitu nesulaukiau nestuke.gif Taigi sutaupiau kaip reikiant ant Allways'u biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2008 10 12, 22:13)

Ar jus, kurios pastojote zindymo laikotarpiu, jautete kokius nestumo pozymius, ar daretes testus  blink.gif

man testas teigiamas buvo, nors mmm dar negreit turėjo būti (nes pas mane jos buvo pas antrą mėnesį), ir požymius jaučiau ir vis dar jaučiu, kaip ir su pirmu (mieguistumas, apetitas, silpnumas, skaudantys speneliai ir t.t.) 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip mamytes, ar yra nesciu ir maitinanciu, ir kaip sekas? As tai eisiu pas gyd, idomu, ar reikes sakyti, kad maitinu, nelabai isivaizduoju, kokia cia situacija su poziuriu i maitinima (esu Prancuzijoj dabar) PIrmom savaitem perstejo spenelius, o dabar viskas vel kaip seniau, gal tik truputi maziau pieno, bet gal ir ne, nesu tikra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2008 11 06, 11:00)
Tai kaip mamytes, ar yra nesciu ir maitinanciu, ir kaip sekas? As tai eisiu pas gyd, idomu, ar reikes sakyti, kad maitinu, nelabai isivaizduoju, kokia cia situacija su poziuriu i maitinima (esu Prancuzijoj dabar) PIrmom savaitem perstejo spenelius, o dabar viskas vel kaip seniau, gal tik truputi maziau pieno, bet gal ir ne, nesu tikra. smile.gif

Na, zindau, nors pieno nera, tik priespienis.Vaikai abu sveiki, auga gerai-ir zinduklis, ir pilvukle biggrin.gif , as irgi neblogai, plaukai/nagai/stogas vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 11 06, 12:12)
Na, zindau, nors pieno nera, tik priespienis.Vaikai abu sveiki, auga gerai-ir zinduklis, ir pilvukle biggrin.gif , as irgi neblogai, plaukai/nagai/stogas vietoj.

Aga, man irgi viskas gerai buvo, bet va jei pirmoji iki brolio gimimo MP gavo (3 metai 2 mėn buvo jai, kai baigėm), tai jau brolis tik 2,5 metų pienukų mėgavosi. Vis tik tiek metų ištisinio nėštumo/maitinimo padarė savo - jau norėjau pailsėti nuo priklausymo tik vaikam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 11 16, 19:55)
ax.gif Gal jus galesit man patarti  rolleyes.gif

Savo vaikeli baigiau maitinti kai jam buvo 3.5men, dabar jam 10.5men. Kuri laika geriau KT, o si men nebegeriau. Dabar ciklo 28 diena, o mm nesulaukiu...  Be to siandien pastebejau, kad paspaudus skiriasi pienas is kruties, jau sunerimau, ar tik nebusiu  nestuke.gif  Ryt pirksiuos testuka, nes labai jau neramu...
Dar galvoju gal pienas gaminasi nes mm arteja?  g.gif  Jau net nebezinau ka galvoti  doh.gif

o anksčiau pienas nesigamino? Aš kai baigiau maitinti pirmagimio, pieno lašiukai liko krutyse iki 3 metų. 4u.gif
Neštumas pakeičia pieno skonį, vienų metų pienas gali aplamai pradingti, priešpienis gaminasi tik per paskutinį trimestrą. Jūsų ciklas buvo 28d dėl tablečių, ar aplamai? Ar seniai baigėt gerti? Gal tiesiog ciklas po tablečiu reguliojasi pagal savę?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 11 16, 20:44)
o anksčiau pienas nesigamino? Aš kai baigiau maitinti pirmagimio, pieno lašiukai liko krutyse iki 3 metų.  4u.gif
Neštumas pakeičia pieno skonį, vienų metų pienas gali aplamai pradingti, priešpienis gaminasi tik per paskutinį trimestrą. Jūsų ciklas buvo 28d dėl tablečių, ar aplamai? Ar seniai baigėt gerti? Gal tiesiog ciklas po tablečiu reguliojasi pagal savę?

Su KT ciklas 24d, be ju, budavo 26-27d,jau pries men buvau baigus gerti KT. Buvo visiskai nustojes gamintis, kiek paspausdavau tai nebegdavo, cia matyt, pries mm taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 11 17, 17:49)
testukas neigiamas  thumbup.gif  smile.gif

matai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2008 11 15, 13:55)
As irgi dar nesulaukiau mmm, nors pagal echo, buvo darytas spalio 13, folikulas buvo 1 cm rolleyes.gif pasak gines O turejo ivykti spalio 22-23 dd.

NT nieko nerodo doh.gif

Ir kaip tycia maziukas ant papo kaba 7-8 kartus paroje doh.gif

buna, kad rytai papykina, ypac uzvalgius, toks jausmelis sleikstulio ir kvapams neabiejinga

ar jau buvo mm, ar pirmą kartą turėjo but?

Man pirmi ciklai žindymo metų buvo labai ilgi...po 40 dienų. O draugė dėl to visą mienėsį kūdikį "pernėšiojo", nes gynė skaičiavo pagal paskutines mm, o ciklas buvo daug ilgėsnis negu paprastai - taip pat dėl žindymo. Bet vistiek po savaitės pasidaryk testuką - bus ramu... biggrin.gif

Paaugus leliui visada atsiranda tokia kaip paranoja - gamtoje tai reikštų, kad vaisingumas pradėda atsitatyti ax.gif . Kai kurios mamos net nebudamos neščios "jaučia" kūdikio judesius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 17 lapkričio 2008 - 19:57