Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Karusia @ 2012 11 23, 15:48)
pas mane - nėra schmoll.gif swede

g.gif
Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2012 11 24, 14:19)
nera swed vilnius..

as jau buciau negyvai nuskambinus VIF nurodytais telefonais,... gavau 22d ir jau isleidau tongue.gif.
Mano swedas Kaunas

Atsakyti
kadangi nekurie susiję asmenys kažką rezga, tai vis dar lūkuriuoju tongue.gif Pirmadienį pavakary paskambinsiu į visas susijusias institucijas, jei nebus. jei man nepaskambins patys.
Atsakyti
klausimas, renkuosi dokumentus VIF'ui, susiruosiau pildyti ju forma ir iskilo klausimas, galbut jums nuskambesiantis kvailai, bet kiekvienam vaikui reikia atskira forma pildyt? dar vienas klausimas, alimnetus uz abi mergaites pervesdavo vienoje sumoje, prasyme anstoliui reikia nurodyti kiekvienai merginai pervesta suma? ir kaip ta bendra dalinti, nes niekada nebuvo pilnos sumos (uz abi 600lt, o pervesta vidutiniskai budavo 500) ar vienai rasyti pilna suma o kitai likuti, ar dalinti abiems po lygiai.

ir dar gal koki pavyzdi turite kaip parasyti prasuma anstoliui kad isduoti pazyma? isivaizduoju taip

Vardene Pavardene
adresdas
tel.nr.

anstoliui Anstoliauskui
adresas

Prašau išduoti man, Vardenei Pavardenei, a.k., pažmą apie priteistų lėšų vaikui išlaikyti mokėjimą skirtą Vaikų išlaikymo fondui

pataisykite kur reikia?

kurioje vietoje irasyti pervestas sumas uz 3 men (bent manes prase nurodyti tai ir savo banko saskaita)?
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 11 25, 11:32)
klausimas, renkuosi dokumentus VIF'ui, susiruosiau pildyti ju forma ir iskilo klausimas, galbut jums nuskambesiantis kvailai, bet kiekvienam vaikui reikia atskira forma pildyt? dar vienas klausimas, alimnetus uz abi mergaites pervesdavo vienoje sumoje, prasyme anstoliui reikia nurodyti kiekvienai merginai pervesta suma? ir kaip ta bendra dalinti, nes niekada nebuvo pilnos sumos (uz abi 600lt, o pervesta vidutiniskai budavo 500) ar vienai rasyti pilna suma o kitai likuti, ar dalinti abiems po lygiai.

ir dar gal koki pavyzdi turite kaip parasyti prasuma anstoliui kad isduoti pazyma? isivaizduoju taip

Vardene Pavardene
adresdas
tel.nr.

anstoliui Anstoliauskui
adresas

Prašau išduoti man, Vardenei Pavardenei, a.k., pažmą apie priteistų lėšų vaikui išlaikyti mokėjimą skirtą Vaikų išlaikymo fondui

pataisykite kur reikia?

kurioje vietoje irasyti pervestas sumas uz 3 men (bent manes prase nurodyti tai ir savo banko saskaita)?

yra ju puslapy spec forma, ja ir reik pildyt. abiem atskirai. dalinciau per pus.

Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 11 25, 16:37)
yra ju puslapy spec forma, ja ir reik pildyt. abiem atskirai. dalinciau per pus.

tai as ta forma ir pildau, tik kilo klausimas abiems i viena lapa ar kiekvienam vaikui atskirai.
as klausiau koks turetu but prasymas anstoliui, kad jie savo ruoztu isduotu pazyma kuria as turiu nusiusti VIF, ar mano auksci pateiktas pavizdys tinkamas?
Atsakyti
ir aš dar negavau į swed sad.gif o į fondą neprisiskambint- trumpi signalai
Atsakyti
rasykite laiskus i fonda elektroninius su klausimais.as parasiau penkt laiska su prasymu ir gavau visus atsakymus jau siandien ir netgi su patarimais.aciu fondo darbuotojei vienai.
Atsakyti
Bet kazkokia nesamone.Perveda iki 24,o sian jau 26 ir tylu.. doh.gif
Atsakyti
as visada 26d gaunu ir taip jau beveik metai laiko.
Atsakyti
nesamone.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
ko jus norite metu galas jie apsiverte darbais.skaiciuoja gal kiek musu tevelei skolingi,siuncia laiskus jiems. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2012 11 26, 13:57)
ko jus norite metu galas jie apsiverte darbais.skaiciuoja gal kiek musu tevelei skolingi,siuncia laiskus jiems. smile.gif

nu gerai, kad dabar skaičiuoja smile.gif , kalėdoms bus laiku
Atsakyti