viena draugė 1,1 metų vaikui davė vandens ir šokinėjo kelias dienas, o po to vaikas ėmė užmigti gulint šalia, įsikibęs jai į kasas supt, nešiot nereikia.
kitos vaikas būnant šalia ir dainuojant lopšines ėmė užmigti po žindymo baigimo.
tai gal ir maniškei po kiek laiko užteks būti šalia ir kąnors veikt
viena draugė 1,1 metų vaikui davė vandens ir šokinėjo kelias dienas, o po to vaikas ėmė užmigti gulint šalia, įsikibęs jai į kasas supt, nešiot nereikia.
kitos vaikas būnant šalia ir dainuojant lopšines ėmė užmigti po žindymo baigimo.
tai gal ir maniškei po kiek laiko užteks būti šalia ir kąnors veikt
taip ir bus
bet tam reikės laiko ir jėgų. Aš nenorėčiau vėl per tai pereiti, nors paskutinį kartą tai dariau kai dukrai buvo arti dvėjų metukų, buvau neneščia ir sveika.
Kai mano dukriukui buvo 1,5 metuku, pastojau. buvau nusiteikusi zindyti visa nestuma, bet is karto susiduriau su kliutim- TIESIOG NEPAKELIAMAI SKAUDEDAVO SPENELIUS bet as kentejau, kol 20 savaite visiskai sumazejo pienuko kiekiai, tada zindymas is viso tapo egzekucija, tai nutraukiau...
Pastojau kai mano pirmagimiui buvo apie 6 menesius. Oj, gydytoja liepe nutraukti maitinima, mano bobute taip pat bet pagalvojau kol turiu pieno ior gerai jauciuosi maitinsiu, nes nelabai jau maniskis mano pieno nori...
We are the only species of mammal that doubts our ability to give birth. It's profitable to scare women about birth. But let's stop it. I tell women: Your body is not a lemon. Ina May Gaskin
na va, dar maitinu ir turbūt nenutraukinėsiu. atsigavau, baigėsi pykinimai, visi tyrimai puikūs. pieno ir toliau nėr, bet dukra tai ignoruoja bandžiau įtikint, kad ji didelė, kad MP jau baigės, vis siūliau karvės pieną, vandenį naktimis, bet geruoju ji neatsisakė, o griežtesnių priemonių imtis nežadu. išaugs
Idomu ir man.
Greiciausiai paciu mediku niekuo neparemti gasdinimai...
We are the only species of mammal that doubts our ability to give birth. It's profitable to scare women about birth. But let's stop it. I tell women: Your body is not a lemon. Ina May Gaskin
Laba. Turiu vaikutį 1m 5mėn. Dar žindau. Diena apmažinau iki dviejų kartų (prieš pietų miegelį ir prieš naktinį miegą), naktį prašo apie 3 kartus. Šiandien buvau pas gydytoją, nes mano pilvukui 6 sav. Frazės "nėštumas ir žindymas - nesuderinama", "reikia būtinai nutraukt maitinimą" išmušė mane iš vėžių. Nei aš nei vaikutis tam nepasiruošę. Nublioviau partiją ir nutariau pasieškoti info internete. Ar tikrai mamos organizmas nesusidoros su žindymu ir nėštumu vienu metu? Noriu bent vieną kartą paroj tik maitinti, kad nors kiek gautų reikalingų medžiagų vaikutis. :(Dar netgi receptą išrašė, kad sumažėtų pienuko, bet jo ir taip mažėja, bet nors kiek jo noris duot Ir ko klausyt?