Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Karusia @ 2011 12 19, 09:10)
Ačiū, pasiskambinau... bus pranešimas per du - tris mėnesius.... doh.gif darbštumas chebros neišpasakytas dry.gif

Sveikos
man pranesima del dokumentu priemimo atsiunte lygiai uz menesio smile.gif
taciau idomu kada atsiuncia sprendima?
ir juo lab ar kas gavote jau uz gruodi?
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2012 01 06, 11:21)
Ačiū Jums už atsakymus, ne taip ir sudėtinga  smile.gif
Antstolis su kuriuo bendravau yra kitame mieste, ar galiu kreiptis savo mieste, ar būtinai pagal sutuoktinio gyvenamąją vietą?

Tai tik pas jį, nes ten byla užvesta dėl elimentu ir jį ten bus vykdoma kol pereisi pas kita arba vaikams sulauks pilnametystės.
Tai pasiskambink ir tau atsius paštu.
Mano tai kitame Lietuvos gale, tai mes bendraujame telefonu.
Atsakyti
http://www.vif.lt/vi...jiena.php?id=11 4u.gif
Atsakyti
Mano anstolė parašė vykdomaji rašta ir nusiuntė į jo darbuoviete, tai mėnesio gale gavau 700 lt., skola 15 000 lt.
O man reikia vaikų išlaikymo fondui pranešti ar čia skaitosi skolos išieškojimas?
Gal kas žino atsakyma
Atsakyti
norejau pasiteirauti gal kam teko susidurti.as dabar gaunu pinigus is fondo 125lt ir jei as noriu kreiptis i teisma pasikelti elementus,tai po teismo gavus nuosprendi,man reik is naujo viska tvarkytis eiti pas anstoli ir t.t ir tada siusti i vilniu viska,ar uztenka nuosprendzio ir nusiusti i vilniu.gal kas zinote tai jei nesunku brukstelkit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 02 17, 20:26)
norejau pasiteirauti gal kam teko susidurti.as dabar gaunu pinigus is fondo 125lt ir jei as noriu kreiptis i teisma pasikelti elementus,tai po teismo gavus nuosprendi,man reik is naujo viska tvarkytis eiti pas anstoli ir t.t ir tada siusti i vilniu viska,ar uztenka nuosprendzio ir nusiusti i vilniu.gal kas zinote tai jei nesunku brukstelkit i a.z.

ingriduka81, siulau pasiskambinti i vif,tikrai suteiks sia info telefonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 17 vasario 2012 - 23:05
QUOTE(Akelaklp @ 2012 01 18, 11:17)
Sveikos
man pranesima del dokumentu priemimo atsiunte lygiai uz menesio smile.gif
taciau idomu kada atsiuncia sprendima?
ir juo lab ar kas gavote jau uz gruodi?

kadangi gruodžio 9 dieną siunčiant dokumentus nebuvo pridėta pažyma apie gruodį negautas išmokas doh.gif (antstolė mėnesio pradžioje gi nerašo tokios, tai sausio 17 dieną gavau pranešimą, kad trūksta pažymos už gruodį. Vasario 2 dieną išsiunčiau pažymą apie gruodį (ir dėl viso pikto devil.gif: už sausį ), tai dabar laukiam. Išmokos, žinoma, nėra, pranešimo apie gautus dokumentus - irgi. Manau kad per pusmetį - pradės mokėti? mastau.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, i vaiku islaikymo fonda galima kreiptis tik gyvenant Lietuvoje. As iskart po skyrybu su vaikais isvykau i uzsieni ir jau isiteisejus teismo sprendimui, gyvename ne Lietuvoje. Ar ne viena is jusu nera panasioje situacijoje? Jei taip, tai su kokiais dokumentais ir kokia situacija rodete, tikraja ar ne visai?
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2012 03 13, 22:20)
Kaip suprantu, i vaiku islaikymo fonda galima kreiptis tik gyvenant Lietuvoje. As iskart po skyrybu su vaikais isvykau i uzsieni ir jau isiteisejus teismo sprendimui, gyvename ne Lietuvoje. Ar ne viena is jusu nera panasioje situacijoje? Jei taip, tai su kokiais dokumentais ir kokia situacija rodete, tikraja ar ne visai?

Kreiptis tai reikia butent LT,koks skirtumas kur jus gyvenetae vistiek priklauso ismokos,mano pazystama gyvena ir svetur ir gauna,tik reikia is anstolio pazymos kreipiantis i fonda,kad negaunat elimentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 03 14, 20:03)
Kreiptis tai reikia butent LT,koks skirtumas kur jus gyvenetae vistiek priklauso ismokos,mano pazystama gyvena ir svetur ir gauna,tik reikia is anstolio pazymos kreipiantis i fonda,kad negaunat elimentu 4u.gif

Drisciau nesutikti su DORLIN

Teisę kreiptis į VIFA išmokoms iš VIF gauti turi vienas iš tėvų, su kuriuo teismo sprendimu gyvena vaikas, arba teismo sprendimu paskirtas vaiko globėjas (rūpintojas), kurie nuolat gyvena Lietuvos Respublikoje (t. y. Lietuvos Respublikos piliečiai, kurių duomenys apie gyvenamąją vietą Lietuvos Respublikoje, o neturinčiųjų gyvenamosios vietos – apie savivaldybę, kurioje gyvena, yra įrašyti į Lietuvos Respublikos gyventojų registrą arba nuolat Lietuvos Respublikoje gyvenantys užsieniečiai).

Saltinis http://www.vif.lt/vi...ntent.php?id=19
Atsakyti
O kaip mokami alimentai? Tai yra procentas nuo gaunamo atlyginimo? Ar yra fiksuota minimali suma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madumuazelka @ 2012 03 15, 12:05)
O kaip mokami alimentai? Tai yra procentas nuo gaunamo atlyginimo? Ar yra fiksuota minimali suma?  g.gif

nera nei nustatyto procento, nei minimalaus alimentu dydzio. alimentai paskriami pagal vaiko poreikius ir skiriami tevams, atsizvelgiant i abieju tevu pajamas. gali buti lygiomis dalimis arba, jei vieno is tevu pajamos yra zenkliai didesnes, jis solidariai prisiima didesniaja dali. dar teismas atsizvelgia ar tevai turi kitu islaikytiniu.
Atsakyti