Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

Labas 4u.gif na va dabar is as nzn ka daryti, jau gal du metus gaunu pinigelius is vaiku fondo is xvyro buvo tyla, nei lito nk per du metus, o siand gaunu sms kad pervesti pinigeliai, atlimentu priteista 250lt, o pervesta 450lt parasyta is V...D... atlyginimo uz 7 ir 8 men.
Tai kaip ir ka man db daryti?visai pasimeciau, sustabdys vf mokejimus, jei xvyras vel nemokes? gun_rifle.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbuliene: 10 rugpjūčio 2012 - 09:10
QUOTE(bumbuliene @ 2012 08 10, 10:10)
Labas 4u.gif  na va dabar is as nzn ka daryti, jau gal du metus gaunu pinigelius is vaiku fondo is xvyro buvo tyla, nei lito nk per du metus, o siand gaunu sms kad pervesti pinigeliai, atlimentu priteista 250lt, o pervesta 450lt parasyta is V...D... atlyginimo uz 7 ir 8 men.
Tai kaip ir ka man db daryti?visai pasimeciau, sustabdys vf mokejimus, jei xvyras vel nemokes? gun_rifle.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Is naujo prasysit 4u.gif
Gal dabar ex dirbs mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai nieko nebesuprantu, paaiskinkit prasau, kas jau susipazine su to fondo veikla - jei eks nemoka nemoka, o paskui kazkiek sumoka( bet ne visa skola), tai kaip tada? fondas vistiek moka ar sustabdo ismokas?
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 08 11, 17:08)
Tai nieko nebesuprantu, paaiskinkit prasau, kas jau susipazine su to fondo veikla - jei eks nemoka nemoka, o paskui kazkiek sumoka( bet ne visa skola), tai kaip tada? fondas vistiek moka ar sustabdo ismokas?

man irgi taip buvo nemokejo,eks nemokejo 2 metus,nuo sm.balandzio pradejo pervedineti po 30 lt.as vaiku fondui nepranesiau,bet jau ta pati menesi is vf pinigu nebegavau.kai paskambinau i vf pasake,kad mato juk gavau tuos 30 lt,sustabde visus mokejimus smile.gif ir skirtuma po 175 lt,pervede po 4 menesiu,uz kitus praejusius menesius.
Atsakyti
QUOTE(esva @ 2012 08 15, 05:32)
man irgi taip buvo nemokejo,eks nemokejo 2 metus,nuo sm.balandzio pradejo pervedineti po 30 lt.as vaiku fondui nepranesiau,bet jau ta pati menesi is vf pinigu nebegavau.kai paskambinau i vf  pasake,kad mato juk gavau tuos 30 lt,sustabde visus mokejimus smile.gif ir skirtuma po 175 lt,pervede po 4 menesiu,uz kitus praejusius menesius.

ziauru... as kelciau triuksma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 07 31, 19:35)
Čia matyt antstolis antstoliui nelygu... maniškis ex antstoliui parašė pareiškimą, kad dėl sunkios ekonominės situacijos neturi iš ko mokėti ir nieko iš jo nebereikalauja  blink.gif irgi "niekur nedirba", skolos daugiatūkstantinės...Tai visa laimė šitas fondas 4u.gif

nu bet teisybės ir nėra,vadinas mums ekonominių situacijų būti negali,karkis parsidavinėk-bet pietus vaikam padaryk,aprenk,išleisk į gyvenimą,išvis kažkokia nesąmonė umn.gif soske.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,siuo metu soc pasalpa gaunu uz vaika.Kreipiaus i vif,na jau pridaviau dokumentus.Kada galiu kreiptys i socialini?Kai gausiu laiska,jog vif mokes mums ar kai jau bus pinigeliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 08 16, 21:22)
ziauru... as kelciau triuksma  doh.gif

o ką - juk pervedė?
pas mus ta pati situacija. Praktiškai - reguliarias išmokas vaikui auginti gaunu 4 kartus į metus - sumoka 50 lt, VIF nutraukia mokėjimus, perskaičiuoja, sumoka iš karto, o kol sumoka - vėl nebemoka, vėl perskaičiuoja - tai užima 3-4 mėnesius.
Paskutinė išmoka buvo gegužės mėnesį, turbūt gausiu šiomis dienomis už vasarą, bet alimentų vėl nebėra, tai sekantis mokėjimas bus turbūt gruodį doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2012 08 20, 16:44)
Sveiki,noriu paklausti,siuo metu soc pasalpa gaunu uz vaika.Kreipiaus i vif,na jau pridaviau dokumentus.Kada galiu kreiptys i socialini?Kai gausiu laiska,jog vif mokes mums ar kai jau bus pinigeliai? 4u.gif

manęs prašė pateikti išmokų (banko pervedimo) išrašo. Gal kituose rajonuose gali skirtis - jau esu tai patyrusi smile.gif
Atsakyti
na taip man tikriausiai vel 3 ar keturis menesius reiks laukti verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,sakykit,gal pamenat ar zinot kada atkeliauja pirmieji pinigeliai?Esu gavus laiska,jog iki rugpjucio 31 d turi ismoketi viena suma,o nuo rugsejo 1 d iki tokio ir tokio laiko mokes anokia suma.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 03 26, 10:29)
Kaip gausit is vif laiska,kad jau nuo tada ir tada mokes vif 4u.gif
Jau pagaliau sulaukem ir mes pirmos ymokos bet nepilnos nes sprendimas buvo primtas nuo vidurio men 4u.gif

Sakykit,o tai reikia pranest anstoliui?

As laiska gavau mazdaug rugpjucio 20d.Kada ir kiek mokes,na pan.Tai kiek suprantu ner ko tiketis artimiausius pora men pinigeliu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2012 09 03, 09:06)
Sakykit,o tai reikia pranest anstoliui?

As laiska gavau mazdaug rugpjucio 20d.Kada ir kiek mokes,na pan.Tai kiek suprantu ner ko tiketis artimiausius pora men pinigeliu? doh.gif

nzn, po pranesimo pakankamai greitai pervesdavo - iki triju savaiciu. Bet va to sprendimo reikdavo laukti po 3 menesius.... doh.gif
Atsakyti