Sveikos,
kiek čia pažistamų "veidų"
aš irgi dar žindau, nors abejonių kylo nuo pat pradžios - ar saugu, ar nepakenksiu, ir ar tikrai mano dvimetei reikia tokios naštos jei kas nutiktų (nes ir dabar pasitaiko kad ją "paspaudžia" kad ji tokia didelė, o valgo mamos papuką, o tas gali pakenkti mažiukui
).
bet visgi nenoriu priiminėti tokius sprendimus vedama baimės, nėra ji geriausias patarėjas. jei Dievulis man įkretė supratimą, kad tokiu būdu mano vaikas nori gauti mano meilės - tai ir kitą leliuką apsaugos. jei toks Jo planas.
Narajana, skaitau tavo postus ir jaučiu tau didelę užuojautą, tikrai tavo motinystės kelias ne iš lengvų
be to linkiu susitvarkyti su tuo kaltės jausmu. be jo manau neįmanoma, čia natrūali netikties išgyvenimo stadija, bet atsikratyti jo - kitas žingsnis
QUOTE(Emilė @ 2009 04 25, 09:50)
Ai, tik gydytojai to verčiau neskayti...
tai kam tada pas gydytoją išvis lankytis?
mano pirma gydytoja irgi buvo "nesekminga", bet labai geras būdas patikrint gydytojos būdą. nes jau kaip prigasdino mane
nebūtų žindymo, dar prie ko nors prisikabintų. ir kam tokia gydytoja, taigi kaskart ką nors prigalvos
tada užsirašiau į konsultaciją į VGN, pas atsitiktinę gydytoją, pirmą kartą ją mačiau. pasakiau kad žindau, na ji paklausė ar tikrai mano vaikui to reikia, atsakiau kad reikia ir ar tas gali pakenkti. pasakė kad negali, nors ir pakraujavimų pasitaiko iki šiol ir vystosi žirniukas lėčiau.
dėl žindymo ir ligų - maniškė per savo du metus jau spėjo prasirgti 4 kartus bronchitu, kartą plaučių uždegimu, du kartus labai sunkiai isrgo kažkokiu viduriavimo-vėmimo virusu ir n kartų neaiškios kilmės ligomis su aukšta temperatūra
be to stebuklingas MP per 1,5 m. nesugebėjo susidoroti su CP metu įgyta disbioze
čia aš apie tai, kad negalima tiesiogiai suvesti - valgo papuką - neserga, nevalgo - astma, alergija ir t.t.
InRed , NeNaujoke, Regal, klana, Afre, Semi, Kriste