Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(barbarux @ 2010 08 01, 15:58)
Reikia neštis vykdomąjį raštą  4u.gif

nu ir poto kas ten vyksta pazyma koke isduoda ar kaip,poto y vilniu dokumentus siust reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2010 08 01, 17:54)
nu ir poto kas ten vyksta pazyma koke isduoda ar kaip,poto y vilniu dokumentus siust reik g.gif

Užtektų perskaityti pirmą šios temos puslapį, nes tektų jį perrašyti iš naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 08 01, 20:21)
Užtektų perskaityti pirmą šios temos puslapį, nes tektų jį perrašyti iš naujo  4u.gif

dekui
Papildyta:
o jaigu man nemoka jau nuo gimimo tai man laukt 3 men ir tik tada kreiptis y anstolius g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2010 08 02, 11:14)
dekui
Papildyta:
o jaigu man nemoka jau nuo gimimo tai man laukt 3 men ir tik tada kreiptis y anstolius g.gif

Nereikia nieko laukti. VIGF psl. parasyta, kad negavus nors ir 1 men. islaikymo ,galima kreiptis i VIGF. Tik eidama i anstolius turek saskaitos isklotine,t.y. irodyma, kad alimentu tikrai negavai.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AitrumA @ 2010 07 27, 21:00)
Už pažymą mokėjau 5lt, o už vykdymo išlaidas 37 ar 34Lt (prieš tris ar 4mėn mokėjau) , čia ta suma, manau, priklauso nuo antstolės.

Tikrai pigiai... Kiek skambinejau, tai pigiausiai, ka radau, buvo 130 lt. Ir situ pinigeliu turbut jau niekas nekompensuoja... Gal galetum anstoles tel. ir pavarde i AZ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tetavova @ 2010 08 02, 10:19)
Nereikia nieko laukti. VIGF psl. parasyta, kad negavus nors ir 1 men. islaikymo ,galima kreiptis i VIGF. Tik eidama i anstolius turek saskaitos isklotine,t.y. irodyma, kad alimentu tikrai negavai. 
Sekmes  4u.gif

Kaip tai, antstoliams reikia pateikti saskaitos isklotine??? Juk tai taip privatu.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2010 08 02, 11:19)
Sekmes  4u.gif

tai cia ja banke issimti ir kaip teirautis,vienu zodziu y vilniu siunciant reik anstoliu kaskokiu pazymu ir ko dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2010 08 02, 13:13)
Tikrai pigiai... Kiek skambinejau, tai pigiausiai, ka radau, buvo 130 lt.
* Ir situ pinigeliu turbut jau niekas nekompensuoja... Gal galetum anstoles tel. ir pavarde i AZ  ax.gif
Papildyta:
**Kaip tai, antstoliams reikia pateikti saskaitos isklotine??? Juk tai taip privatu.. blink.gif

* Situos pinigelius kur sumokesi anstoliams priskaiciuos skolininkui ir jis juos tures padengti, taip jie tau bus sugrazinti. 4u.gif

** Taip tikrai, anstoliai reikalauja 3 men. isklotines (savo atveju jiems pristaciau). Tik tada israse pazyma. O kiap tu kitaip irodysi, kad negauni pinigu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(DOLRIN @ 2010 08 02, 17:24)
tai cia ja banke issimti ir kaip teirautis,vienu zodziu y vilniu siunciant reik anstoliu kaskokiu pazymu ir ko dar g.gif

Kiap jau rasiau, mano atveju antstoliai reikalavo 3 men. isklotines is banko. Kadangi as naudojuosi internetine bankininkyste, tai pati issitraukiau, atspausdinau ir jiems uzteko. smile.gif Atstoliai paruosia pazyma ir j1 kartu su kitais dokumentais siunti GVIFA. Susirink visus reikalingus dokumentus, pasitvirtink ir tik tada prasyk is antstoliu, nes antstoliu pazyma galioja tik 10 dienu.

Labai aiskiai viskas isdestyta cia:

http://www.socmin.lt....php?-325096156

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetavova: 02 rugpjūčio 2010 - 17:38
Gal antstolis is skolininko gali pareikalauti irodymo apie sumoketa suma? Jei jis nepristato banko israsu, tada reiskia, kad nieko ir nemokejo... Na, cia tik mano pamastymas... Taip butu saziningiau, nei nesti visa isklotine....
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2010 08 02, 23:23)
Gal antstolis is skolininko gali pareikalauti irodymo apie sumoketa suma? Jei jis nepristato banko israsu, tada reiskia, kad nieko ir nemokejo... Na, cia tik mano pamastymas... Taip butu saziningiau, nei nesti visa isklotine....

g.gif Merginos, parasiau, apie tai su kuo pries savaite pati asmeniskai susiduriau. unsure.gif Kai norisi skolininkui prispausti uodega, nematau jokio nesaziningumo del saskaitos isklotines. Manau anstoliai atsako uz tokiu dokumentu konfidencialuma g.gif
4u.gif

Ir dar.... Antstoliai nelabai ir skuba su visokiais "pareikalavimais is skolininko" . Visada maniau, kad jie "sukasi" greiciau. Matyt, mes jiems (antstoliams) nelabai nesame pelno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetavova: 03 rugpjūčio 2010 - 07:03
QUOTE(Tetavova @ 2010 08 02, 18:36)
* Situos pinigelius kur sumokesi anstoliams priskaiciuos skolininkui ir jis juos tures padengti, taip jie tau bus sugrazinti.  4u.gif

** Taip tikrai, anstoliai reikalauja 3 men. isklotines (savo atveju jiems pristaciau). Tik tada israse pazyma. O kiap tu kitaip irodysi, kad negauni pinigu?  g.gif
Papildyta:
Kiap jau rasiau, mano atveju antstoliai reikalavo 3 men. isklotines is banko. Kadangi as naudojuosi internetine bankininkyste, tai pati issitraukiau, atspausdinau ir jiems uzteko.  smile.gif  Atstoliai paruosia pazyma ir j1 kartu su kitais dokumentais siunti GVIFA. Susirink visus reikalingus dokumentus, pasitvirtink ir tik tada prasyk is antstoliu, nes antstoliu pazyma galioja tik 10 dienu.

