Sveikos,
gavau aš iš VIF laišką, kad mano prašymas svarstytas ir nutarta skirti po 100 litų kiekvienam vaikui. Čia todėl tokia suma, kad teismo man buvo priskirtas laikinasis išlaikymas po 100 lt iki bus priimtas galutinis sprendimas. Dabar jau turiu galutini spraendimą, jame suma kur kas didesnė. Taigi, klausimas: ar į VIF turiu pristatyti vėl iš naujo visus dokumentus, ar pakaks pažymos iš anstolio apie išlaikymo nemokėjimą su naujom sumom? Juk galiu gauti po beveik 200 kiekvienam vaikui, tai ko dėl turiu pasitenkinti tik po 100....
Ačiū.
manau, kad jums reikės pristyti naują pažymą iš anstolio, o ne naujus visus dokumentus, juk vaiko tėvai, vaikas nesikeičia tik reikės iš naujo eilėje laukty svarstymo, kad patvirtintų naują sumą.
O aš už gruodį pinigus iš VIF gavau sausio 21 d.
O aš už gruodį pinigus iš VIF gavau sausio 21 d.
galutini sprendima turite pateikti garantiniam fondui.su jais susisiekus telefonu , jie tikrai patars kaip viska padaryti.turetu pakakti sprendima nusiusti i e-maila.
Ačiū visoms. Jau susitvarkiau ir išsiunčiau VIF'ui ką reikia... telieka laukti.
Norejau paklausti,
skyrybu nuosprendi skaite teisme vasario 7 diena, jau turiu ir nuosprendzio israsa,tai ar jau galiu eiti pas anstoli del nemoketu elementu, nes buvusiam priteisti nuo spalio vidurio yra, ir jis ne karto nera mokejes.Bet kiek suprantu, teismo sprendimas isigalios tik per 30 dienu, tad ar man laukti kol isigalios, ar jau db galiu eiti pas anstoli prasyti pazymos ir kreiptis i VIF?
skyrybu nuosprendi skaite teisme vasario 7 diena, jau turiu ir nuosprendzio israsa,tai ar jau galiu eiti pas anstoli del nemoketu elementu, nes buvusiam priteisti nuo spalio vidurio yra, ir jis ne karto nera mokejes.Bet kiek suprantu, teismo sprendimas isigalios tik per 30 dienu, tad ar man laukti kol isigalios, ar jau db galiu eiti pas anstoli prasyti pazymos ir kreiptis i VIF?
QUOTE(Ievosius @ 2011 02 15, 23:15)
Norejau paklausti,
laukti kol įsigalios, pasiimti ne tik įsigaliojusį sprendimą, bet ir vykdomąjį raštą iš teismo, o vat tada su juo eiti pas antstolį.
QUOTE(Ievosius @ 2011 02 15, 23:15)
Norejau paklausti,
galite eiti is karto, jei nurodytas sprendime skubus vykdymas del islaikymo.
QUOTE(sandva @ 2011 02 16, 01:06)
galite eiti is karto, jei nurodytas sprendime skubus vykdymas del islaikymo.
nurodytas skubus vykdymas, ir jau gavau vykdomaji rasta.Tad kaip suprantu as jau turiu pilna teise popierius tvarkytis del VIF, kad ir teismo sprendimas neisigaliojes
QUOTE(Ievosius @ 2011 02 16, 10:45)
nurodytas skubus vykdymas, ir jau gavau vykdomaji rasta.Tad kaip suprantu as jau turiu pilna teise popierius tvarkytis del VIF, kad ir teismo sprendimas neisigaliojes
taip, galite eiti tiesiai pas antstoli.
Sakykit ar greitai pradejo pervedinet pinigelius, nuo tada kaj gavote atsakyma jog dokumentai priimti?
QUOTE(bumbuliene @ 2011 02 17, 19:08)
Sakykit ar greitai pradejo pervedinet pinigelius, nuo tada kaj gavote atsakyma jog dokumentai priimti?
Aš maždaug po mėnesio gavau gavau laišką, ir po mėnesio gal pinigus gavau.
Sveikos
renkuosi ir aš dokumentus i fondą, tad reiktų patarimo.
Šiandien pasiėmiau pažymą apie deklaruotą gyvenamąją vietą, ar nieko tokio jei ji parašyta kaip vienas egzempliorius?
Prašyme į fondą parašyta, kad turi būti pažymos apie vaiko gyv. vietą ir mano. Seniūnijoje parašė bendrai vieną. Gal vistik reiktų nueiti paprašyti, kad surašytų atskirai?
Ir dar - pažymą pasirašė ne seniūnas, o jo pavaduotoja - tiks?
renkuosi ir aš dokumentus i fondą, tad reiktų patarimo.
Šiandien pasiėmiau pažymą apie deklaruotą gyvenamąją vietą, ar nieko tokio jei ji parašyta kaip vienas egzempliorius?
Prašyme į fondą parašyta, kad turi būti pažymos apie vaiko gyv. vietą ir mano. Seniūnijoje parašė bendrai vieną. Gal vistik reiktų nueiti paprašyti, kad surašytų atskirai?
Ir dar - pažymą pasirašė ne seniūnas, o jo pavaduotoja - tiks?