Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

Realesne- kaip, kaip, cia tokie alimentai - 60 lt????
Atsakyti
sveikutes smile.gif taip taip,cia taip buna,man 3o lt alimentus pevede,tai tik po keturiu menesiu ismokejo
Atsakyti
QUOTE(esva @ 2012 07 26, 06:51)
sveikutes smile.gif  taip taip,cia taip buna,man 3o lt alimentus pevede,tai tik po keturiu menesiu ismokejo

bet ismokejo visa suma paskui, ar maziau? negali tas fondas taip tepti ilgai, reikia skambint ir reikalauti. nes pagal istatyma yra dienu skaicius, per kuri turi priimti sprendima... ir jeigu priteista 400, o sumoka 50 lt, tai neturetu sumazeti ju pasalpa skiriama....

tegul irodo, kad tas 20 lt kur man pervede, tai islaikymas.... As pvz traktuoju tai kaip pasto islaidoms skirtus pinigus.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 07 26, 18:09)
bet ismokejo visa suma paskui, ar maziau? negali tas fondas taip tepti ilgai, reikia skambint ir reikalauti.  nes pagal istatyma yra dienu skaicius, per kuri turi priimti sprendima... ir jeigu priteista 400, o sumoka 50 lt, tai neturetu sumazeti ju pasalpa skiriama....

tegul irodo, kad tas 20 lt kur man pervede, tai islaikymas.... As pvz traktuoju tai kaip pasto islaidoms skirtus pinigus....  tongue.gif

Taip pervede skirtuma atminusavo po 30 lt,po 4 menesiu pervede iskart visus pinigus.o kad perveda kas menesi po 30 lt,ten pas juos vaiku fonde fiksuoja.galbut anstolei pranesa.nes kai paskambinau pasiteirauti,tai anstole pasake,kad mano buves niekur db nedirba,jam uz alimentus priskaiciuotos daugiatukstantines skolos,tai jis sudare sutarti,kad man kas menesi po 30 lt pervedines:-D.
Atsakyti
QUOTE(esva @ 2012 07 31, 19:22)
Taip pervede skirtuma atminusavo po 30 lt,po 4 menesiu pervede iskart visus pinigus.o kad perveda kas menesi po 30 lt,ten pas juos vaiku fonde fiksuoja.galbut anstolei pranesa.nes kai paskambinau pasiteirauti,tai anstole pasake,kad mano buves niekur db nedirba,jam uz alimentus priskaiciuotos daugiatukstantines skolos,tai jis sudare sutarti,kad man kas menesi po 30 lt pervedines:-D.

Čia matyt antstolis antstoliui nelygu... maniškis ex antstoliui parašė pareiškimą, kad dėl sunkios ekonominės situacijos neturi iš ko mokėti ir nieko iš jo nebereikalauja blink.gif irgi "niekur nedirba", skolos daugiatūkstantinės...Tai visa laimė šitas fondas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 31 liepos 2012 - 18:37
QUOTE(barbarux @ 2012 07 31, 18:35)
Čia matyt antstolis antstoliui nelygu... maniškis ex antstoliui parašė pareiškimą, kad dėl sunkios ekonominės situacijos neturi iš ko mokėti ir nieko iš jo nebereikalauja  blink.gif irgi "niekur nedirba", skolos daugiatūkstantinės...Tai visa laimė šitas fondas 4u.gif

tai taip,bet jei kreiptasi i antstolius tai visvien anksciau ar veliau viska teks ismoketi smile.gif smile.gif tik idomu vat kai dabar mums moka vaiku fondas-195 lt,ir jei priteista 450,ar ta skirtuma turi grazinti buves,ar jei jau valstybe moka,jau nebeprilauso niekas.
Atsakyti
QUOTE(esva @ 2012 07 31, 16:22)

tai pagal jusu parasyma iseina, kad jei ex pervedines vaikui po 190 lt, tqai VIF nepervedines nieko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(esva @ 2012 08 01, 10:49)
tai taip,bet jei kreiptasi i antstolius tai visvien anksciau ar veliau viska teks ismoketi smile.gif  smile.gif tik idomu vat kai dabar mums moka vaiku fondas-195 lt,ir jei priteista 450,ar ta skirtuma turi grazinti buves,ar jei jau valstybe moka,jau nebeprilauso niekas.

