pries praejusias kaledas padarem 2 leliuka,pirma dukra maitinau,jai jau buvo 2metai 3men,ir viena diena ryte ji man pasako'mama,pas tave pienas fuj neskanus bea as sakau kodel,ji man sako paragau,as isspaudziau kelis lasus ir ziuri spalva keista,skambinu mamai sakau tai ir taip,mama sako sakau nu baik tu,ji sako nusipirk Ntesta,ir tikrai pasidariau testa nuejau pas gine,taip 9sav.tai nuo tos dienos dukra jau nevalge manes bet 9sav valge noriai
QUOTE(GiedrėM @ 2010 03 12, 15:02)
Norėjau paklausti, kaip sekasi nėščioms maitinti, kai pirmasis gimė per CP? Ar tie mistiniai gimdos susitraukimai nesukelia skausmų dėl CP rando gimdoje?
Man tai keldavo ir labai stiprius skausmus (kai maitinau būdama nėščia ir susitraukinėjo gimda). Gerai, kad prieš gimdymą pasiskundžiau, kad man skauda kai jaučiu susitraukimus, nes tie skausmai visai ne tokie, kaip per sąrėmius. Tai kai pažiūrėjo echo, pasirodo net gimda plyšusi buvo jau 5 cm per pjūvį. Žodžiu dar kiek ir būtų viskas...
QUOTE(Narajana @ 2010 03 12, 22:22)
Man tai keldavo ir labai stiprius skausmus (kai maitinau būdama nėščia ir susitraukinėjo gimda). Gerai, kad prieš gimdymą pasiskundžiau, kad man skauda kai jaučiu susitraukimus, nes tie skausmai visai ne tokie, kaip per sąrėmius. Tai kai pažiūrėjo echo, pasirodo net gimda plyšusi buvo jau 5 cm per pjūvį. Žodžiu dar kiek ir būtų viskas...
Visą nėštumą, kol žindėte, skaudėjo, ar tik prieš gimdymą? Man tai kol kas nieko, bet nėštumo viso labo 4 savaitės.
Papildyta:
QUOTE(redared @ 2010 03 12, 19:03)
jokio diskomforto
Jūsų naujas nėštumas po CP atsirado dar greičiau Tai reikštų, kad randas dar mažiau užgijęs nei mano, gydytojai turbūt barė, kad neišlaukėt kažkokio min laiko po CP, o dar žindot Aš čia ironizuoju, Jūsų pavyzdį reiktų kiekvienam gydytojui žinot. Nes turbūt dauguma moka tik gąsdint.
QUOTE(Narajana @ 2010 03 12, 21:22)
oho
o pas mane ir be žindymo nuo antro vaiko gimda labai stipriai susitraukinėjo nuo 5mėn, vis atrodė, kad jau gimdau. Tikrai skausimingai. Tai jei būčiau buvus po cp, taip pat būtų liūdna
QUOTE(GiedrėM @ 2010 03 12, 21:32)
Visą nėštumą, kol žindėte, skaudėjo, ar tik prieš gimdymą? Man tai kol kas nieko, bet nėštumo viso labo 4 savaitės.
Ne tikrai ne visą,gal nuo kokio 6 mėn. tiksliai jau nebepamenu. Iš tiesų tai čia jokių taisyklių nėra, vienoms skauda, kitoms ne. Tik jei gydytojai sakys, kad gali plyšti gimda ir pan. kad maitinimas prie to irgi prisideda, tai tiesiog žinokit, kad taip gali būti. O jau kaip elgtis, tau pačiai spręsti.
QUOTE(Natuke @ 2010 03 13, 23:21)
oho
o pas mane ir be žindymo nuo antro vaiko gimda labai stipriai susitraukinėjo nuo 5mėn, vis atrodė, kad jau gimdau. Tikrai skausimingai. Tai jei būčiau buvus po cp, taip pat būtų liūdna
I visai nebūtinai. Man tiesiog randai labai sunkiai gyja. Susidaro keliodai baisūs ir pan. Toks organizmas, todėl tai viskas ir gavosi. Tiesiog nebuvo spėję normaliai viskas sugyti, todėl plėšė per randą audinius ir labai skaudėjo. jei būtų normaliai sugiję, tai manau ir plyšę nebūtų ir skaudėję taip pat.
Čia viskas nuo organizmo priklauso, vienų stipresnis, kitų silpnesnis.
