Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(sesyte @ 2011 07 18, 13:21)
Liepos 14 d. issiunciau registruotu laisku visus reikalingus dokumentus i vif. Po kiek mazdaug laiko tureciau gauti atsakyma ir pirma mokejima? Aciu.

Na as birzelio 10d. pristaciau dokumentus,sprendima gavau vakar pastu,o nete parasyta kad apie 10d. turi buti kaip skambinau atsake kad nespeja...tipo darbuotoju permazai..nervina man lietuvos valstybes sistemos...
Atsakyti
QUOTE(Viktorija K. @ 2011 07 18, 14:41)
Na as birzelio 10d. pristaciau dokumentus,sprendima gavau vakar pastu,o nete parasyta  kad apie 10d. turi buti kaip skambinau atsake kad nespeja...tipo darbuotoju permazai..nervina man lietuvos valstybes sistemos...

Na tai vos daugiau kaip po menesio. Dar ne taip baisu,nes dabar kai paskaiciau temute,kad uz 3 ar ner 5 men atsakymas ateina, tai rimtai persigandus buvau ir eilini karta supykus ant musu saleles mylimos uz toki biurokratizma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 07 18, 17:44)
Na tai vos daugiau kaip po menesio. Dar ne taip baisu,nes dabar kai paskaiciau temute,kad uz 3 ar ner 5 men atsakymas ateina, tai rimtai persigandus buvau ir eilini karta supykus ant musu saleles mylimos uz toki biurokratizma  doh.gif

As laukiau daugiau nei 3 men atsakymo ir atejo, kad ne visi dokai tvarkoj, papildyti reikia, tipo kopijos netinka.Tad visa ko reikejo papildomai jau veziau, tada greit susisuko, db tik laukiu pirmos ismokos. O pirmas siuntimas darytas buvo balandzio 1d. Ilgai sistema veikia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 07 19, 09:33)
As laukiau daugiau nei 3 men atsakymo ir atejo, kad ne visi dokai tvarkoj, papildyti reikia, tipo kopijos netinka.Tad visa ko reikejo papildomai jau veziau, tada greit susisuko, db tik laukiu pirmos ismokos. O pirmas siuntimas darytas buvo balandzio 1d. Ilgai sistema veikia. blink.gif

Ievosius kaip suprasti kopijos netinka? Juk nesiusi paso ir gimimo liudijimo originalo unsure.gif Juk ir raso,kad reikia atsisuti notaro arba seniuno patvirtintas kopijas.
Atsakyti
Netiko, nes alia neiskaitomos buvo.Matomai tiesiog netinkamai nukopijuotos ir tiek. Bet gaila kad atsakymo teko tiek ilgai laukt, nes pinigeliu gi visada reikia.
Dabar tvarkant dokumentus is naujo nepatingeciau viska vezti i Vln. Geriau jau susimoketi uz kelione, bet bent visi ledai pajudetu greiciau.
Beje tai ka budama ten maciau, tikrai nebuvo panasu i darbuotojus kurie nespeja dirbti ax.gif Jei pvz ten budama 14 val dienos tebuvau 8tas zmogus...
Zinoma, esu dekinga kad is viso yra galimybe gauti tokius pinigelius, kai tevas neturi suvokimo, kad jo vaikai gyvena ne vien oru, taciau matyt ir ta sistema reikia tobulinti.
Atsakyti
Aš čia su tokiu keistu klausimu: o kokiu atveju nutraukiamas mokėjimas iš VIF? Tarkim, vyras jau pora mėn moka pilna alimentu sumą - 400 lt, tiek buvo gaunama ir iš VIF...
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 07 20, 17:42)
Aš čia su tokiu keistu klausimu: o kokiu atveju nutraukiamas mokėjimas iš VIF? Tarkim, vyras jau pora mėn moka pilna alimentu sumą - 400 lt, tiek buvo gaunama ir iš VIF...

taisyklės aiškios: jeigu pradeda mokėti, reikia pranešti VIF. 4u.gif
Atsakyti
niu va gavau visus pinigelius kaip ir priklauso.Pagaliau! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 25 liepos 2011 - 08:48
QUOTE(balticgirl @ 2011 06 23, 16:11)
Nezinau kokioje salyje jusu eks, bet ten kur gyvena maniskis, VIF nera ir alimentai atskaiciuojami visai kitu budu. Priteisimas Lietuvoje lygus nuliui, kadangi nera bendrasaliu sutarciu. Manau jums irgi bus pasakyta teistis alimentus pagal jo gyvenamaja vieta, ir gautumete pinigelius kaip gauna vaikai toje valstybeje kur jis gyvena, o ne is musu valstybes, jei ten isvis yra tokie istatymai.

Labai ačiū už informaciją 4u.gif

Mano eks yra UK. Aš nebesigilinau ten yra VIF ar ne, bet jaigu ten ir būtų tai
vistiek neturėčiau galimybės iš ten ka nors gauti, nes paprasčiausiai neturiu tiek pinigėlių.
Tai tik dar vienas įrodymas, kad mūsų valstybės vaikai gali būti sotūs vien tik oru.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti gavusiu atsakyma is vif, dokumentuss siunciau geguzes 30 d. rugpjucio 1 d, atejo laiskas pazyma apie priimta prasyma ir dokumentus, po kurio laiko atejo antras laiskas su sprendimo kopija, aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(metuka2 @ 2011 08 03, 16:11)
Sveikos, norejau paklausti gavusiu atsakyma is vif, dokumentuss siunciau geguzes 30 d. rugpjucio 1 d, atejo laiskas pazyma apie priimta prasyma ir dokumentus, po kurio laiko atejo antras laiskas su sprendimo kopija, aciu uz atsakyma.

nieko nesupratau doh.gif kurioje vietoje cia klausimas g.gif
Atsakyti
sveikos,man priteista 500lt tevas moka 200 ir is VIF gaunu 195.Bet si men tevas pervede 450lt (cia pries rugseji,prisidejo priemonem).kai dare pavedima jis neparase uz kuri cia men,ar cia neturi reiksmes? tai as dbr turiu pranest VIF kad gavau,kad jie man si men nebemoketu? O tada vel is naujo turesiu siust visus popierius?
Atsakyti