"buves" turi grazinti skirtuma jums, o valstybei grazinti jums ismoketa suma su 5proc. metinemis palukanomis. nors dbr kai prieme fiziniu asmenu bankroto istatyma, tai tie, kurie nemoka "is principo", puikiausiai gales bankrutuoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 08 01, 15:56)
tai pagal jusu parasyma iseina, kad jei ex pervedines vaikui po 190 lt, tqai VIF nepervedines nieko?  g.gif
Papildyta:
"buves"  turi grazinti skirtuma jums, o valstybei grazinti jums ismoketa suma su 5proc. metinemis palukanomis. nors dbr kai  prieme fiziniu asmenu bankroto istatyma, tai tie, kurie nemoka "is principo", puikiausiai gales bankrutuoti...  doh.gif

TAI KAIP SUPRANTU TAIP,NES MAN VAIKU ISLAIKYMO FONDE PASAKE,KAD BENT IR 10 LT PERVES JIEMS TURIU PRANESTI,JEI NEPRANESU TAI JIE VISVIEN MATO.NES TEN KAIP SAKO JIE TURI IR MANO BUVUSIO IR MANO SAKAITOS NUMERI IR NIEKO CIA NEPASLEPSI biggrin.gif .TIK NESUPRANTU,KAM LAIKA GAISTI IR PRANESINETI TADA.
Atsakyti
QUOTE(esva @ 2012 08 03, 19:59)
TAI KAIP SUPRANTU TAIP,NES MAN VAIKU ISLAIKYMO FONDE PASAKE,KAD BENT IR 10 LT PERVES JIEMS TURIU PRANESTI,JEI NEPRANESU TAI JIE VISVIEN MATO.NES TEN KAIP SAKO JIE TURI IR MANO BUVUSIO IR MANO SAKAITOS NUMERI IR NIEKO CIA NEPASLEPSI biggrin.gif .TIK NESUPRANTU,KAM LAIKA GAISTI IR PRANESINETI TADA.

smile.gif turet gal ir turi, bet matyt - nemato. Ka jie tikrina Jusu saskaitos iplaukas, islaidas???? ....mato kiek maximoje isleidote, kiek rimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2012 08 03, 20:03)
smile.gif  turet gal ir turi, bet matyt - nemato. Ka jie tikrina Jusu saskaitos iplaukas, islaidas????  ....mato kiek maximoje isleidote, kiek rimi lotuliukas.gif

sito tai gal ne smile.gif kaip sake mato kiek is mano buvusio saskaitos i mano perveda rolleyes.gif
Atsakyti
O jai darbovietė perveda, tai matyt kitaip g.gif Nieko jie ten nemato, jai matytų nebūtų man pervedę, o aš per savo žioplumą ir atostogų malonius rūpesčius, visai pamiršau pranešti blush2.gif doh.gif

Gražinsiu aš jiems tuos pinigus, bet įdomiai pervedinėja-rugpjūčio mėnesį už gegužę perveda blink.gif
Tai kaip suprantu sustabdys 4mėnesiams ir ilgai ir nuobodžiai svarstys ir skaičiuos g.gif Nes vistiek atminusavus kiek darbovietė pervedė, mums dar priklauso kažkiek...
Atsakyti
Sveikos, gal kas jau susidure, matau, kad pasikeite tvarka, ar cia klaida? g.gif
Prie reikalingu dokumentu pateikti VIF rasoma, kad be kitu popieriu reikia pateikti
"skolininko darbovietės, mokymo įstaigos, socialinio draudimo įstaigos ar kito pajamas skolininkui išmokančio asmens išieškotojui išduotą pažymą apie padarytas išskaitas (jeigu vykdomasis dokumentas yra antstolio išsiųstas išskaitoms iš skolininko darbo užmokesčio ar kitų jam prilygintų pajamų);
Anksciau lyg reikejo anstolio pazymos, kad 3 men. nebuvo mokejimu.... O dabar tokios pazymos reikia tik kreipiantis pakartotinai...

Kiek suprantu, pirma karta kreipiantis reikia rasto is ex darbovietes buhalterijos, kiek ir kada buvo pervesta islaikymui... O kaip ji gauti? Paciai kreiptis i jo darboviete, ar per anstolius? blink.gif
Atsakyti