QUOTE(virvė @ 2011 01 26, 15:19)
maniškė gimė 2965g ir dar GN kūdikių gydytoja iškart nusprendė, kad tai dėl žindymo nėštumo metu... nors šeimoj visi gimė nedideli, pirmagimė tik keliais šimtais gramų sunkesnė, o ir gimė dar gerokai panešiota po termino
jei būtų proga kada žindyt nėštumo metu, elgčiausi taip pat nedvejodama, tik dabar nenutraukčiau žindymo nėštumo pabaigoj - tas gyvenimo man nepalengvino, dukra geriau nepradėjo miegoti, o su migdymu dar daugiau problemų atsirado...
jei būtų proga kada žindyt nėštumo metu, elgčiausi taip pat nedvejodama, tik dabar nenutraukčiau žindymo nėštumo pabaigoj - tas gyvenimo man nepalengvino, dukra geriau nepradėjo miegoti, o su migdymu dar daugiau problemų atsirado...
mano pirmagime dar mazesne gime - 2845g, nors ir nieko pries tai nezindziau, o dabar kudikelis pilve, nors ir zindziau, truputi didesnis pagal laika
beje, jau penkta diena kaip nebezindau, ir net nustebau, kaip lengvai mazoji su tuo susitaike: pirma vakara virktelejo siek tiek, bet ramiai uzmigo, o po to vis dar protarpiais papraso, bet vis atsakau jai ta pati, kad neber pienuko ir t.t., tai ir nedaro vaikas tragedijos ir ismiega ramiai, ir uzmiega meskiuka arba mane apsikabinus, ir su krutim man jokiu problemu nera, nes man rodos mazoji jau priespieni traukdavo, net nesitikejau, kad taip ramiai graziai viskas uzsibaigs