Sveikutes
Taip,as zindziau iki 5menesiu ir tada nustojau nes pamasciau tapati,kad vaikeliui kuris pilvelyje reikia daugiau mano maistiniu atsargu nei dukrytei kuri jau galejo ir pati pavalgyti kitokio maistelio(1m.buvo)o savo nora dukryte iki metuku maitiniti irgi ivykdziau
Man nieko panasaus nebuvo vaiksciojau iki nestumo galo ir jokiu susitraukimu nebuvo, net maitinant antragime
Siaubas Man nieko panasaus nebuvo o mano vaiku amziaus skirtumas yra 1m. 3men gal tik gijimas sunkesnis kadangi ne pirmas pjuvis o siaip,jokiu plysimu ar siaip kazko panasaus nebuvo
QUOTE(Miško uoga @ 2010 01 20, 13:34)
Aš nėščia nustojau žindyti. Man žindymas pasidarė baisiai skausmingas, nemalonus, žiauriai varginantis. Ir daktarės (mano ginė ir vaiko) rekomendavo nujunkyti, nes per daug išsekinsiu savo organizmą. Juo labiau, sakė, kad kiekvienam savo, t.y. nereikia skriausti pilvūzo gyventojo
Taip,as zindziau iki 5menesiu ir tada nustojau nes pamasciau tapati,kad vaikeliui kuris pilvelyje reikia daugiau mano maistiniu atsargu nei dukrytei kuri jau galejo ir pati pavalgyti kitokio maistelio(1m.buvo)o savo nora dukryte iki metuku maitiniti irgi ivykdziau
QUOTE(GiedrėM @ 2010 03 12, 16:02)
Norėjau paklausti, kaip sekasi nėščioms maitinti, kai pirmasis gimė per CP? Ar tie mistiniai gimdos susitraukimai nesukelia skausmų dėl CP rando gimdoje?
Man nieko panasaus nebuvo vaiksciojau iki nestumo galo ir jokiu susitraukimu nebuvo, net maitinant antragime
QUOTE(Narajana @ 2010 03 12, 22:22)
Siaubas Man nieko panasaus nebuvo o mano vaiku amziaus skirtumas yra 1m. 3men gal tik gijimas sunkesnis kadangi ne pirmas pjuvis o siaip,jokiu plysimu ar siaip kazko panasaus nebuvo
Sveikos mamytes. Idomu ar kurios jusu turi sunkumu pastojant ir vis dar maitinant vyresni vaikeli?
Dukrytei jau tuoj bus du metukai, dar gana intensyviai maitinu krutimi - 2 kartai dienoj, ir 3-4 kartai naktimis.
Jau pusmetis kaip bandome pagauti antra leliuka, bet nesiseka. Hormonu tyrimai roro prolaktino pagausejima ir progesterono trukuma, kas greiciausiai yra nulemta maitinimo, bet tiksliai sunku pasakyti.
Kaip sekasi kitoms mamytems? Ar pasiseke pastoti maitinant? Ar sunku pastoti maitinant? Gal zinote kokiu naturaliu budu kaip pastoti ir nenutraukti maitinimo?
Aciu uz atsakymus.
Dukrytei jau tuoj bus du metukai, dar gana intensyviai maitinu krutimi - 2 kartai dienoj, ir 3-4 kartai naktimis.
Jau pusmetis kaip bandome pagauti antra leliuka, bet nesiseka. Hormonu tyrimai roro prolaktino pagausejima ir progesterono trukuma, kas greiciausiai yra nulemta maitinimo, bet tiksliai sunku pasakyti.
Kaip sekasi kitoms mamytems? Ar pasiseke pastoti maitinant? Ar sunku pastoti maitinant? Gal zinote kokiu naturaliu budu kaip pastoti ir nenutraukti maitinimo?
Aciu uz atsakymus.
http://www.supermama...amp;hl=nestumas
paziurek, jau kalbeta
siaip turesit palaukti, visu mamu organizmas atsistato nevienodai gal jums dar nelaikas
paziurek, jau kalbeta
siaip turesit palaukti, visu mamu organizmas atsistato nevienodai gal jums dar nelaikas
QUOTE(Balandiene @ 2010 04 21, 20:09)
Sveikos mamytes. Idomu ar kurios jusu turi sunkumu pastojant ir vis dar maitinant vyresni vaikeli?
Aciu uz atsakymus.
Aciu uz atsakymus.
Labukas.Mes irgi norejome antro leliuko,bandem bet... Nors pas mane gal kita problema,nes as iki pastojimo kovojau su per dideliu prolaktino kiekiu. Dabar diena visai nemaitinu,tik vakare ir nakti(sunui1,5metu),pasidariau tyrimus,tai edokrinologe sake,kad dar per didelis PRL ir tai trukdo pastoti
Natuke, aciu!
Koks pas tave Prolaktinas? Pas mane 26.5, kai tuo tarpu norma raso yra iki 24.
http://www.fertility...monelevels.html
Taigi, truputi uzkiles, nor nera labai ziauriai.
Daugiau gal problema kad Progesteronas zemas, tik 10 pas mane.
QUOTE(nerilesmama @ 2010 04 22, 13:46)
Labukas.Mes irgi norejome antro leliuko,bandem bet... Nors pas mane gal kita problema,nes as iki pastojimo kovojau su per dideliu prolaktino kiekiu. Dabar diena visai nemaitinu,tik vakare ir nakti(sunui1,5metu),pasidariau tyrimus,tai edokrinologe sake,kad dar per didelis PRL ir tai trukdo pastoti
QUOTE(Balandiene @ 2010 04 23, 19:28)
Natuke, aciu!
Vajetau,24?????? Pas mane 68 Nors cia priklauso nuo laboratorijos kur tyrimus daraisi.Kazkaip pas juos ten normos skiriasi,ne visos laboratorijos vienodus skaicius raso
labukas, as taip pat ilgai nepastoju ir neatpratinu nuo kruties.o kur jus daretes tuos tyrimus?