Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio žindymas ir nėštumas

QUOTE(ŠANTEL @ 2009 09 14, 14:23)
Sveiki
Man irgi tokia problema iskilo kaip nutraukt maitinima laukiuosi 5 savaite
Bet nzn kaip ta padaryt nes mano mazius miega su manimi doh.gif ,ir tiesiog dabar kaip nujausdamas praso labai daznai nakti turiu omeni ir matau kad pas mane jo mazeja nu beveik nieko ten nera,gal sakau jis savaime jau pradings,nes nebezinau net ka daryti jis taip prisirises prie manes doh.gif

Mes irgi kartu miegojom, o pienas mažėjo mažėjo ir dingo 4 nėštumo menesį. Dar be pieno kartu pamiegojom truputį, o tada išmoko ir savo lovytėj miegoti.
Taip kad gal ir Jums dings, jei jau mažėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 09 14, 22:04)
O šiaip - gerai kad yra SM smile.gif Nes nebuvau nei girdėjus apie žindymą nėštumo metu ar tandeminį žindymą. Pagrinde bijojau pastoti vien dėl to, kad gaila iš to mažiuko būtų MP atimti - jausčiausi nuskriaudus vaiką smile.gif Tai dabar jau nebijosiu (tiesa kol kas nenusimato - žindymas gerai saugo smile.gif)

Girdėjusi ir aš nebuvau, o tuo labiau prieš 11 metų, kai dukrą paaugintą maitinau ir pastojau (sąmoningai, planuotai). Tik kažkodėl nė minties nekilo nustoti jai MP duoti, o ir jaučiausi gerai... Dabar tas pats, tik va randu, kad yr ir daugiau tą darančių, net dvynukus žindančių sėkmingai thumbup.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2009 09 15, 11:15)
užtat man ir buvo keista, kad gydytoja liepė nutraukt žindymą nedelsiant. Nes kiek teko skaityt, net ir tie, kurie nepritaria žindymui nėštumo metu, rašo, kad geriausia nujunkyti antram trimestre, kad pradžioje tai nepavojinga.

Tokią gydytoją iš karto pakeičiau ir jokių priekaištų daugiau nebegirdžiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 16, 15:42)
Girdėjusi ir aš nebuvau, o tuo labiau prieš 11 metų, kai dukrą paaugintą maitinau ir pastojau (sąmoningai, planuotai). Tik kažkodėl nė minties nekilo nustoti jai MP duoti, o ir jaučiausi gerai... Dabar tas pats, tik va randu, kad yr ir daugiau tą darančių, net dvynukus žindančių sėkmingai  thumbup.gif
Tokią gydytoją iš karto pakeičiau ir jokių priekaištų daugiau nebegirdžiu.  4u.gif

gydytoj1 norėčiau pakeisti ne tik dėl šios priežasties.. tik iš pradžių reikia susirasti tinkamą, o tai ne taip paprasta smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą - ar iš tikrųjų vyresėliai kažkur įpusėjus nėštumui atsisako krūties ir koks to paaiškinimas, ar tai tiesiog dar vienas mitas apie žindymą?
Atsakyti
na va, pasirodo ir jus ne viska zinote, nors primetate tokia smile.gif
o dabar labai nuosirdziai galiu atsakyti, kad vaikui pasikeicia pienuko skonis ir jis naturaliai pats atsisako kruties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 16:02)
na va, pasirodo ir jus ne viska zinote, nors primetate tokia  smile.gif
o dabar labai nuosirdziai galiu atsakyti, kad vaikui pasikeicia pienuko skonis ir jis naturaliai pats atsisako kruties  mirksiukas.gif

ale kur matei, motera, mano pasisakymą, kad aš viską žinau? neteršk eterio... Taip tokia mintis yra, kad keičiasi skonis ir pan. ir vaikai atsisako maitinimo. Na bet praktika rodo, kad visgi ne visi vaikučiai nustoja ...
Atsakyti
visu pirma as jums ne boba, ne motera ir tt na bet cia issiauklejimo stoka smile.gif
tavo vaikas gruodzio numeryje raso apie nujunkyma, taip pat 1 moteris raso savo konkretu atveji, kad vaikas pats atsisake kruties kai ji laukesi kito vaiko
Atsakyti
Na bet tai tik du pvz. Negi to užtenka pasidaryti išvadoms blink.gif
O dėl tų asmeniškumų rašykit į ąž... nėra ko dabar teršt visų temų iš eilės....
Atsakyti
as zinau bent 7 atvejus, lankiau zindymo kursus, ten moterys ir kursu vedeja 100 procentu ( na is tu 7 moteru visoms atsisake kruties smile.gif )patvirtino, kad vyresnelis atsisake kruties, net neipusejus nestumui, jau per pirmus pora menesiu. tiesa, pora is tu vaiku buvo 1,8 ir 2 metuku, kiti dar mazuciai
manoma, kad tas atsisakymas kruties susijes pirmosiomis savaitemis su nesciajai pasireiskiusia toksikoze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 18 gruodžio 2009 - 15:30
labai paprasta, dažnai iki 6 mėn pasikeičia pieno skonis, o po 6 dažnai dingsta 4u.gif
Atsakyti
bet nebūtinai kordinaliai keičiasi skonis ir nebūtinai baigesi pienas, be to kai kurie mažyliai taip mėgsta žysti, kad vis tiek prašo kruties ir sulaukia sesutės-broliuko bei naujo pienuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 18, 14:23)
Turiu klausimą - ar iš tikrųjų vyresėliai kažkur įpusėjus nėštumui atsisako krūties ir koks to paaiškinimas, ar tai tiesiog dar vienas mitas apie žindymą?

Maniskis zinde beveik visa nestuma.Jam skonis pakites netrukde.

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 15:16)
visu pirma as jums ne boba, ne motera ir tt na bet cia issiauklejimo stoka  smile.gif
tavo vaikas gruodzio  numeryje raso apie nujunkyma, taip pat 1 moteris raso savo konkretu atveji, kad vaikas pats atsisake kruties kai ji laukesi kito vaiko

Kas tas mistinis issiauklejimas?Kai pats save imi ir isaukleji?O as maniau, kad teveliai aukleja..Gal jus eikit, paissiauklekit? 4u.gif
Atsakyti