Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 06 20, 20:42)
nu bet gi kalbama kad laukt reikia 3men to sprendimo g.gif  lotuliukas.gif aj nepanimaju biggrin.gif

pinigų - tris mėnesius, bet sprendimą turi priimti per 10 dienų ir arba teikti dokumentų papildymui (pataisymui) arba - mokėti pinigus.
Atsakyti
parasykit darsyk eiga apie VIF.
zodziu, prisiteisi alimentus ir ka. lauki kazkiek menesiu kol nemoka. uztenka menesio? ir nesi anstotliui ir antstolis nunesa viska i Vif?

o VIF moka uz praeiti vaiko pinigus ar tik nuo pridavimo VIF dienos?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 21, 09:36)
parasykit darsyk eiga apie VIF.
zodziu, prisiteisi alimentus ir ka. lauki kazkiek menesiu kol nemoka. uztenka menesio? ir nesi anstotliui ir antstolis nunesa viska i Vif?

o VIF moka uz praeiti vaiko pinigus ar tik nuo pridavimo VIF dienos?

Man rodos tris mėnesius,(gal dabar kas pasikeitė) po teismo sprendimo.
Nešti į antstolę, gali tekt susimokėti žyminį mokestį, nebent pateiksit, kad esate soc remtina, ir pasiimsit pažymą iš anstolės, kad nemoka pinigų

http://www.vif.lt/vi...ntent.php?id=16
čia surašyta kokių dar dokumentų reikia, iską vežate pati, arba siunčiate registruotu laišku.
Kopijos turi būti arba notariškai patvirtintos(kažkiek mokėti reikia),arba seniūno(nemokamai mirksiukas.gif ).
Moka nuo prašymo dienos, o jei siunčiate registruotu laišku, tai nuo tos dienos kai išsiuntėte. Aišku tenka ir čia palaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Zitukas♥: 21 birželio 2012 - 08:45
QUOTE(Karusia @ 2012 06 21, 07:53)
pinigų - tris mėnesius, bet sprendimą turi priimti per 10 dienų ir arba teikti dokumentų papildymui (pataisymui) arba - mokėti pinigus.

nu tai as ir mastau jei reikia laukt tu pinigu 3men tai gal duos ir uz tuos 3 men g.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 06 21, 09:27)
nu tai as ir mastau jei reikia laukt tu pinigu 3men tai gal duos ir uz tuos 3 men g.gif ar ne?

taip, išmokės vienu metu.

Atsakyti
Nagi sveikos:)
Norejau pasidometi,gal kas zinote ar patarti galite,kokia tikimybe gauti kazkoki islaikyma vaikui,kai tevo nera,mama buvo isprievartauta? Gal ir kas daugiau priklauso tokiem vaikuciam? Itariu,kad be teismo niekaip... laukiu jusu nuomoniu,patarimu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta888 @ 2012 07 02, 17:04)
gal kas zinote ar patarti galite,kokia tikimybe gauti kazkoki islaikyma vaikui,kai tevo nera,mama buvo isprievartauta? Gal ir kas daugiau priklauso tokiem vaikuciam? Itariu,kad be teismo niekaip... laukiu jusu nuomoniu,patarimu ax.gif  smile.gif

Tai neuzkabins kaskam ir nemokes islaikymo juk vaikui,be teismo vaiko tevystes nustatymo jokia galybe niekas nemokes,koks durnas net klausimas,atejau pasakiau isprievartavo aisku cia nemalonus dalykas is kurio niekas nesikuokia,ir galvojat jau moka,kas butu jai kekviena tokia moteris kreiptusi?nesamone didziausia,pirma kreipiantis i teisma,ka jus pasakysit isprievartavo?ir nezinau kas tevas?tai nedarys dnr visam pasauliuj vyru,turi zinot,kas tai padare,o svarbiausia net negimdyciau tokioje situacija,siaubas kaskoks,bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
Na bet juk tokiu yra ir tikrai ne viena...nuomones neklausiau,rupi,ar valstybe kazkaip rupinasi tokiom mamom ir vaikais,ar skiria kokias ismokas?
Atsakyti
QUOTE(asta888 @ 2012 07 03, 14:38)
Na bet juk tokiu yra ir tikrai ne viena...nuomones neklausiau,rupi,ar valstybe kazkaip rupinasi tokiom mamom ir vaikais,ar skiria kokias ismokas?

Jai rupintusi valstybe,tai mes visos noretom tokios buti doh.gif kad tik butum pasirupintos doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vasarį išsiunčiau dokumentus, dabar jau patvirtino ir gavau pinigėlius už vasarį, kovą, balandį.Tai vat iškilo man toks klausimas, vasarai mano ex įsidarbino ir pradėjo jo darbovietė pervesti alimentus(gavau gegužę, birželį ir liepą jau), ne visą sumą, bet vistiek jau moka kažkiek, kaip dabar bus su vif g.gif Aš jai turiu pranešti, kad jis man moka, kokių dokumentų reikia?
Visai nesigaudau šiuose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 07 04, 07:09)
Sveikos,
Vasarį išsiunčiau dokumentus, dabar jau patvirtino ir gavau pinigėlius už vasarį, kovą, balandį.Tai vat iškilo man toks klausimas, vasarai mano ex įsidarbino ir pradėjo jo darbovietė pervesti alimentus(gavau gegužę, birželį ir liepą jau), ne visą sumą, bet vistiek jau moka kažkiek, kaip dabar bus su vif g.gif Aš jai turiu pranešti, kad jis man moka, kokių dokumentų reikia?
Visai nesigaudau šiuose reikaluose blush2.gif

nežinau kaip su VIF, bet mums socialinės rūpybos skyrius priima išrašus iš banko - išsaugau PDF formatu ir išsunčiu mailu. Gal ir VIF tiks?
Atsakyti
sju tuo Vif visai nesuprantu. tarkim, tai moka ex tai vel nemoka. vel eme moket, moka tarkim 4men, tai taip ir lakstyt i vif, kad nutrauktu mokejima is ten? o tuomet oplia, ex tevas vel nemoka, tai ka - vel lekti i vif?
kaip mamos istveria ta nesauguma pastovu? g.gif
Atsakyti