Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 10:43)
smile.gif aha aišku 4u.gif ačiū smile.gif
o prieš siunčiant, reikėjo užpildyti prašymą iš vaiko išlaikymo fondo išmokai gauti? ar man ten pirma pasiskambinti reiks? 4u.gif

taip, ta pazyma reikia atsispausdinti, uzpildyti ir issiusti kartu su visais dok. yra ten tame psl ir pazymos pavizdys, kaip pildyti.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2010 04 29, 10:46)
Pas notarą tvirtinant kainuos pinigus.
Aš tvirtinau seniūnijoj, buvo nemokamai.

smile.gif ačiū, 4u.gif pirma reiks pabandyti seniūnijoj, bent ant talonėlių pasitaupytų blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 11:43)
o prieš siunčiant, reikėjo užpildyti prašymą iš vaiko išlaikymo fondo išmokai gauti? ar man ten pirma pasiskambinti reiks? 4u.gif

Prašymo formą iš VIF svetainės reikia atsisiųsti, ją užpildyti ir įdėti kartu su kitais dokumentais.
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2010 04 29, 10:47)
taip, ta pazyma reikia atsispausdinti, uzpildyti ir issiusti kartu su visais dok. yra ten tame psl ir pazymos pavizdys, kaip pildyti.

ačiū labai už atsakymus 4u.gif jei bus dar kas neaišku po 3 mėn vėl Jus trukdysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2010 04 29, 10:46)
Pas notarą tvirtinant kainuos pinigus.
Aš tvirtinau seniūnijoj, buvo nemokamai.

sumokejau kiek pamenu 4 lt smile.gif

QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 10:48)
smile.gif ačiū, 4u.gif  pirma reiks pabandyti seniūnijoj, bent ant talonėlių pasitaupytų blush-anim-cl.gif

zinoma, gerai jei galima nemokamai smile.gif

QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 10:50)
ačiū labai už atsakymus 4u.gif  jei bus dar kas neaišku po 3 mėn vėl Jus trukdysiu blush2.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2010 04 29, 11:22)
sumokejau kiek pamenu 4 lt smile.gif
zinoma, gerai jei galima nemokamai smile.gif
nera uz ka mirksiukas.gif

4u.gif yra už ką
va dar man iškilo klausimas:
mano šeimos sudėtį su daro 3 asmenys, aš ir du vaikai, bet į VIF kreipsiuosi dėl vyresnio, o mažojo nereiks gimimo liudijimo siųsti ?
Atsakyti
QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 12:42)
mano šeimos sudėtį su daro 3 asmenys, aš ir du vaikai, bet į VIF kreipsiuosi dėl vyresnio, o mažojo nereiks gimimo liudijimo siųsti  ?

Jai kreipiesi tik dėl vieno, tai antrojo nereikia gimimo liudijimo. Juk jis jau bus įrašytas pažymoje apie šeimos sudėtį.
Atsakyti
QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 10:42)
4u.gif yra už ką
mano šeimos sudėtį su daro 3 asmenys, aš ir du vaikai, bet į VIF kreipsiuosi dėl vyresnio, o mažojo nereiks gimimo liudijimo siųsti  ?

Mažojo nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 11:42)
4u.gif yra už ką

ne, jei prasyma rasai tik del vyresiojo, tai tik jo ir savo dok kopijas siunti smile.gif

QUOTE(Jolantuke @ 2010 04 29, 11:47)
Jai kreipiesi tik dėl vieno, tai antrojo nereikia gimimo liudijimo. Juk jis jau bus įrašytas pažymoje apie šeimos sudėtį.

kokia ta pazyma apie seimos sudeti g.gif g.gif nera nei tam puslapy apie tokia parasyta, ir as jos nesiunciau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2010 04 29, 12:09)
ne, jei prasyma rasai tik del vyresiojo, tai tik jo ir savo dok kopijas siunti smile.gif
kokia ta pazyma apie seimos sudeti g.gif  g.gif  nera nei tam puslapy apie tokia parasyta, ir as jos nesiunciau g.gif  g.gif

aišku, ačiū 4u.gif
blush2.gif nėra nėra, aš paskubom perskaičiau blush2.gif ten parašyta, kad vaiko ir mano deklaruotos gyv vietos reikia, o aš pagreitom pagalvojau apie šeimos sudėtį doh.gif
oi bet koks dar tolimas kelias laukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AitrumA @ 2010 04 29, 12:37)
aišku, ačiū 4u.gif
blush2.gif nėra nėra, aš paskubom perskaičiau blush2.gif  ten parašyta, kad vaiko ir mano deklaruotos gyv vietos reikia, o aš pagreitom pagalvojau apie šeimos sudėtį doh.gif
oi bet koks dar tolimas kelias laukia verysad.gif

nieko, susitvarkysi mirksiukas.gif as ir galvojau labai daug cia daryt, bet greit viska susitvarkiau, tik va, kad ilgai laukti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2010 04 29, 13:05)
nieko, susitvarkysi mirksiukas.gif  as ir galvojau labai daug cia daryt, bet greit viska susitvarkiau, tik va, kad ilgai laukti reikia doh.gif

tas tai taip,kad viskas čia su tuo ilgu laukimu, bet vien dėl to kad vaikui mokės verta palaukti, nes "tėtukas" visiškai nesirūpina vaiku, jau 5 metai doh.gif
Atsakyti