Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Gidli @ 2011 09 20, 20:26)
Sveikos, sakykit o tos "pazymos" is antstoliu ilgai tenka laukti?? Zinau kad is vaiko tevo te antstoliai nieko neispes, nes jau ne vieni kabo o jis oficialiai niekur nedirba tad.... tik bija kad nespietu kur i uzsieni pradingti sad.gif

tai jei taip bijai,nueik pas savo antstoli ir issiaiskink kaip ir kas,kas bus tada ir tada kai anas ir anas padarys ta ir ta :)jei isvaziuos i uzsieni ras taip ar taip,juo lab jei jis ten dirbtu legaliai tai pamatytu iskart smile.gif o jei nelegaliai tai turi susikaupt tam tikra suma skolos kad galetu ji deportuoti mirksiukas.gif man panasi beje situacija,jis pasiliuosavo tam kad negautu vaikas pinigu,dabar nedirba,kur jis-nezinau.bet tiesa pasakius ir nenoriu zinoti,skola kaupiasi,ir laukiu ziniu is antstoliu:)
QUOTE(teresiukas3 @ 2011 09 21, 15:31)
Man tai iskart israse.

drinks_cheers.gif
QUOTE(metuka2 @ 2011 09 21, 17:26)
Laukiau pazymos is anstoliu dvi savaites, uz pazyma mokejau 3 litus

iskart isdave ir nieko nemokejau g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau ir aš pasiklausti Jūsų. Gal žinote ar čia išmokami pinigėliai už praėjusį mėnesį ar einamąjį?

Kadangi mano ex po 4 metų prabudo ir 19 d. (šio mėnesio) pervedė alimentus. Tad tą pačią dieną GVIF išsiunčiau registruotą laišką su prašymu sustabdyti mokėjimą, kadangi ex padarė pavedimą. O va šnd man įkrito tie 195 lt.
Tai įdomu ar čia kaip ir priklauso, ar vis dėl to čia jau skaitosi permoka ir reikės grąžinti?
Atsakyti
radau pati atsakymą smile.gif

"Išmoka už kiekvieną praėjusį mėnesį pervedama iki kito mėnesio 25 dienos į nurodytą pareiškėjo arba vaiko sąskaitą Lietuvos Respublikos teritorijoje esančiame banke."
Atsakyti
Sveikos 4u.gif siandien gavau laiska is vif,kad man prades moketi pinigelius,taciau ne 195 Lt, o 130 Lt g.gif gal kas nors man gali pasakyti kodel,nes kiek zinau turi moketi 1,5 MGL kas yra 195 Lt
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 09 23, 14:44)
Sveikos  4u.gif  siandien gavau laiska is vif,kad man prades moketi pinigelius,taciau ne 195 Lt, o 130 Lt  g.gif gal kas nors man gali pasakyti kodel,nes kiek zinau turi moketi 1,5 MGL kas yra 195 Lt

Gal gavote ne uz pilna menesi?
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 09 23, 12:06)
Gal gavote ne uz pilna menesi?

As dar negavau pinigu,tik laiska snd gavau regitruota,kad bus dukrytei mokama po 130 Lt kas menesi pradedant nuo liepos 14 d. nes tada kreipiausi i fonda.
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 09 23, 16:08)
As dar negavau pinigu,tik laiska snd gavau regitruota,kad bus dukrytei mokama po 130 Lt kas menesi pradedant nuo liepos 14 d. nes tada kreipiausi i fonda.

Gal kazkiek alimentu moka?
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 09 23, 14:52)
Gal kazkiek alimentu moka?

nei cento nera daves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 09 23, 23:38)
nei cento nera daves schmoll.gif

g.gif jus gal pasiteiraukite, kodel jums tik 130 lt.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 09 24, 04:37)
g.gif jus gal pasiteiraukite, kodel jums tik 130 lt.

Tai as ne gal,o tikrai pasiteirausiu,tik maniau,kad gal cia kazkas zinos g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Gal man as galetu padeti 4u.gif Kur turciau kreiptis su visais dokumentais jei VIF administracija yra Vilniuje o as gyvenu Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 09 26, 20:15)
Labukas  4u.gif

Gal man as galetu padeti  4u.gif  Kur turciau kreiptis su visais dokumentais jei VIF administracija yra Vilniuje o as gyvenu Kaune?

Kreiptis į VIF galima tiesiogiai arba siunčiant dokumentus paštu, registruotu laišku.
Atsakyti