Pasiskambinkit ir pasiteiraukit. O siap manau, kad Jums turejo/es ibyreti i saskaita As viena pranesima gavau ir ta pati men man ikrito, bet laukiau apie 3men.
man atsake laukit mėnesis dar nesibaigė po lapkričio 2 jei ką liepė skambint,pasakė jei gavau praeitą mėn vėliau tai ir šį kartą bus vėliau..praeitą kartą po ilgo susirašinėjimo pervedė 30d tad manau taip bus ir šį kartą
Sveikos mamytes, prisijungsiu ir as prie jusu! kiek skaiciau tai beveik visiems pirma ismoka uz puse metu laukimo perveda iskart visa. As issiunciau laiska kovo men, atsakyma gavau tik rugsejo 30 ir mokejima uz du men. Galvojau likutis bus kita men, bet ne, si menesi gavau uz liepa ir rugpjuti. rugsejis dinges!!! Turbut tik kita men sulauksiu...
man panaši situacija, irgį šį mėn pradžioi gavau už du mėn, dabar vėl gavau už kelis mėn, bet už rugsėjį dar ne, tai turbūt perves kitą mėn apie 9 ar kada ten veda.. žodiu dalimis moka.. svarbu moka
Sveikos mamytes, prisijungsiu ir as prie jusu! kiek skaiciau tai beveik visiems pirma ismoka uz puse metu laukimo perveda iskart visa. As issiunciau laiska kovo men, atsakyma gavau tik rugsejo 30 ir mokejima uz du men. Galvojau likutis bus kita men, bet ne, si menesi gavau uz liepa ir rugpjuti. rugsejis dinges!!! Turbut tik kita men sulauksiu...