QUOTE(virvė @ 2010 06 23, 18:38)
sveikos
aš dar žindau. vienu metu labai erzino, norėjau nutraukt, bet sąžinė neleido.
paklausiau ginės, ką mano, tai pasakė, kad tie vaikai kaip erkės - niekad nenustos, pati TURIU norėt ir užrišt viską
bet kai pamatė, kad visai nesusižavėjau jos pasiūlymu, patarė pasiskaityt forume ir nuspręst
tai profesionalus patarimas
aišku, kad mūsų medikams tokie atvejai - retenybė
man tai toks klasimas kyla, kas bus, kai gims antras, o pirmoji užmiega tik žindoma, tai negi reiks abu iš eilės pažindyt ir taip migdyt?
labai ilgai toks ritualas truktų. o gal ir žindomi mažiukai vėliau ima savarankiškai užmigti? kuri tokios patirties turit?
na geras, kaip erkės
sustos, tik daug vėliau negu tikimasi mūsų bendruomenėje
Per tą laiką dar gali viskas pasikeisti, dar paaugs, gal ir nebereikės migdymui. Gali po truputi migdymą perduoti vyrui - pvz lai jis migdo, pasaką seka, padainuoja, pasėdi ilgiau su lelium. Gal pavyks užmigdyt be tavęs. Arba migdymo metų galima tiesiog išeiti pasivaikščiuoti - tėčiai puikiai susitvarko, kol mamos šalia nera
Sunkiau gali būti naktį jeigu pabunda - vat čia nieko negaliu patarti
. As maitinau ir vienu metu ir paeiliui. Paeiliiui man buvo lengviau fiziškai, nors buvo mažiau laiko miegui. Tačiau jau maitinimus galima mažinti - pvz paprašyti palaukti kol pavalgys lelius - o dyčikis per tą laiką gal ir užmigs vėl.