Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio žindymas ir nėštumas

Labas 4u.gif Svarstau g.gif Mažyliui 1,2m,intensyviai valgo MP(tiesa,jau naktį beveik visą išmiega),mėmių dar nebuvo...Pykina,silpna,krūtinė jautroka,miegot norisi...Nt dariaus g.gif Po kurio laiko(po rekomenduojamų 5min nebuvo) atsirado vaiduokliukas...Galiu būt nestuke.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2011 02 19, 14:07)
Labas 4u.gif Svarstau g.gif Mažyliui 1,2m,intensyviai valgo MP(tiesa,jau naktį beveik visą išmiega),mėmių dar nebuvo...Pykina,silpna,krūtinė jautroka,miegot norisi...Nt dariaus g.gif Po kurio laiko(po rekomenduojamų 5min nebuvo) atsirado vaiduokliukas...Galiu būt nestuke.gif ???

Aš manau, kad taip.. mirksiukas.gif Sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
Maitinancioms mamytems, jei jau nestuke.gif rekomenduociau del visa ko pasidaryti hormono progesterono testa.
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2011 02 19, 14:07)
Po kurio laiko(po rekomenduojamų 5min nebuvo) atsirado vaiduokliukas...Galiu būt nestuke.gif ???

Palauk keleta dienu ir testuka pakartok, viskas bus aisku 4u.gif
Atsakyti
pilnai zindydama dukryte (jai tada buvo 7 men) sulaukiau pirmuju mmm. Kaip tik sutapo primaitinimas gydomuoju misiniu (cia del sveikatos bedu). Pienuko jau jauciau, kad vis mazeja, stengiausi is paskutiniuju duoti zisti kiek tik imanoma, o ir prasesi istisai- kas valanda mazdaug. MAtyt, ne upes jau tekejo... bet po keliu savaiciu, kai pastojau, NUO PIRMOS DIENOS NESTUMO, mano dukryte eme nebe taip noriai zisti, atsitraukdavo, vis reciau prasydavosi g.gif Pienuko vis mazejo, bet baigiau zindyti galutinai kai jau mazei buvo 10,5 men, o man apie 14 nestumo savaiciu. Nieko nenutraukiau dirbtinai- dukryte pati vis maziau ir maziau ejo prie kruties...ir tiek... gaila buvo, buvau nusiteikusi maitinti iki gimdymo ir po jo, nes del sveikatos bedeliu reikejo zindyti kuo ilgiau...taciau- tik nebegavo mano mp, ir dukrytes bedos stebuklingai baigesi.

dabar zindau pametinuka, dukryte nelenda ir nepraso pienuko, bet nusitraukti ir duoti jai gerti kazkaip nesiryztu, ne kazin kas ten paskui broliukui liks, anas irgi daznai valgo.... bet susimastau, kad noreciau, jog ciklas greit atsinaujintu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif
SVEIKOS MAMYTES JUNGIUOSI I JUSU GRETAS MAN NUTIKO TAS PATS.MANO MERGYTEI 1. 5 MEN.PASIDARIAU AS TESTA JIS TEIGIAMAS.KA DARYTI NEINAU PERSKAICIAU CIA IVAIRIU NUOMONIU.AS JA MAITINU TIK VAKARE ,JEI DAR NAKTI ATSIKELIA IR RYTE, NU VAKARE TAI JAI TIK PABUVIMAS.BANDZIAU ATPRATINT TAI REKIA ZVIEGIA ,O SPENELIAI MANO JAUTRESNI DABAR ,NET NEISIVAIZDUOJU KA DARYT .PIENO KARVES NEGERIA.
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2011 03 10, 13:05)
4u.gif
SVEIKOS MAMYTES JUNGIUOSI I JUSU GRETAS MAN NUTIKO TAS PATS.MANO MERGYTEI 1. 5 MEN.PASIDARIAU AS TESTA JIS TEIGIAMAS.KA DARYTI NEINAU PERSKAICIAU CIA IVAIRIU NUOMONIU.AS JA MAITINU TIK VAKARE ,JEI DAR NAKTI ATSIKELIA IR RYTE, NU VAKARE TAI JAI TIK PABUVIMAS.BANDZIAU ATPRATINT TAI REKIA ZVIEGIA ,O SPENELIAI MANO JAUTRESNI DABAR ,NET NEISIVAIZDUOJU KA DARYT  .PIENO KARVES NEGERIA.

