Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

4u.gif as ir taip galvojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2011 05 21, 16:01)
pagaliau sulaukiau ats is VIF  bigsmile.gif  prasyma issiunciau vasario 25 , o atsakyma gavau geguzes 18d.  smile.gif

Dieve, kaip ilgai ats eliauja. As neseniai skambinau, tai sake tik uz kova baigia dar tvarkyti. O as 04 01 issiunciau. Reiskia dar ilgai teks laukt verysad.gif
Atsakyti
Vakar buvau ten, išsiaiškinau vieną dalyką, kad siunčiant paštu viskas trunka labai ilgai, bet jeigu atvežate į Vilnių pas juos , tai viskas labai greitai. Kas turite galimybę, tai atvežkite patys į Vilnių, nereiks laukti 3-5 mėn. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galima suzinoti kokiu reik pazymu kreipiantis y vif?
Anstolio pazymos,
Gimimo liudijimo
Pazyma apie gyvenama vieta
Prasymo formos ar ji tokia turi buti?

Pavardė

Asmens kodas

Gyvenamosios vietos adresas
Telefono Nr.

Garantinio ir vaikų išlaikymo
fondų administracijos direktoriui

PRAŠYMAS
IŠMOKAI IŠ VAIKŲ IŠLAIKYMO FONDO GAUTI

PAREIŠKĖJO, KURIS KREIPIASI DĖL IŠMOKOS
Vardas
200 m. _______________ ____d.

Prašau mokėti išmoką iš Vaikų išlaikymo fondo vaikui _______________________________
________________________________________________________________________________________________
(vaiko vardas, pavardė, gimimo data, gyvenamosios vietos adresas)
į
(vaiko ar pareiškėjo vardas, pavardė)
sąskaitą L T
(sąskaitos numeris) (banko pavadinimas)
banke.

Skolininkas _________________________________________________________________________
(vardas, pavardė, asmens kodas, gyvenamosios vietos adresas (jeigu jis yra žinomas))
________________________________________________________________________________________________

PRIDEDAMA: (pridedamus dokumentus pažymėti -  )
 Pareiškėjo Lietuvos Respublikos arba Europos Sąjungos valstybės narės piliečio paso arba asmens tapatybės kortelės, arba Lietuvos Respublikos paso, arba leidimo nuolat gyventi Lietuvos Respublikoje kopija,____ lapai;
 Pažymos apie pareiškėjo deklaruotą gyvenamąją vietą Lietuvos Respublikoje arba pažymos apie įtraukimą į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą kopija, ____ lapai;
 Pažymos apie vaiko deklaruotą gyvenamąją vietą Lietuvos Respublikoje arba pažymos apie įtraukimą į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą kopija, ____ lapai;
 Antstolio pažymos apie priteistų lėšų vaikui išlaikyti mokėjimą originalas, ____ lapai;
 Vaiko gimimo liudijimo kopija, ____ lapai;
 Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos išduota darbingumo lygio pažymos kopija, ____ lapai;
 Teismo sprendimo dėl asmens paskyrimo vaiko globėju (rūpintoju) kopija, ____ lapai;
 Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymo dėl asmens paskyrimo vaiko globėju (rūpintoju) kopija, ____ lapai;
 Savivaldybės valdybos sprendimo dėl asmens paskyrimo vaiko globėju (rūpintoju) kopija, ____ lapai;
 Savivaldybės mero potvarkio dėl asmens paskyrimo vaiko globėju (rūpintoju) kopija, ____ lapai.

Parašas Vardas ir pavardė
ir kokiu ten adresu siusti,registruotu taip?o gal jie koky atsakyma pastu duoda g.gif nesupratau jai esu bedarbe irgi reik pazymos is darbo birzos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 10 birželio 2011 - 09:08
QUOTE(DOLRIN @ 2011 06 10, 10:05)
Sveikos,gal galima suzinoti kokiu reik pazymu kreipiantis y vif?
Anstolio pazymos,
Gimimo liudijimo
Pazyma apie gyvenama vieta
Prasymo formos ar ji tokia turi buti?

ir kokiu ten adresu siusti,registruotu taip?o gal jie koky atsakyma pastu duoda g.gif nesupratau jai esu bedarbe irgi reik pazymos is darbo birzos?

Viską pati surašėte ko reikia

Vaikų išlaikymo fondo administracijai
Rinktinės g. 48A,
LT-09318 Vilnius
Siųsti registruotu laišku. Taip po to atsako reg. laišku.
Nereikia iš biržos pažymos.
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau nuejau ta ilga kelia, tad pasidalinsiu patirtim 4u.gif

prasyma issiunciau kovo 2d. pastu.
geguzes men apie 10 d gavau atsakyma, kad mano prasymas priimtas, o po keliu savaiciu gavau dar viena laiska, kad pinigeliai paskirti ir bus sumoketa nuo kovo men.
Kadangi ta sprendima dar galima apskusti per 20 d. tai realiai pinigeliu geguzes men dar nemokes.
Pinigai bus birzeli.

tai tiek mirksiukas.gif kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Del anstoliu tai jie nevisi vienodai ima,as nepatingejau aplankyt kelias kontoras,vienoj pasake 150LT pigiausia apie 100,tad nepulkit ir jus y pirma pasitaikius mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms, noreciau suzinoti kaip ten su tomis pazymomis is
anstoliu?
Skyrybu metu teismas priteise vaikui alimentus, bet vaikas ju negauna.
Vaiko tevas negyvena LT, yra isvykes ir jo adreso as nezinau.
Ar ymanoma gauti ta pazyma be adreso ar reikes skelbti policijoje paieska, kad surastu vaiko teva ir kreiptis i tos salies anstolius?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 06 14, 14:16)
Del anstoliu tai jie nevisi vienodai ima,as nepatingejau aplankyt kelias kontoras,vienoj pasake 150LT pigiausia apie 100,tad nepulkit ir jus y pirma pasitaikius mirksiukas.gif

aš mokėjau apie 30lt.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2011 06 07, 14:21)
Nu bliamba  dar negavau nei vieno lito  doh.gif ...gali taip but?

moka po 20 dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 06 19, 00:21)
aš mokėjau apie 30lt.

aš taip pat 30 lt., bet prieš 3 m.

Dabar radau antstolius, kuriems tiko pažyma, kad esu socialiai remtina, ir nieko nereikėjo mokėti, valstybė apmokės...
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 06 19, 23:41)
aš taip pat  30 lt., bet prieš 3 m.

Dabar radau antstolius, kuriems tiko pažyma, kad esu socialiai remtina, ir nieko nereikėjo mokėti, valstybė apmokės...

Aš prieš metus.
Šiaip turėtų visiems antstoliams tikti ta pažyma, kad socialiai remtini asmenys. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 20 birželio 2011 - 06:34