Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio žindymas ir nėštumas

QUOTE(Cansado @ 2011 06 19, 13:18)
Mane baugino tas faktas, kad maitinant dirginami speneliai, kas gali iššaukti gimdos susitraukimus

Tikrai ne tiek, kad sukeltu problemu nestumui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 06 19, 18:08)
Tikrai ne tiek, kad sukeltu problemu nestumui mirksiukas.gif  4u.gif

tiek ar ne tiek, turbūt kiekvienos kūnas skirtingai reaguoja, aš tiesiog nenorėjau rizikuoti..
Atsakyti
O aš irgi pamačiau teigiamą NT.. o mano mažiukui dar tik septyni mėn.. Bet aš pabandysiu maitint visą nėštumą, o paskui maitint abu vaikus, t.y. išbandysiu tandeminį žindymą blush2.gif Manau gamta pasirūpino viskuo, kad naujos gyvybės taip lengvai nepabėgtų.. Juk laukinėse gentyse vos ne po tris pametinukus žindo mamos ištisai.. nežinau, bet tikiu, kad man pavyks, nes labai noriu maitint savo pirmagimį tol kol jis pats norės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 01 08, 16:45)
zhemuoge, visu pirma sveikinimai  4u.gif  Kartais vaikuciai ateina tuomet, kai jie tam pasiruosia, o teveliams belieka juos priimti i savo sirdis ir gyvenimus.  wub.gif  mirksiukas.gif
Nestumas ir zindymas - kuo puikiausiai suderinama. Tikrai nenuskriausi nei vieno, nei kito vaikelio. Taip jau mes, moterys, sutvertos  biggrin.gif

P.S. as pati zindziau budama  nestuke.gif , mazyle gime beveik 5 kg svorio - stipri ir sveikute  mirksiukas.gif

Klausyk ka sako tavo sirdis, vidine 'mamiska' nuojauta. Tavo pacios emocijos ir isitikinimai itin svarbu.  mirksiukas.gif

Beje, vaikuciai turi gauti MP bent iki dveju metuku, tad tavo vaikeliui dar jo labai reikia.  4u.gif Nestumoe mtu gali sumazeti pienelio, gali pakisti jo skonis, todel kartais atsitinka taip, kad patys vaikuciai atsisako zisti. Bet buna, kad nesukdami galvos del pakitusio skonio, zinda iki pat nestumo pabaigos ir jau pagimdzius (tai vadinama tandeminiu zindymu). Leisk vaikeliui nuspresti kaip jam geriau.  4u.gif  Ir grazaus augimo  nestuke.gif

kaip suprantu tu žindei nėštumo metu.. blush2.gif o kaip su spėnėliais? Kaip antroj nėštumo pusėj? Ar labai nemalonu..? blush2.gif
Atsakyti
Mano suneliui 2 metai ir 3 men ir vis dar noriai valgo. O po sirdele jau antras apsigyveno. Is pradziu blaskiausi, bet dabar linkstu link nuomones, kad maitinsiu tiek, kiek nores vyresnelis. Jeigu tik bus jegu smile.gif
Atsakyti
As kai suzinojau, kad laukiuosi, maitinima nutraukiau per menesi. Toks buvo mano sprendimas, ir juo buvau patenkinta.
Vaiko imunitetas nuo to nepablogejo, jau beveik metai kaip neturejo net slogos..
O artumas su sunum liko, kai baigiau maitinti, jis uzmigdavo nesunkiai, tekdavo tik kartu su juo lovoj paguleti, veliau pilvas jau buvo didokas, megdavo uzmigti pasidejes ranka ant pilvo (ssakydavo kad lialios jam reikia).
Dabar kartais papraso kruties, bet labai jau subtiliai, karta pabande, bet nesigavo jam nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos wub.gif
Mano sunui 1 metai 8 menesiai ir esu nestuke.gif 11 savaiciu.Planuoju zindyti tandemu. Savijauta puiki, jei bus sunku arba blogi tyrimai, tuomet keisim veiksmu plana. Skaiciau,kad zindymas per nesuma nekenkia jei mama jauciasi puikiai ir mityba pilnaverte...Inuityviai jauciu,kad viskas mums pavyks 4u.gif Turiu planu atsisakyti naktiniu maitinimu,bet cia ateityje...
Manau,jei D.dave antra mazyli,kol dar maitinam vyresni, reiskia sudare ir galimybe zindyti abu stebuklus wub.gif Drasiau wub.gif Sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
Mano mazyliui dar tik 5men,o as jau 6sav kaip laukiuosi smile.gif Kol kas valgo pieneli vaikas noriai,nepanasu,kad skonis butu pasikeites smile.gif Abu bus dar mazuciai,bandysiu abu ir maitinti jei tik pavyks smile.gif
Atsakyti
žindžiau iki 30sav. nėštumo. nutraukiau dėl didelio diskomforto. viskas buvo gerai. tik dabar, jei būtų tokia situacija, būtinai gerčiau kalcį. labai nukentėjo dantys... visgi ir MP gaminasi, ir vystosi kauleliai, ir mamai reik pasilikt sau:oh
Atsakyti
na va,

grįžtu į šitą temą po trumpos pertraukos. vėl II, gana netikėtai smile.gif

dukra nieko nepajuto, nepastebėjau, kad kaip nors reaguotų į pieno skonį. esu girdėjus, kad dažnai žindomas vaikas pirmasis pajunta pasikeitimus, bet man nepasitvirtino nei anksčiau, nei dabar schmoll.gif
dabar suku galvą, kuo pastiprinti organizmą, kol nevemiu be pertraukos

kadangi tarp vaikų bus tik 1m 10m, tikiuosi pabandysiu tandeminį žindymą
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 13, 10:52)
na va,

grįžtu į šitą temą po trumpos pertraukos. vėl II, gana netikėtai smile.gif

dukra nieko nepajuto, nepastebėjau, kad kaip nors reaguotų į pieno skonį. esu girdėjus, kad dažnai žindomas vaikas pirmasis pajunta pasikeitimus, bet man nepasitvirtino  nei anksčiau, nei dabar schmoll.gif
dabar suku galvą, kuo pastiprinti organizmą, kol nevemiu be pertraukos

kadangi tarp vaikų bus tik 1m 10m, tikiuosi pabandysiu tandeminį žindymą

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Didžiausi sveikinimai 4u.gif

Tarp mano vaikučių yra 1m. 2mėn. skirtumas. Kol kas žindau dar abu. Labai norėčiau pabendrauti su patyrusiomis "tandemininkėmis", nes gimus mažikei jaučiu šiokį tokį diskomfortą žindydama vyresnėlį.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valaura @ 2012 03 13, 12:07)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Didžiausi sveikinimai  4u.gif

ir sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti