pasidalinkit patirtim:
ryt išsiųsiu dokumentus į fondą, po kiek maždaug laiko galiu tikėtis kokių nors žinių?
atsiųs jie man laišką, kaip patvirtinimą, kad viskas ok?
ir nuo kada gausiu pinigėlius? nuo kovo?
QUOTE(kkkrista @ 2011 03 01, 23:33)
pasidalinkit patirtim:
ryt išsiųsiu dokumentus į fondą, po kiek maždaug laiko galiu tikėtis kokių nors žinių?
teoroiskai nuo balandzio.
QUOTE(Mergiona @ 2011 03 01, 22:40)
teoroiskai nuo balandzio.
Na, man užtruko ilgiau..
aš lapkričio pradžioj pridaviau dokumentus, o gavau tik vasario gale...... Truko 3 mėn.
kkkrista, jie atsiųs registruotą laišką su visom naujienom. telieka laukti...
QUOTE(wilmusia @ 2011 03 01, 23:53)
Na, man užtruko ilgiau..
aš lapkričio pradžioj pridaviau dokumentus, o gavau tik vasario gale...... Truko 3 mėn.
del to ir sakau "teoriskai". Man zadejo sprendima iki vasario pabaigos, kova jau pinigus. Sprendimo kol kas negavau, apie kovo 10 paskambinsiu pasiteiraut
QUOTE(wilmusia @ 2011 03 01, 23:53)
Na, man užtruko ilgiau..
Jei truko 3 mėn., tai pinigėlius gavot už tuos 3 mėn? ar tik nuo tada, kai jie sutvarkė viską?
vienu žodžiu dabar reikia daug KANTRYBĖS
QUOTE(kkkrista @ 2011 03 02, 01:06)
Jei truko 3 mėn., tai pinigėlius gavot už tuos 3 mėn? ar tik nuo tada, kai jie sutvarkė viską?
nuo pridavimo dienos jie sumoka.
QUOTE(Mergiona @ 2011 03 08, 09:29)
Ka reiskia "VIF moka pinigus nuo kreipimosi dienos"? Reiskia jei as kreipiausi vas 10, tai jei spes pervest pinigus kova gausiu uz dali vasario, o jei ne spes kova tai balandi gausiu uz dali vasario ir uz kova? Ar tik uz kova?
Manau, kad gali nespėt ir gausit blandį už dali vasario ir už kovą.
Gal teko kam susidurti, ar tikrai negalima is antstoliu gauti leidimo kreiptis i VIF, jei vyro adresas vykdymo raste nurodytas uzsienyje? Siuo metu tai vienintelis mano zinomas adresas, bet antstoliai del sios priezasties nepriima.
Kaip daro tokiais atvejais, jei tevo buvimo vieta isvis nezinoma? Juk ir lietuviska adresa po laiko jie gali sekmingai pasikeisti ir nepranesti?..
Kaip daro tokiais atvejais, jei tevo buvimo vieta isvis nezinoma? Juk ir lietuviska adresa po laiko jie gali sekmingai pasikeisti ir nepranesti?..
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 11, 11:54)
Gal teko kam susidurti, ar tikrai negalima is antstoliu gauti leidimo kreiptis i VIF, jei vyro adresas vykdymo raste nurodytas uzsienyje? Siuo metu tai vienintelis mano zinomas adresas, bet antstoliai del sios priezasties nepriima.
...hm..kazkaip keista...privalo priimti juk
musu tevelis palaidunas irgi lyg i bala prasmeges buvo, taciau antstoliai net neziurejo koks ten adresas vykdomajam raste- ieskojo tais adresais, kuriuos as jiems pateikiau pati atejus i kontora...ir nerade nei kur jis gyvena, nei kur dirba- isdave pazyma i VIF be jokiu "parkiu"
sakykite, dokus issiunciau vasario 25d. , bet jokio atsakymo negaunu dar.. jau 2 savaites paejo ar cia normalu?