QUOTE(MamyteSaulyte @ 2010 08 03, 11:06)
na pirma karta girdziu apie isklotine uz tris menesius...tai kokia funkcija siuo atveju tada atlieka antstoliai?
nes tada galima nest dokumentelius antstoliui iskart su isklotine ir ta pacia sekunde gauti pazyma ir nebutu reikalo pas ta antstoli tu dokumentu tris menesius "saldyt"
pvz as atejau pas antstoli ir man aiskiai pasake- paduodu dokumentus, be jokiu isklotiniu, laukiu tris menesius paskui ateinu pas juos ir pasiimu pazyma uz tris menesius, kad tevelis nieko nemokejo..
Jei su isklotine rimtas bajeris, tai butu daug paprasciau- nereiketu nieko laukt gi...
Tik nlb supratau, kurioj vietoj jusu nurodytam psl apie tas isklotines raso? skaiciau, bet gal prazioplinau...ar teises aktuose yra nurodyta? na nepykit uz mano abejones, bet rimtai pirmasyk girdziu...nors su antstole paskutini karta kalbejau pries menesiuka...gal taip greit pasikeite kas?
Susidaro toks ispudis, kad kiekvieni antstoliai dirba savaip.
Nelaukiau jokiu 3 men. Pateikiau suma kokia ex'as man skolingas. Jie uzvede byla. Paprase atnest isklotine ir viskas-padare pazyma.
Sita psl. nurodziau tam, nes DORLIN teiravosi kokiu dar pazymu reikia...
Bet ir sitame psl. aiskiai parasyta cituoju:
Kas turi teisę į išmoką?
Vaikas nuolat gyvenantis Lietuvos Respublikoje jaunesnis nei 18 metų asmuo, taip pat vyresnis nei 18 metų nedarbingas asmuo, kuriam iki sukankant 18 metų buvo nustatytas invalidumas (neįgalumas) ir
kuris ilgiau kaip mėnesį negauna teismo sprendimu arba teismo patvirtinta vaiko (vaikų) išlaikymo sutartimi nustatyto išlaikymo arba gauna tik dalį nustatyto išlaikymo iš vieno ar abiejų tėvų
Parasiau tai, su kuo pati susiduriau. Veiksmas vyksta Klp. pries 4 dienas dokumentus issiunciau i Vilniu, laukiu sprendimo (tik teigiamo
)
Sekmes kitom