Labai aiskiai viskas isdestyta cia:

http://www.socmin.lt....php?-325096156

Sekmes  4u.gif

na pirma karta girdziu apie isklotine uz tris menesius...tai kokia funkcija siuo atveju tada atlieka antstoliai? blink.gif nes tada galima nest dokumentelius antstoliui iskart su isklotine ir ta pacia sekunde gauti pazyma ir nebutu reikalo pas ta antstoli tu dokumentu tris menesius "saldyt" blink.gif pvz as atejau pas antstoli ir man aiskiai pasake- paduodu dokumentus, be jokiu isklotiniu, laukiu tris menesius paskui ateinu pas juos ir pasiimu pazyma uz tris menesius, kad tevelis nieko nemokejo..

Jei su isklotine rimtas bajeris, tai butu daug paprasciau- nereiketu nieko laukt gi...
Tik nlb supratau, kurioj vietoj jusu nurodytam psl apie tas isklotines raso? skaiciau, bet gal prazioplinau...ar teises aktuose yra nurodyta? na nepykit uz mano abejones, bet rimtai pirmasyk girdziu...nors su antstole paskutini karta kalbejau pries menesiuka...gal taip greit pasikeite kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2010 08 03, 11:06)
na pirma karta girdziu apie isklotine uz tris menesius...tai kokia funkcija siuo atveju tada atlieka antstoliai? blink.gif  nes tada galima nest dokumentelius antstoliui iskart su isklotine ir ta pacia sekunde gauti pazyma ir nebutu reikalo pas ta antstoli tu dokumentu tris menesius "saldyt" blink.gif pvz as atejau pas antstoli ir man aiskiai pasake- paduodu dokumentus, be jokiu isklotiniu, laukiu tris menesius paskui ateinu pas juos ir pasiimu pazyma uz tris menesius, kad tevelis nieko nemokejo..

Jei su isklotine rimtas bajeris, tai butu daug paprasciau- nereiketu nieko laukt gi...
Tik nlb supratau, kurioj vietoj jusu nurodytam psl apie tas isklotines raso? skaiciau, bet gal prazioplinau...ar teises aktuose yra nurodyta? na nepykit uz mano abejones, bet rimtai pirmasyk girdziu...nors su antstole paskutini karta kalbejau pries menesiuka...gal taip greit pasikeite kas? g.gif

Susidaro toks ispudis, kad kiekvieni antstoliai dirba savaip. g.gif Nelaukiau jokiu 3 men. Pateikiau suma kokia ex'as man skolingas. Jie uzvede byla. Paprase atnest isklotine ir viskas-padare pazyma.

Sita psl. nurodziau tam, nes DORLIN teiravosi kokiu dar pazymu reikia...

Bet ir sitame psl. aiskiai parasyta cituoju:
Kas turi teisę į išmoką?

Vaikas – nuolat gyvenantis Lietuvos Respublikoje jaunesnis nei 18 metų asmuo, taip pat vyresnis nei 18 metų nedarbingas asmuo, kuriam iki sukankant 18 metų buvo nustatytas invalidumas (neįgalumas) ir kuris ilgiau kaip mėnesį negauna teismo sprendimu arba teismo patvirtinta vaiko (vaikų) išlaikymo sutartimi nustatyto išlaikymo arba gauna tik dalį nustatyto išlaikymo iš vieno ar abiejų tėvų

Parasiau tai, su kuo pati susiduriau. Veiksmas vyksta Klp. pries 4 dienas dokumentus issiunciau i Vilniu, laukiu sprendimo (tik teigiamo smile.gif )

Sekmes kitom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2010 08 03, 10:59)
Susidaro toks ispudis, kad kiekvieni antstoliai dirba savaip.  g.gif  Nelaukiau jokiu 3 men. Pateikiau suma kokia ex'as man skolingas. Jie uzvede byla. Paprase atnest isklotine ir viskas-padare pazyma.

Sita psl. nurodziau tam, nes DORLIN teiravosi kokiu dar pazymu reikia...

Bet ir sitame psl. aiskiai parasyta cituoju:
Kas turi teisę į išmoką?

Vaikas – nuolat gyvenantis Lietuvos Respublikoje jaunesnis nei 18 metų asmuo, taip pat vyresnis nei 18 metų nedarbingas asmuo, kuriam iki sukankant 18 metų buvo nustatytas invalidumas (neįgalumas) ir kuris ilgiau kaip mėnesį negauna teismo sprendimu arba teismo patvirtinta vaiko (vaikų) išlaikymo sutartimi nustatyto išlaikymo arba gauna tik dalį nustatyto išlaikymo iš vieno ar abiejų tėvų

Parasiau tai, su kuo pati susiduriau. Veiksmas vyksta Klp. pries 4 dienas dokumentus issiunciau i Vilniu, laukiu sprendimo (tik teigiamo  smile.gif  )

Sekmes kitom  4u.gif

doh.gif
tai kiek as laiko sugaisau veltui.......

ps. o kad visi skirtingai dirba, tai jau nebe naujiena.....

Dekoju uz informacija, spausiu savo antstole, kaip prades ju kontora dirbt...nes prie viso sito, dar ir sustabde kontoros veikla- isvis likau ant ledo.... 4u.gif
Atsakyti