Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

Valio, paraejo tik 2,5 men ir jau gavau VIF sprendima thumbup.gif Tikiuosi pinigu sulaksiu greiciau nei per 2,5 men unsure.gif
Atsakyti
..na man tai keista...as VIF buvau rugsejo 10, spalio 20 jau gavau uz rugseji ismoka...kodel kiti laukia po keleta menesiu- niekaip nesuprantu g.gif gal jus pastu siunciat dokus?
Atsakyti
schmoll.gif ne pastu.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 05 03, 11:45)
schmoll.gif ne pastu.

idomiai kazkaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LieputesMama @ 2011 04 22, 19:44)
Db apsiziurejau, kad uz gruodi ir as gavau paveluotai... blush2.gif
bet uz kova pinigeliu nera....
Kai buvau VIF, sake jog jei tarkim tevui priteisti 400Lt ir jis perveda dali alimentu, tai kita dali VIF vistiek apmoka:

Pvz. 400-195=205  Jei daline tevo imoka nevirsija situ 205lt, tai VIF ir toliau moka 195Lt. Jei is tevo gaunam pvz 230lt (25lt virsija), tai 195-25lt=170lt damoka VIF.

Cia taip ir yra, ar as kazka blogai supratau?
Bet dar turiu pacios specelistes pripaisyta lapeli su butent tokiu paaiskinimu...

Mum praejusi menesi tevas pervede 230lt, ir db is VIF pinigeliu nera isvis jokiu... g.gif

Laba 4u.gif Pas mus ir panaši situacija, tai už kovą dar pervedimo taip pat negavom. Skambinausi, tai sakė, jog tie visi perskaičiavimai, mokėjimų atnaujinimai, skirtumo mokėjimai eina į kitą eilę ir visad būna vėliau, kadangi darbuotojų nedaug ir jos fiziškai nespėja. Sakė laukti šitą mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Snow Angel @ 2011 05 03, 14:49)
Laba  4u.gif Pas mus ir panaši situacija, tai už kovą dar pervedimo taip pat negavom. Skambinausi, tai sakė, jog tie visi perskaičiavimai, mokėjimų atnaujinimai, skirtumo mokėjimai eina į kitą eilę ir visad būna vėliau, kadangi darbuotojų nedaug ir jos fiziškai nespėja. Sakė laukti šitą mėnesį.

teip, as jau jiems rasiau laiska- irgi sake, kad si menesi turi but pinigeliai... 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, ar gausiu iš VIF pinigėlius tuo atveju, jei tėvas pervedė tik 50 lt.? Fondas moka 195 lt. Ačiū 4u.gif (teismo priteista 200 lt )
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 05 14, 16:58)
Gal žinote, ar gausiu iš VIF pinigėlius tuo atveju, jei tėvas pervedė tik 50 lt.? Fondas moka 195 lt. Ačiū 4u.gif (teismo priteista 200 lt )

Mokės mažiau, ne 195 Lt. 4u.gif
Atsakyti
sweikos,gaunu is fondo pinigelius po 197lt nors alimentai yra priteisti 250lt si men anstole pravede 160lt buvo parasyta kad isieskota is buvosio vyro,tai cai kaip skolos dengimas nes jis skolingas apie 3000lt, net nzn kaip suprasti? gal kuriai taip buvo?negausiu si men pinigeliu is fondo?
Atsakyti
pagaliau sulaukiau ats is VIF bigsmile.gif prasyma issiunciau vasario 25 , o atsakyma gavau geguzes 18d. smile.gif
Atsakyti
4u.gif norejau suzinoti,ar ismokos is vaiku fondo mokamos visoms mamoms,ar atsiziurima i ju turtine padeti?mano giminaite augina 2 mergaites,13 ir 14m,issituokusi,alimentus gauna is vaiku fondo,bet jau pusmetis kaip dirba gerai apmokama darba,i rankas gauna 2500lt,ir jinai sako,kad vaiku fondas jai nebemokes po tuos 195lt,kadangi ji finansiskai pati pajegi islaikyti mergaites blush2.gif ar taip gali buti/?
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 05 31, 12:30)
4u.gif norejau suzinoti,ar ismokos is vaiku fondo mokamos visoms mamoms,ar atsiziurima i ju turtine padeti?mano giminaite augina 2 mergaites,13 ir 14m,issituokusi,alimentus gauna is vaiku fondo,bet jau pusmetis kaip dirba gerai apmokama darba,i rankas gauna 2500lt,ir jinai sako,kad vaiku fondas jai nebemokes po tuos 195lt,kadangi ji finansiskai pati pajegi islaikyti mergaites blush2.gif ar taip gali buti/?

visoms mamoms moka, nesvarbu kokia turtine padetis.nes valstybe moka islaikyma uz teva.
Atsakyti