Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(metuka2 @ 2011 08 03, 15:11)
Sveikos, norejau paklausti gavusiu atsakyma is vif, dokumentuss siunciau geguzes 30 d. rugpjucio 1 d, atejo laiskas pazyma apie priimta prasyma ir dokumentus, po kurio laiko atejo antras laiskas su sprendimo kopija, aciu uz atsakyma.

kaip supratau klausimas: po kurio laiko atėjo antras laiškas?
Man tai atėjo jau tada, kai pradėjo mokėti smile.gif gal tiesiog užtruko laiškas ar vėliau jį išsiuntė, bet esmė, kad kai į sąskaitą įkrito pinigėliai iš VIF - tada supratau, kad viskas gerai. Gal praėjus porai savaičių, po pirmos įplaukos, atėjo laiškas su nurodyta mokėjimo suma.
Atsakyti
Sveikos,gal kas galite man isaiskinti? Mano buves vyras jau 10 metu nemoka alimentu, tai pries pora metu susitvarkiau ir gaunu is vaiku islaikymo fondo 130 LT.Ar yra tokioj situacijoj galimybe pasididinti suma nors iki 200 LT?
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2011 08 18, 19:31)
Sveikos,gal kas galite man isaiskinti? Mano buves vyras jau 10 metu nemoka alimentu, tai pries pora metu susitvarkiau ir gaunu is vaiku islaikymo fondo 130 LT.Ar yra tokioj situacijoj galimybe pasididinti suma nors iki 200 LT?

Jums turbut alimentai buvo priteista gauti 130 lt? O fondas indeksuota suma nemoka, tik teismo paskirta? As manau Jus galite tik paduoti i teisma, del islaikymo padidinimo.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 08 18, 21:23)
Jums turbut  alimentai buvo priteista gauti 130 lt? O fondas indeksuota suma nemoka, tik teismo paskirta? As manau Jus galite tik paduoti i teisma, del islaikymo  padidinimo.

Taip as ir masciau paduoti i teisma, na gal tada cia ne toj temoj klausiu, ar tokiu atveju, kai nemokejo 10 metu ir as pasididinu, nors jis net nedirba...gal net nepriteistu daugiau, o isvis, gal islaikymo fondas daugiau nemoka kaip 130 Lt, tai as kaip ir bereikalingai isleisiu pinigus advokatams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse+: 18 rugpjūčio 2011 - 20:47
QUOTE(muse+ @ 2011 08 18, 21:46)
Taip as ir masciau paduoti i teisma, na gal tada cia ne toj temoj klausiu, ar tokiu atveju, kai nemokejo 10 metu ir as pasididinu, nors jis net nedirba...gal net nepriteistu daugiau, o isvis, gal islaikymo fondas daugiau nemoka kaip 130 Lt, tai as kaip ir bereikalingai isleisiu pinigus advokatams.

Daugiausia fondas moka apie 190 lt.
Atsakyti
O kaip fondas moka, kas man pasakys? Pvz. alimentai 350 lt - 2005 m, siais metais jau 432 (indeksavimas) lt. Nuo antstolio atejo laiskas isskaiciuoti 432 lt vaiko islaikymui nuo atlyginimo.
O VIF pasake, kai nuvaziavome paklausti kiek skolingas vyras, kad viena menesi jie mokejo skirtuma is 350 lt. Pvz. vyrui isskaite is atlyginimo 300 lt, VIF apie 50 tik pervede. Tai vistiek vyras gi turi moketi 432 lt, o ne 350.? Fondas gi moka skirtuma iki 200 lt gali moketi, tai turejo VIF tada 132 lt pervesti? Ar kaip?
Atsakyti
Sveikos,suzinojau tokia naujiena,seimas skelbia teveliams kara,kurie vengia moketi elimentus,uz juos moka valstybe,dar neysiteisino bet bus taip,naikina sy fonda,privers valstybe tevelius dyrbti viesus darbus jai ne bus teisiami,ir atliks bausme ykalinomo ystaigose,labai gaila istiesu bet nors zinos tevai,kad ir jie atsakingi uz vaikus.
user posted image
Prastai matosi,bet visviena tikriausei taip ir bus tevams vengiantiems atsakomybes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 15 rugsėjo 2011 - 08:09
Ne vieno zodelio neuzsiminta apie vif fondo naikinima, tiktai skelbia kara visiems alimentninkams, nes sy laikrasty pati skaiciau.
Atsakyti
Sveikos, sakykit o tos "pazymos" is antstoliu ilgai tenka laukti?? Zinau kad is vaiko tevo te antstoliai nieko neispes, nes jau ne vieni kabo o jis oficialiai niekur nedirba tad.... tik bija kad nespietu kur i uzsieni pradingti sad.gif
Atsakyti
Man tai iskart israse.
Atsakyti
Laukiau pazymos is anstoliu dvi savaites, uz pazyma mokejau 3 litus
Atsakyti
QUOTE(metuka2 @ 2011 09 21, 15:26)
Laukiau pazymos is anstoliu dvi savaites, uz pazyma mokejau 3 litus

O man po menesio antstolis pazyma isdave ir kainavo 7 Lt
Atsakyti