Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(diana34 @ 2011 03 14, 15:06)
sakykite, dokus issiunciau vasario 25d. , bet jokio atsakymo negaunu dar.. jau 2 savaites paejo  g.gif  ar  cia normalu?  g.gif

normalu cool.gif aš gruodžio pačioje pradžioje buvau išsiuntusi dokumentus, juos sugebėjo užregistruoti tik vasario pradžioje, o vasario pabaigoje buvo priimtas sprendimas, kad mokės.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 14, 01:07)
Liko dar vienoje kontoroje pasiklausti. Jei ir jie nepriims, neisivaizduoju kur daugiau kreiptis?

Is kokio jus miesto?
Atsakyti
4u.gif gavau laiska kad vasario 9d.uzregistruotas, o vasario 15d. priimtas sprendimas jog mokes,ar jau si men galima tiketis pinigeliu?
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 11, 11:54)
Gal teko kam susidurti, ar tikrai negalima is antstoliu gauti leidimo kreiptis i VIF, jei vyro adresas vykdymo raste nurodytas uzsienyje? Siuo metu tai vienintelis mano zinomas adresas, bet antstoliai del sios priezasties nepriima.
Kaip daro tokiais atvejais, jei tevo buvimo vieta isvis nezinoma? Juk ir lietuviska adresa po laiko jie gali sekmingai pasikeisti ir nepranesti?..

Absurdiška situacija doh.gif
Šiaip antstolis, priėmęs vykdyti vykdomąjį raštą, dar turi bandyt išieškot pinigėlius iš tėvo, aš pažymą apie tai, kad nemoka išlaikymo gavau po daugiau nei 3 mėn, nuo kreipimosi pas antstolį.
Jei adresas nebūtų nurodytas - įtariu priimtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2011 03 17, 05:29)
Absurdiška situacija  doh.gif

Kalbejau su paciu fondu, klausiau ka man daryti jei antstoliai nepriima ir cituoja istatymus kuriu as nerandu (kad jei tevo adresas uzsieny - pinigeliu vaikai negauna, nors gyvena LT), nes taip iseina nurodydama adresa pasidariau sau meskos paslauga. Jie pasake, kad "taip, cia yra istatymu spraga", bet siai dienai to pakeisti negalime.
Pasak advokates, nenurodant adreso mano byla isvis butu be pabaigos, taigi jo nenurodyti negalejome.
Bandysiu pas teiseja pasiprasyti, kad pakeistu adresa vykd.raste. Dar eisiu pas viena malonesne antstole gyvai, nes jie "atsifutbolino" nuo manes dar telefonu. Ir dar viena mama i AZ dave kelis patarimus...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 17, 07:56)
Kalbejau su paciu fondu, klausiau ka man daryti jei antstoliai nepriima ir cituoja istatymus kuriu as nerandu (kad jei tevo adresas uzsieny - pinigeliu vaikai negauna, nors gyvena LT), nes taip iseina nurodydama adresa pasidariau sau meskos paslauga. Jie pasake, kad "taip, cia yra istatymu spraga", bet siai dienai to pakeisti negalime.
Pasak advokates, nenurodant adreso mano byla isvis butu be pabaigos, taigi jo nenurodyti negalejome.
Bandysiu pas teiseja pasiprasyti, kad pakeistu adresa vykd.raste. Dar eisiu pas viena malonesne antstole gyvai, nes jie "atsifutbolino" nuo manes dar telefonu. Ir dar viena mama i AZ dave kelis patarimus...

