Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(kamejukas @ 2011 10 25, 12:49)
Taip. Reikia kreptis į to miesto antstolius, kuriame jis gyvena.
Man irgi teko važiuoti į Vilnių, pas antstolius tvarkytis dokumentus. Kadangi žinojau, kad tuo metu jis gyveno Vilniuje. Per jo brolius, seses sužinojau ir adresą.

o siaubas tai kaip as dar dasitrenksiu su vaiku i kita lietuvos gala. Jauciu tada geriau sakyt jog as nzn kur jis, nes realiai tai jis niekur neregistruotas. o ir kuriam jis ten kaime siedi tai as tikrai nzn
Papildyta:
fujjjj na va pagaliau radau vienus normalius antstolius su kuriais viskas bus galima suderinti pastu ir telefonu ir uz normalia kaina
Atsakyti
Aš pirmą kartą nuvažiavau, o paskui jau per paštą, e-mailą su antstoliais bendraujam.
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2011 10 25, 10:11)
o siaubas tai kaip as dar dasitrenksiu su vaiku i kita lietuvos gala. Jauciu tada geriau sakyt jog as nzn kur jis, nes realiai tai jis niekur neregistruotas. o ir kuriam jis ten kaime siedi tai as tikrai nzn
Papildyta:
fujjjj na va pagaliau radau vienus normalius antstolius su kuriais viskas bus galima suderinti pastu ir telefonu ir uz normalia kaina

Gal galetumete i az man parasyti koks tai antstolis? Kaip supratau cia kaune? Aciu. As pati tvarkiausi visus situs reikalus,tai man zinokit kainavo 253 Lt Tai Jus kai sakot,kad nuo 150 iki 200 kaina tai cia visai dar padoriai.
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 10 25, 15:44)
Gal galetumete i az man parasyti koks tai antstolis? Kaip supratau cia kaune?  Aciu. As pati tvarkiausi visus situs reikalus,tai man zinokit kainavo 253 Lt Tai Jus kai sakot,kad nuo 150 iki 200 kaina tai cia visai dar padoriai.

nea ne kaune, radau pagal spejama ex gyvenamaja vieta tai kreipiaus i Telsiu antstolius, tai atsiunte uzpildyt prasyma kuri reikes kartu issiusti su paso kopija bei teismo vykdomaju rastu (kuri pati pasiemiau is teismo) bei mokejimo kviteliu uz bylos administravimo islaidos 133.28Lt bei iskart jei noriu pazymos tai dar sumoketi uz pazyma 6Lt ir idieti voka su pasto zenklu kad jie galetu man ta pazyma atsiusti (nu arba tiesiog + 4.30)

O seip Kaune kai skambinejau tai vienur sake 150, kitur 200, dar kitur 300, o dar kitur sake priklauso nuo kiekvienos situacijos ir nuo issiskolinimo sumos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidli: 25 spalio 2011 - 15:49
Nu man tai bylos užvedimas kainavo irgi apie 150-180 lt. (Vilniuje). Bet kai antstolės padėjėja aiškino ir kiek esu skaičius - tas mokestis priklauso nuo įsiskolinimo dydžio. Ten kažkoks procentas nuo susikaupusios skolos. Čia bent tuo atveju, kai būna teismo nutartis su jau priteistais alimentais.
Atsakyti
Tai,jei VT gyvena uzeienyje reikia kreiptis i tos salies anstolius?
Atsakyti
4u.gif Mamos gaunancios is vif pinigelius,man nesusipratelei gal galit pasakyti kiek Jus gaunate? Man vakar padare pirma pamokejima - po 130 Lt uz dali liepos,rugpjuti ir rugseji. Kodel ne po 195 Lt,nes kiek as skaiciau,kad turetu moketi 1,5 MGL, o ne 1MGL
Is vt negaunu nei cento. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 10 25, 19:59)
4u.gif Mamos gaunancios is vif pinigelius,man nesusipratelei gal galit pasakyti kiek Jus gaunate? Man vakar padare pirma pamokejima - po 130 Lt uz dali liepos,rugpjuti ir rugseji. Kodel ne po 195 Lt,nes kiek as skaiciau,kad turetu moketi 1,5 MGL, o ne 1MGL
Is vt negaunu nei cento.  schmoll.gif

reiktu VIF klausti......
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2011 10 25, 20:24)
reiktu VIF klausti......

As uzklausiau rastiskai pries gera menesi,(kai atsiunte man jie registruota laiska kuriuo pranese,kad mokes po 130 Lt per menesi),bet atsakymo negavau. Reikes manau pamegint skambintis.
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2011 10 25, 18:57)
Tai,jei  VT gyvena  uzeienyje reikia  kreiptis  i  tos  salies  anstolius?

Ne, jei jis gyvena užsienyje - turi visus dokumentus išsiversti į tos šalies kalbą, su notaro patvirtintais antspaudais. Tada su tais išverstais dokumentais turi kreiptis į tos šalies teismą (tai automatiškai reikės advokato ir gal vertėjo, jei nesupranti tos kalbos) - keli bylą, lauki nuosprendžio, kai gauni nuosprendį - ieškaisi antstolių toje šalyje ir tik tada pradeda kas vykti, bet ir tai reikėtų pirmiausia išsiaiškinti kaip toje šalyje tokie dalykai sprendžiami. Nes užsieny yra nesuvokiamas dalykas, kaip šeimą palikęs žmogus neprisideda prie išlaikymo...
Esmė, kad toks dalykas kainuos daug pinigų, nes viską dengti turėsi tu pati, tik paskui visos išlaidos bus priskaičiuotos VT, daug nervų, nes tokios bylos ten užsitęsia, nes ir skiriasi įstatymais visokie. Domėjausi tuo, nes mano irgi buvo išvykęs į užsienį, bet sužinojau, kad prieš kelias dienas grįžo...
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 10 25, 22:59)
Is vt negaunu nei cento.  schmoll.gif

O kiek jums priteista alimentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 10 27, 06:27)
O kiek jums priteista alimentu  g.gif

Kol vyksta skyrybu procesas,priteista laikinuju - 300.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 27 spalio 2011 - 13:41