Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Realesne @ 2012 09 03, 13:15)
nzn, po pranesimo pakankamai greitai pervesdavo - iki triju savaiciu. Bet va to sprendimo reikdavo laukti po 3 menesius....  doh.gif

Matot kaip,o man atvirksciai,sprendima gavau mazdaug po savaites,na reiks laukti,echh..Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na ir as issiunciau siandien dokumentus i VIF,tik abejoju ar mokes jei ex gyvenamoji vieta nezinoma....
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2012 09 06, 19:18)
Na  ir as  issiunciau  siandien  dokumentus  i  VIF,tik  abejoju ar  mokes  jei ex gyvenamoji  vieta nezinoma....

jei antstoliai davė pažymą, tai turėtų ir mokėt. Va tą pažymą sunkiausia gaut...
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 09 07, 07:22)
jei antstoliai davė pažymą, tai turėtų ir mokėt.  Va tą pažymą sunkiausia gaut...

Dave,be jokiu problemu.,prasyme vif liepe darasyti,kad nuo priteisimo dienos nesu gavusi nei vienos ismokos....
Atsakyti
Klausimas 4u.gif
greičiausiai toms, kurios kartais gauna alimentus: Kai nustoja mokėti, reikia vėl kreiptis į VIF? kokius dokumentus reikia pateikti? Pas mus situacija tokia, kad tris mėnesius sumokėjo po 50 lt ir vėl dingo. Buvo perskaičiuota, sumažinta iš VIF.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 09 07, 11:13)
Klausimas  4u.gif
greičiausiai toms, kurios kartais gauna alimentus: Kai nustoja mokėti, reikia vėl kreiptis į VIF? kokius dokumentus reikia pateikti? Pas mus situacija tokia, kad tris mėnesius sumokėjo po 50 lt ir vėl dingo. Buvo perskaičiuota, sumažinta iš VIF.

man ir taip buvo po 3o lt kartais pervesdavo.dokumentu jokiu nepildziau tik el-laiska siunciu kiek ir kada gavau.viska kaip jie ( vif)sako sustabdo tada po 3 menesiu visa skirtuma sumoka.ir trecias kartas jau taip.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 06 21, 07:53)
pinigų - tris mėnesius, bet sprendimą turi priimti per 10 dienų ir arba teikti dokumentų papildymui (pataisymui) arba - mokėti pinigus.

aga kol neuzklibinau tyla buvo doh.gif
isvis nesuprantu as ju.savo psl jie raso kad per 10dienu nuo mano pareiskimo gavimo jie atsius kad gavo dokumentus tada dar svarstys.o dokumentus issiunciau 06-04 tyla.ana diena neapsikenciau parasiau emeila.tai atrase sausa teksta kuriama tik parasyta kad gavo jie mano dokumentus 06-04 doh.gif sian registruota atsiunte vel tas pats tipo 06-04 jie gavo mano prasyma tai dabar 10dienu svarstys blink.gif ne nu zinokit cirkas doh.gif lotuliukas.gif jie turejo iki 14dienos apsvarstyt o ne dar svarstys...kazi kada dabar prabus g.gif kada pinigeliu tiketis g.gif

del vyro adreso cia kazkas klause tai as ir nezinau jo adreso,bet buvo pries kelis metus vienas incidentas tai ten buvo jo laikinas nurodytas.100%zinau kad jis ten nebegyvena bet kur jis dabar nezinau zinot nenoriu:D tad ir par ta adresa ir priduriau kad neesu isitikinus ar jis ten gyvena.

del darbovietes tai as nieko nesiunciau.tik is anstolio pazyma kad negaunu nieko.
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2012 09 03, 13:06)
Sakykit,o tai reikia pranest anstoliui?

As laiska gavau mazdaug rugpjucio 20d.Kada ir kiek mokes,na pan.Tai kiek suprantu ner ko tiketis artimiausius pora men pinigeliu? doh.gif

Mano situacija buvo kitokia,as issiunciau dokumentu i vif per savaite preme sprendima ir kita men nuo tada kada gavo dokumentus paskaiciavo,o kita men jau gavau visa suma kuria paskyrus vif tai ira 195LT,jokiam anstoliuj nereikia pranesti,o kam?jai jau syky kreipetes tai jie ir isjieskos elimentus jai tai bus imanoma
Atsakyti
09.05 issiunciau dokumentus,ir dar jokio patvirtinimo negavau..kita savaite bandysiu skambint.
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2012 09 19, 23:32)
09.05  issiunciau  dokumentus,ir  dar  jokio  patvirtinimo  negavau..kita  savaite  bandysiu skambint.

Viska daro pazintys,kaip ir visur jai turi pazystamu kas ten dyrba tai vyksta viskas dauk greiciau,sekmes laukiant
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 09 20, 07:09)
Viska daro pazintys,kaip ir visur jai turi pazystamu kas ten dyrba tai vyksta viskas dauk greiciau,sekmes laukiant

biggrin.gif totali nesamone. paskambini ir pareikalauji,ir sureaguoja. be jokiu pazinciu
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2012 09 19, 21:32)
09.05  issiunciau  dokumentus,ir  dar  jokio  patvirtinimo  negavau..kita  savaite  bandysiu skambint.

skambinkit nes as va 3men laukiau po 3men parasius emeila jie tik parase kad gavo dokumentus.dar dabar svarstys neaisku kiek doh.gif
Atsakyti