Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 09 20, 18:27)
skambinkit nes as va 3men laukiau po 3men parasius emeila jie tik parase kad gavo dokumentus.dar dabar svarstys neaisku kiek doh.gif

Na bet pinigus skaiciuos nuo dokumentu gavimo dienos?
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2012 09 20, 18:46)
Na bet  pinigus  skaiciuos  nuo  dokumentu gavimo  dienos?

taip nuo (mano atveju) 06,04 nes tada issiunciau ta pati ir laiske parase.bet pas mane dar net sprendimo nera doh.gif
Atsakyti
Kažin kaip šiais metais bus - stresuosim vėl metų gale dėl fondo panaikinimo, ar nereikės, nes bus po rinkimų g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 20, 20:17)
biggrin.gif totali nesamone. paskambini ir pareikalauji,ir sureaguoja. be jokiu pazinciu
mirksiukas.gif

Zinau ka sakau smile.gif nu kiek tokiu yra skambinusiu,kad issigande vif ir preme sprendima??
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 09 20, 18:19)
Zinau ka sakau smile.gif nu kiek tokiu yra skambinusiu,kad issigande vif ir preme sprendima??

man paskaiciavo iskart. smile.gif kolegei irgi, kai paskambinau ir paaiskinau kokiais terminais tai privalejo padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 20, 23:35)
man paskaiciavo iskart.  smile.gif kolegei irgi, kai paskambinau ir paaiskinau kokiais terminais tai privalejo padaryti  mirksiukas.gif

nu gal situacijos jusu kitokios buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 09 20, 21:19)

Patikekite kaip padeda nuejimas ir pakrutinimas!!! Svarbiausia zinokite kaip, kada, kiek, uz koki laikotarpi turi moketi, terminus ir t.t., ir tai ryztingai pasakykite, nes darbuotojos ten tai doh.gif ..arba jos naujos(kai kurios), arba tiesiog dirba ir nezino ka dirba ir absoliuciai nesuinteresuotos gilintis i situacija, o tik standartiskai atsakyti "laukite, bus". O va kai pakrutinau jas ir mokejimo skyriu, sekancia diena jau pinigai saskaitoje buvo, nors buvo visai ne mokejimo laikas (t.y. ne galas menesio).
Atsakyti
taip taip jas krutint reikia.va kad ir as 3men laukiau o jos net nesvarscusios buvo per 10dienu nuo gavimo.reik eit jauciu parasyt emeila ir prmint jom terminus nes dar 3men svarstys paskui dar 3men lauksiu lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 21 rugsėjo 2012 - 08:31
QUOTE(Realesne @ 2012 09 20, 21:35)
man paskaiciavo iskart.  smile.gif kolegei irgi, kai paskambinau ir paaiskinau kokiais terminais tai privalejo padaryti  mirksiukas.gif

kokiais ir kuo remiantis?
Papildyta:
Jeigu ką, tai kaltinkite mane, kad perkraunu darbu - praeitą mėnesį alimentų nebuvo, tai turbūt šį mėnesį nebus pervedimo iš VIF. Šį mėnesį buvo alimentai (50 lt), tai dabar turbūt vėl reikia rašyti, kad buvo, lai svarsto iš naujo. Kitą mėnesį turbūt alimentų nebus laugh.gif vėl svarstys iš naujo - tris mėn.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 09 22, 13:59)
kokiais ir kuo remiantis?
Papildyta:
Jeigu ką, tai kaltinkite mane, kad perkraunu darbu  - praeitą mėnesį alimentų  nebuvo, tai turbūt šį mėnesį nebus pervedimo iš VIF. Šį mėnesį buvo alimentai (50 lt), tai dabar turbūt vėl reikia rašyti, kad buvo, lai svarsto iš naujo. Kitą mėnesį turbūt alimentų nebus laugh.gif vėl svarstys iš naujo - tris mėn.

yra ju puslapy istatymas, jame visi terminai. Man rodos 10 d. buvo nuo gavimo, bet gal ir klystu.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 09 22, 19:39)
yra ju puslapy istatymas, jame visi terminai. Man rodos 10 d. buvo nuo gavimo, bet gal ir klystu.

10 dienų atsakyti į laišką, ar bus svarstoma.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 09 22, 18:14)
10 dienų atsakyti į laišką, ar bus svarstoma.

neklaidinkit zmoniu schmoll.gif

Sprendimas dėl išmokų iš Fondo mokėjimo priimamas ne vėliau kaip per 10 darbo dienų nuo prašymo su visais reikiamais dokumentais gavimo dienos. Jeigu dokumentai bus pateikti papildomai, sprendimas priimamas per 10 darbo dienų nuo tos dienos, kurią gautas paskutinis reikiamas dokumentas.

Išmokos skiriamos ir mokamos nuo kreipimosi dienos. Kreipimosi dėl išmokos diena laikoma diena, kurią Fondo administracijoje gautas ir užregistruotas prašymas. Kai prašymas siunčiamas paštu, kreipimosi diena dėl išmokos iš Fondo laikoma vietos pašto spaude pažymėta prašymo išsiuntimo diena. Iki tol susidariusį išlaikymo įsiskolinimo išieškojimą vykdo antstolis, kuriam buvo pateiktas teismo sprendimo, kuriuo buvo priteistas išlaikymas, pagrindu išduotas vykdomasis raštas.

Išmoka iš Fondo mokama periodinėmis išmokomis vieną kartą per mėnesį. Išmoka pradedama mokėti ne vėliau kaip nuo kito kalendorinio mėnesio po sprendimo mokėti išmoką priėmimo dienos. Jeigu periodinė išmoka mokama ne už visą mėnesį, jos dydis apskaičiuojamas proporcingai to mėnesio kalendorinių dienų, už kurias išmoka skiriama, skaičiui. Išmoka už kiekvieną praėjusį mėnesį pervedama iki kito mėnesio 25 dienos į nurodytą pareiškėjo arba vaiko sąskaitą Lietuvos Respublikos teritorijoje esančiame banke.

paimta is cia http://www.vif.lt/vi...ntent.php?id=16
Atsakyti