Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio žindymas ir nėštumas

QUOTE(justmoon @ 2010 05 16, 09:02)

Nezinau ka ir daryti, gal kam taip buvo? Gal galit is patirties ka nors patarti?

Jei zindymas svarbus ir nesinori nutraukti, tiesiog 'atkentek' ta pykinimo laikotarpi...Butinai maitinant salia turek stikline vandenuko ir uzkandziu (imbieras mazina pykinima). Nustojus zindyti is esmes niekas nesikeis. Pykinimas yra normali nestumo pradzios busena. Tad linkiu tik stiprybes 4u.gif Ir kuo daugiau poilsio.
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
norėjau pasakyti, ale ne mano pilvinukas, ne paslaptis, ne mano reikalas ir pasakyti hihihi.gif

aš pastojau, kai mažajam suėjo devyni mėnesiukai. iki dabar sėkmingai maitinau, tik prieš pusantro mėnesiuko ėmėm mažinti apsukas ir nutraukinėti. tą laiką ir užtrukom nusipapinimui. dabar 23 savaitėlė nėštumo eina ir jau nebevalgo MP. bet matau, kad jam jau ir nebereikia - lengvai užbaigėm žindymą, net gaila ax.gif bet reikia atgauti bent dalį jėgų ir susikaupti naujai ateisiančiam leliukui.

iki pusės metukų pilnai valgėm tik pienuką. mmm buvo nuo trijų mėnesių po gimdymo. OV vykdavo daug vėliau, II ciklo fazė buvo gan trumpa, progesterono kiekis buvo praktiškai nulinis. bet pastojom. kaip gydytoja sakė - stebuklas kažkoks biggrin.gif
na, o paskui prasidėjo negerumai - gresiantis, vaistai ir t.t., bet mes visą tą laikotarpį sėkmingai ir toliau papinomės. ir išgyvenom visi - ir mažasis, ir pilvinukas, ir aš, ir tėtė biggrin.gif
Atsakyti
pasakysiu, kaip mano draugei yr:
laukias antro 7 men, o pirma tebezindo, nors pirmai trys metukai suejo. ir nieko, puikiai smile.gif
svarbiausia tavo poziuris ir nusiteikimas, as manau
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 05 20, 22:57)
svarbiausia tavo poziuris ir nusiteikimas, as manau

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(justmoon @ 2010 05 16, 09:02)
Ir man tapo aktualus sis dalykas  4u.gif
Si nestuma is pradziu labai pykina  doh.gif  Gydytoja israse kazkokiu vaistu, o as ir klausiu, ar nepakenks mano maitinamai dukrytei, tai ji ir sako" reiketu nutraukineti"  verysad.gif  Dar tikrai nenoreciau nutraukti zindymo, siu vaistu dar negeriu, bet matysim kaip ten bus. Jau 2 dienas dukryte atsisake kruties, gal jau ir laikas nutraukti?  g.gif  Bet nutraukus piena pientraukiu is buteliuko mielai geria  doh.gif 
Nezinau ka ir daryti, gal kam taip buvo? Gal galit is patirties ka nors patarti?

tavo mažylė labai maža, jai dar reikia pienuko wub.gif
gal derėtų patikslinti, ar tikrai negalima tų vaistų naudoti
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 05 07, 17:44)
Mane labai domina ar kuri nors zindydama dar mm neatsinaujinus buvo, kad pastojo,
nes skaiciau, kad pirmas ir net keli mm ciklai atsinaujine yra nevaisingi  g.gif  g.gif  g.gif

Dar aktualu?

Taip, būna. Pastojau net nesulaukus mmm.
Atsakyti
Čia kažkas rašė, kad jautrūs speneliai buvo nėštumo metu žindant. Ar tas jautrumas nepraeina? Ir kaip sekasi žindyt po gimdymo mažylį, t.y. kaip tada reikalai su spenelių jautrumu?
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 06 11, 12:40)
Čia kažkas rašė, kad jautrūs speneliai buvo nėštumo metu žindant. Ar tas jautrumas nepraeina? Ir kaip sekasi žindyt po gimdymo mažylį, t.y. kaip tada reikalai su spenelių jautrumu?

Po gimdymo praeina smile.gif
O būna, kad ir nėra to jautrumo
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 06 11, 13:57)
O būna, kad ir nėra to jautrumo

O man va neseniai atsirado doh.gif
Atsakyti
sveikos

aš dar žindau. vienu metu labai erzino, norėjau nutraukt, bet sąžinė neleido.

paklausiau ginės, ką mano, tai pasakė, kad tie vaikai kaip erkės - niekad nenustos, pati TURIU norėt ir užrišt viską lotuliukas.gif bet kai pamatė, kad visai nesusižavėjau jos pasiūlymu, patarė pasiskaityt forume ir nuspręst biggrin.gif tai profesionalus patarimas doh.gif aišku, kad mūsų medikams tokie atvejai - retenybė

man tai toks klasimas kyla, kas bus, kai gims antras, o pirmoji užmiega tik žindoma, tai negi reiks abu iš eilės pažindyt ir taip migdyt? doh.gif labai ilgai toks ritualas truktų. o gal ir žindomi mažiukai vėliau ima savarankiškai užmigti? kuri tokios patirties turit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 06 23, 18:38)
sveikos

aš dar žindau. vienu metu labai erzino, norėjau nutraukt, bet sąžinė neleido.

paklausiau ginės, ką mano, tai pasakė, kad tie vaikai kaip erkės - niekad nenustos,  pati TURIU norėt ir užrišt viską lotuliukas.gif  bet kai pamatė, kad visai nesusižavėjau jos pasiūlymu, patarė pasiskaityt forume ir nuspręst biggrin.gif  tai profesionalus patarimas doh.gif aišku, kad mūsų medikams tokie atvejai - retenybė

man tai toks klasimas kyla, kas bus, kai gims antras, o pirmoji užmiega tik žindoma, tai negi reiks abu iš eilės pažindyt ir taip migdyt? doh.gif labai ilgai toks ritualas truktų.  o gal ir žindomi  mažiukai vėliau ima savarankiškai užmigti? kuri tokios patirties turit? blush2.gif

na geras, kaip erkės lotuliukas.gif
sustos, tik daug vėliau negu tikimasi mūsų bendruomenėje 4u.gif
Per tą laiką dar gali viskas pasikeisti, dar paaugs, gal ir nebereikės migdymui. Gali po truputi migdymą perduoti vyrui - pvz lai jis migdo, pasaką seka, padainuoja, pasėdi ilgiau su lelium. Gal pavyks užmigdyt be tavęs. Arba migdymo metų galima tiesiog išeiti pasivaikščiuoti - tėčiai puikiai susitvarko, kol mamos šalia nera wink.gif

Sunkiau gali būti naktį jeigu pabunda - vat čia nieko negaliu patarti sad.gif. As maitinau ir vienu metu ir paeiliui. Paeiliiui man buvo lengviau fiziškai, nors buvo mažiau laiko miegui. Tačiau jau maitinimus galima mažinti - pvz paprašyti palaukti kol pavalgys lelius - o dyčikis per tą laiką gal ir užmigs vėl.
Atsakyti