Labas na va dabar is as nzn ka daryti, jau gal du metus gaunu pinigelius is vaiku fondo is xvyro buvo tyla, nei lito nk per du metus, o siand gaunu sms kad pervesti pinigeliai, atlimentu priteista 250lt, o pervesta 450lt parasyta is V...D... atlyginimo uz 7 ir 8 men.
Tai kaip ir ka man db daryti?visai pasimeciau, sustabdys vf mokejimus, jei xvyras vel nemokes?
QUOTE(bumbuliene @ 2012 08 10, 10:10)
Labas na va dabar is as nzn ka daryti, jau gal du metus gaunu pinigelius is vaiku fondo is xvyro buvo tyla, nei lito nk per du metus, o siand gaunu sms kad pervesti pinigeliai, atlimentu priteista 250lt, o pervesta 450lt parasyta is V...D... atlyginimo uz 7 ir 8 men.
Tai kaip ir ka man db daryti?visai pasimeciau, sustabdys vf mokejimus, jei xvyras vel nemokes?
Is naujo prasysit
Gal dabar ex dirbs
Tai nieko nebesuprantu, paaiskinkit prasau, kas jau susipazine su to fondo veikla - jei eks nemoka nemoka, o paskui kazkiek sumoka( bet ne visa skola), tai kaip tada? fondas vistiek moka ar sustabdo ismokas?
QUOTE(Nostra @ 2012 08 11, 17:08)
Tai nieko nebesuprantu, paaiskinkit prasau, kas jau susipazine su to fondo veikla - jei eks nemoka nemoka, o paskui kazkiek sumoka( bet ne visa skola), tai kaip tada? fondas vistiek moka ar sustabdo ismokas?
man irgi taip buvo nemokejo,eks nemokejo 2 metus,nuo sm.balandzio pradejo pervedineti po 30 lt.as vaiku fondui nepranesiau,bet jau ta pati menesi is vf pinigu nebegavau.kai paskambinau i vf pasake,kad mato juk gavau tuos 30 lt,sustabde visus mokejimus ir skirtuma po 175 lt,pervede po 4 menesiu,uz kitus praejusius menesius.
QUOTE(esva @ 2012 08 15, 05:32)
man irgi taip buvo nemokejo,eks nemokejo 2 metus,nuo sm.balandzio pradejo pervedineti po 30 lt.as vaiku fondui nepranesiau,bet jau ta pati menesi is vf pinigu nebegavau.kai paskambinau i vf pasake,kad mato juk gavau tuos 30 lt,sustabde visus mokejimus ir skirtuma po 175 lt,pervede po 4 menesiu,uz kitus praejusius menesius.
ziauru... as kelciau triuksma
QUOTE(barbarux @ 2012 07 31, 19:35)
Čia matyt antstolis antstoliui nelygu... maniškis ex antstoliui parašė pareiškimą, kad dėl sunkios ekonominės situacijos neturi iš ko mokėti ir nieko iš jo nebereikalauja irgi "niekur nedirba", skolos daugiatūkstantinės...Tai visa laimė šitas fondas
nu bet teisybės ir nėra,vadinas mums ekonominių situacijų būti negali,karkis parsidavinėk-bet pietus vaikam padaryk,aprenk,išleisk į gyvenimą,išvis kažkokia nesąmonė
Sveiki,noriu paklausti,siuo metu soc pasalpa gaunu uz vaika.Kreipiaus i vif,na jau pridaviau dokumentus.Kada galiu kreiptys i socialini?Kai gausiu laiska,jog vif mokes mums ar kai jau bus pinigeliai?
QUOTE(Realesne @ 2012 08 16, 21:22)
ziauru... as kelciau triuksma
o ką - juk pervedė?
pas mus ta pati situacija. Praktiškai - reguliarias išmokas vaikui auginti gaunu 4 kartus į metus - sumoka 50 lt, VIF nutraukia mokėjimus, perskaičiuoja, sumoka iš karto, o kol sumoka - vėl nebemoka, vėl perskaičiuoja - tai užima 3-4 mėnesius.
Paskutinė išmoka buvo gegužės mėnesį, turbūt gausiu šiomis dienomis už vasarą, bet alimentų vėl nebėra, tai sekantis mokėjimas bus turbūt gruodį
Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2012 08 20, 16:44)
Sveiki,noriu paklausti,siuo metu soc pasalpa gaunu uz vaika.Kreipiaus i vif,na jau pridaviau dokumentus.Kada galiu kreiptys i socialini?Kai gausiu laiska,jog vif mokes mums ar kai jau bus pinigeliai?
manęs prašė pateikti išmokų (banko pervedimo) išrašo. Gal kituose rajonuose gali skirtis - jau esu tai patyrusi
Sveiki,sakykit,gal pamenat ar zinot kada atkeliauja pirmieji pinigeliai?Esu gavus laiska,jog iki rugpjucio 31 d turi ismoketi viena suma,o nuo rugsejo 1 d iki tokio ir tokio laiko mokes anokia suma.Aciu
QUOTE(DOLRIN @ 2012 03 26, 10:29)
Kaip gausit is vif laiska,kad jau nuo tada ir tada mokes vif
Jau pagaliau sulaukem ir mes pirmos ymokos bet nepilnos nes sprendimas buvo primtas nuo vidurio men
Jau pagaliau sulaukem ir mes pirmos ymokos bet nepilnos nes sprendimas buvo primtas nuo vidurio men
Sakykit,o tai reikia pranest anstoliui?
As laiska gavau mazdaug rugpjucio 20d.Kada ir kiek mokes,na pan.Tai kiek suprantu ner ko tiketis artimiausius pora men pinigeliu?
QUOTE(vesta:6 @ 2012 09 03, 09:06)
Sakykit,o tai reikia pranest anstoliui?
As laiska gavau mazdaug rugpjucio 20d.Kada ir kiek mokes,na pan.Tai kiek suprantu ner ko tiketis artimiausius pora men pinigeliu?
nzn, po pranesimo pakankamai greitai pervesdavo - iki triju savaiciu. Bet va to sprendimo reikdavo laukti po 3 menesius....