Sveikute, manau kad reiketu ir toliau zindyti, man is pradziu irgi speneliai buvo nepatenkinti schmoll.gif bet leliukui labai svarbu gauti motinos pieno kuo ilgiau, linkiu maitinti iki gimdymo ir po jo abu leliukus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveiks PRISIJUNGIU IR AŠ šiuo metu planuojam leliuką o pupa yra vienų metukų be kelių savaitikių.Na vis pamąstau kaip reiks elgtis kai NT bus teigiamas, aišku iškart lekt pasidaryt tyrimus ir jai bus pakankamai geri žadu maitinti toliau sumažinti iki ryto ir vakaro ir taip maitinti iki kt kūdikio gimimo, o paskui gal net abu toliau jai tik pienelio pakaks smile.gif
ar galėčiau maitinti ar ne manes neperkalbėtų niekas nebent trūkdytų vystytis kūdikėliui g.gif esu visu 100proc kad reikia maitinti kuo ilgiau thumbup.gif
Atsakyti
Na va, dukrytei 14 mėnesių, vis dar maitinu nemažai kartų per dieną..NT teigiamas, esu pasimetusi, kaip daryt su tuo maitinimu, ieškau info, ar yra bent menkiausia tikimybė pakenkti nestuke.gif .. g.gif pas savo gydytoją konsultacijai pateksiu dar labai negreit, tai nežinau, ar po truputį nutraukinėt maitinimą, ar maitint toliau be baimės.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 03 28, 07:26)
Na va, dukrytei 14 mėnesių, vis dar maitinu nemažai kartų per dieną..NT teigiamas, esu pasimetusi, kaip daryt su tuo maitinimu, ieškau info, ar yra bent menkiausia tikimybė pakenkti  nestuke.gif ..  g.gif pas savo gydytoją konsultacijai pateksiu dar labai negreit, tai nežinau, ar po truputį nutraukinėt maitinimą, ar maitint toliau be baimės..  unsure.gif

Cansado wub.gif Didziausi Sveikinimai.... 4u.gif

Manau gali dar maitinti ypac jeigu mazoji noriai geria pieneli... rolleyes.gif Tik stebek savo savijauta, bet tikrai leliukui nepakenksi...As nustojau maitinti kai mano pilvinukui buvo 5menesiai,bet labai lengvai,matyt pienelio skonis pasikeite ir dukrytei tas nepatiko o ir tikrai nebuvo sunku nujunkyti....Bet kaip matai susilaukiau sveiko vaikelio mirksiukas.gif Taip kad del to buk rami...Beje daktaru nuomone ties klausimu irgi yra nevienoda, bet druasti tikrai nedraudzia....Taip kad nuo taves pacios priklausys ar maitinsi dar ar ne mirksiukas.gif

Dar karteli sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisijungiu ir as. Mano dukrai vakar sukako metukai, o siandien NT pasirode teigiamas (va tau ir 90 proc. apsauga, ne veltui ant pakeliu rasoma:)). Kadangi pas mus jau tokia tvarka, kad tikriausiai ir ligos patale tik po menesio pas gydytoja patektum (perdedu, zinoma, bet tiesos yra:)), tai pas gydytoja ir man tik po menesiuko, o jau klausimas del mp kirba. Siandien pabandziau uzmigdyt pavalgydinusi pienuku, bet jau neduodama ilgiau zisti. Reke pusvalandi, ilgiau nervai neislaike. Na, o emus ieskoti info internete, siek tiek apsiraminau ir nusprendziau ir toliau maitinti, po truputi mazinant maitinimus. Ar nutrauksiu visiskai, dar neapsisprendziau, ziuresim, kaip viskas vystysis. Beje, ieskancioms info, cia puslapiukas visai neblogas: http://www.llli.org/...ayjun95p35.html
Atsakyti
Aš vis dėlto nusprendžiau nutraukti maitinimą visiškai..Pavyko per porą savaičių, palaipsniui, pradžiai nebeduodavau krūties prieš miegą, vietoj to - karvės pienuką..Paskui nebeduodavau ir dieną, ačiūDie, labai lengvai mažoji susitaikė su tuo, nebuvo nei rėkimų, nei isterijų, maitinau iki beveik 1.3 mėn..
Mane baugino tas faktas, kad maitinant dirginami speneliai, kas gali iššaukti gimdos susitraukimus, pabijojau šito, todėl ir nutariau nutraukti netempiant gumos, nes kuo vėliau, tuo sunkiau, mano įsitikinimu..
Atsakyti