Jetau kokia absurdiška situacija 4u.gif , stiprybės jums. O tėtis užsienyje nedirba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 03 17, 09:30)
Jetau kokia absurdiška situacija  4u.gif , stiprybės jums. O tėtis užsienyje nedirba?  4u.gif

Aciu 4u.gif
Dirba, vykd.raste ir nurodytas darbo adresas. Antstoliai patare kreiptis i tos salies antstolius, bet kad kazka issireikalauti, juk turi buti uzvesta byla ir gautas kazkoks teismo sprendimas butent ten, o as skiriuosi LT. As pati neturiu galimybiu nuvaziuoti i ta sali ir samdytis advokata, nes tai nera Europoje, kas butu ranka pasiekiama. O musu vykd.rastas ten negalioja.
Be to galiu garantuot, kad jei po teismo ten jam butu paskirti moketi alimentai is algos, jis mestu legalu darba. O tokio kaip fondo ten nera, taip kad net prisiteisusi jokiu vaiku pinigeliu nematyciau.
Atsakyti
labukas 4u.gif manau geras reikalas tas vaiku islaikymo fondas rolleyes.gif jau metus laiko gaunu pinigelius thumbup.gif tik vis nesulaukiau laisko,kuriame raso kiek lt paskirta, tai pagaliau pasiskambinau ir atsiunte, gal buvo pamirse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 17, 11:15)
Aciu 4u.gif
Dirba, vykd.raste ir nurodytas darbo adresas.  Antstoliai patare kreiptis i tos salies antstolius, bet kad kazka issireikalauti, juk turi buti uzvesta byla ir gautas kazkoks teismo sprendimas butent ten, o as skiriuosi LT. As pati neturiu galimybiu nuvaziuoti i ta sali ir samdytis advokata, nes tai nera Europoje, kas butu ranka pasiekiama. O musu vykd.rastas ten negalioja.
Be to galiu garantuot, kad jei po teismo ten jam butu paskirti moketi alimentai is algos, jis mestu legalu darba. O tokio kaip fondo ten nera, taip kad net prisiteisusi jokiu vaiku pinigeliu nematyciau.

laikykitės 4u.gif

Sveikos,

išsiunčiau į fondą kovo 2d. prašymą, kolkas - jokių žinių.

gal kas irgi panašioje situacijoje laukia šiuo metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2011 04 11, 18:13)
Sveikos,

išsiunčiau į fondą kovo 2d. prašymą, kolkas - jokių žinių.

gal kas irgi panašioje situacijoje laukia šiuo metu?  ax.gif

labas 4u.gif nesinervink...viskas gerai..pas juos toooookios kruvos prasymu, kad paprasciausiai greiciau nespeja smile.gif ..
as issiunciau prasyma vasario 25 d. , tai vakar parasiau i email'a laiska su klausimu " kas darosi, kad negaunu jokio atsakymo ?'" g.gif ..tai atrase , kad viskas tvarkoje - reiks palaukt, daug prasymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2011 04 15, 10:36)
labas  4u.gif  nesinervink...viskas gerai..pas juos toooookios kruvos prasymu, kad paprasciausiai greiciau nespeja  smile.gif ..
as issiunciau prasyma vasario 25 d. , tai vakar parasiau i email'a laiska su klausimu " kas darosi, kad negaunu jokio atsakymo ?'"  g.gif  ..tai atrase , kad viskas tvarkoje - reiks palaukt, daug prasymu  smile.gif

aišku, dėkui, vadinasi teks laukti ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kuri is Jusu ,gerbiamosios ax.gif turi info ar patirties tokioj situacijoj.
Situacija tokia:
Teismas priteise 450lt. Tevas nemoka ir gyvena uzsienyje. Kreipiaus i anstolius. Paskelbta paieska ir t.t. Kai paprasiau rasto tam ,kad kreiptis i VIF ,jie sake,kad jei kreipsiuos,tai man bus nutraukta socialine stipendija ir pasalpa.... Norejau paklausti ar taip yra istikruju? Jei taip-KUO SUSIJE vaiko tevo skola ir mano studijos? musu su dukra socialine pasalpa?
Taip iseina,kad jei noriu ,kad tevasn rimciau paziuretu i situacija,kai bus skolingas ne tik vakui bet ir valstybei dar su palukanom.... tai del to as negaliu studijuot ir kurt geresnes ateities sau ir dukrai? blink.gif
Atsakyti