Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Giddy @ 2012 03 15, 09:54)
nera nei nustatyto procento, nei minimalaus alimentu dydzio. alimentai paskriami pagal vaiko poreikius ir skiriami tevams, atsizvelgiant i abieju tevu pajamas. gali buti lygiomis dalimis arba, jei vieno is tevu pajamos yra zenkliai didesnes, jis solidariai prisiima didesniaja dali. dar teismas atsizvelgia ar tevai turi kitu islaikytiniu.

SOLIDARIAI prisiima... smile.gif kas cia per terminas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 03 15, 21:27)
SOLIDARIAI prisiima... smile.gif kas cia per terminas?  doh.gif

Joks cia terminas. Tiesiog taip issakiau minti, kad teismas, atsizvelgdamas i skirtingas tevu pajamas, gali paskirti alimentus proporcingai - daugiau uzdirbanciam didesnius, o maziau - mazesnius
Atsakyti
QUOTE(Giddy @ 2012 03 15, 18:43)
Joks cia terminas. Tiesiog taip issakiau minti, kad teismas, atsizvelgdamas i skirtingas tevu pajamas, gali paskirti alimentus proporcingai - daugiau uzdirbanciam didesnius, o maziau - mazesnius

cha cha.... tongue.gif
Atsakyti
Vat butent, kad pagal mano isskaityta info, galiu kreiptis tik tuo atveju, jei nuolat gyvenu LT.
Na jei jau cia rasau, tai savaime suprantama, vaikai gyvena su manim ir alimentu as negaunu mirksiukas.gif
Taigi... eilini karta is LT vel nieko...jajaja. Nei gyvenant joje, nei isvykus biggrin.gif Nemyli Lietuva savo moteru, kurios vienos augina vaikus.
Atsakyti
ir aš padėsiu laukti blush2.gif ,aišku,geriau būtų,kad nereiktų laukti,kaip kokios išmaldos.... 4u.gif
Papildyta:
tiesa sakant,nuo 153 pasikelt reiktų iki tų 195 maždaug,jau padaviau advokatui popierius,tik neaišku kiek užtruks visa ta procedūra,na vietoj 300 gaučiau 400 už abu sūnelius,""tėčiui"" pasikolioti bus proga verysad.gif g.gif ,kokius kištukus ausim teks įsigyti
Atsakyti
na o as tik siandien issiunciau dokumentus i vif. Lauksiu ziniu is ju:)
Atsakyti
mamukai turiu kalusimėliu dokumentus pristacaiu gavo tipo sausio 25 , bet vat kiek paskambinu tai vis dar byla nepradeta svarstyti ar paduota svarstymui, hm du vaikučiai pas mane , bet vat mastau mamytės per kiek laiko jei ten galu gale patvirtina nusvarsto, ta ir mokes jie nuo tos sausio 25d ar kaip cia kazin ? bus nes lt tai trukumas, ta žiema tokia sunki :-) ir ko tiek ilgai laukiau jau senai galejau paduoti...
Atsakyti
QUOTE(engrida @ 2012 03 25, 10:37)
mamukai turiu kalusimėliu dokumentus pristacaiu gavo tipo sausio 25 , bet vat kiek paskambinu tai vis dar byla nepradeta svarstyti ar paduota svarstymui, hm du vaikučiai pas mane , bet vat mastau mamytės per kiek laiko jei ten galu gale patvirtina nusvarsto, ta ir mokes jie nuo tos sausio 25d ar kaip cia kazin ? bus nes lt tai trukumas, ta žiema tokia sunki :-) ir ko tiek ilgai laukiau jau senai galejau paduoti...

engrida, mano atveju vif dokumentus gavo liepos 14 d. o pirma mokejima gavau spali. Pradeda moketi nuo tos dienos kada jie gavo dokumentus. Tavo atveju bus nuo sausio 25. Tai pirma imoka gausi didesne,nes bus uz visus tuos praejusius menesius 4u.gif
Atsakyti
tai pagal realybe tai balandžio 25 tūrėčiau gal aju sulaukti pinigėlių verysad.gif nes labai laukiu, o kuo labaiu laukiu tuo ilgiau gaunasi smile.gif ačiū mamyte už info
Atsakyti
QUOTE(engrida @ 2012 03 25, 10:56)
tai pagal realybe tai balandžio 25 tūrėčiau gal aju sulaukti pinigėlių  verysad.gif  nes labai laukiu, o kuo labaiu laukiu tuo ilgiau gaunasi  smile.gif ačiū mamyte už info

Na as manau,kad balandi jau realu jog sulauksite.
Atsakyti
Man ir iskilo klausimas. Nusiunciau penktadieni laiska i vif. O anstolius kada reiks informuot,kad jau vif mokes,ar vif patys informuos?
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2012 03 26, 09:11)
Man ir iskilo klausimas. Nusiunciau penktadieni laiska i vif. O anstolius kada reiks informuot,kad jau vif mokes,ar vif patys informuos?

Kaip gausit is vif laiska,kad jau nuo tada ir tada mokes vif 4u.gif
Jau pagaliau sulaukem ir mes pirmos ymokos bet nepilnos nes sprendimas buvo primtas nuo vidurio men 4u.gif
Atsakyti