QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 21:02)
pasipasakok, dėl ko tas diskomfortas. man gi labai įdomu. kaip sekėsi grįžus iš gn? kaip vaikas reagavo?
Grįžus iš GN niekas, apart to, kad turim dar vieną vaiką, nepasikeitė
Mergytė rami, Vyresnėlis dar labai mažas, tai man rodos jis nelabai ir pamena gyvenimą be sesės. tiesa, Gn gyvenom visas trys dienas visa šeima mokamoj palatoj
Vyresnėlis labai gražiai sutaria su sese - duoda jai pirščiuką palaikyt, krizena, kai ta savo mažiukais pirščiukais stipriai suspaudžia jo pirštelį
Parodo, kur sesytės nosytė, padaro švelniai "pyp" nosytei
Mano ginekologė davė labai šaunų patarimą - jei tektų barti sūnelį, tuo pačiu pabarti ir sesę. Taigi ir sesę "baram" kodėl ji šaukia, rėkia, kodėl neklauso
Sakom sūneliui "matai kokia ta sesė, šaukia, o pas mus namuose niekas nešaukia, juk šaukti negalima
" Brolis tada jaučiasi vienoj barikadų pusėj su sese
O diskomfortą jaučiu..
nes vyresnėlis gimus mažiukei man atrodo DIDŽIULIS. Kaip koks penktokas
Ir žindyti nejauku, ypač kai po mažutės dukrytės galvytės prie krūties priglunda mano "penktoko" galva
Ir dar jis taip stipriai traukia
o mergytė taip švelniai.. Bet kai krūtys pritvinksta pieno ir ima guzuotis vyrėsnėlis yra pats geriausias pientraukis - kai palengvina man krūtis aš net jam padėkoju už pagalbą ir pagiriu koks jis šaunuolis
Beje, GN daviau vaikams abi krūtis vienu metu abiems vaikams. Matyt tiek užteko, nes namuose sūnus prie krūties nesiprašo jei valgo sesė. Tai tiek, rodos