Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(barbarux @ 2010 10 26, 22:15)
Arba iš karto pristačius greičiau apdoroja... kažkam juk reikia vokus atplėšinėt, gal dėl to vėliau ir gaunasi 4u.gif

Matyt dabar nera tokio anpludzio su dokumentais ten kazka girdejau.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif vikdomaji rasta atsius registruotu laisku ar reikia paciai vaziuot i teismai isiminet?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija K. @ 2010 11 01, 21:04)
Labas vakaras smile.gif  vikdomaji rasta atsius registruotu laisku ar reikia paciai vaziuot  i teismai isiminet?

Man teko pačiai eiti į teismą ir prašyti, kad duotų.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija K. @ 2010 11 01, 21:04)
Labas vakaras smile.gif  vikdomaji rasta atsius registruotu laisku ar reikia paciai vaziuot  i teismai isiminet?

Sveikos, man tai atsiunte pastu.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija K. @ 2010 11 01, 19:04)

ejau i teisma,rasiau prasyma,o poto vaziavau atsiimti smile.gif
Atsakyti
siandien buvau nuvaziavus,tai reikejo prasyma rasuy ir po savaites paimt
Atsakyti
Sveikos,
pridaviau VIF dokumentus lapkričio 8 d. Ar jie duos kokią žinią, kad viskas tvarkoj, ar tiesiog laukt, kada pradės pervedinėt... Manau, kad jei bus kas netvarkoj, tai jie praneš, o jei tvarkoj, gal nepranešinėja,a?
Ačiū
Atsakyti
Kvailas klausimas- ar verta kreiptis i VIF. Be jokios abejonės. Jei iš tėvo negaunat nė grašio, tai valstybė už tokius pasiruošus bent dalį mokėt. Ir kodėl nepasinaudot. Tik, žinoma, reikia viską skaičiuot, kad , neduokdie, paskui skola nesusidarytų.
Aš irgi jau padavus į VIF. Dar vis laukiu, nes nė mėnuo nepraėjo nuo dokumentų pateikimo.

Ką prarasiu? Ogi nieko (neskaitant anstoliui sumokėtų vykdymo išlaidų). Nes tėvas piktybiškai nei pinigų skiria, nei aplanko vaikus, net pažymos iš biržos neneša dėl darželio, kad bent pusę kainos gaučiau. Taigi - neprarandu nieko. O vaikai iš papildomų pinigų tik išlošia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 22 lapkričio 2010 - 15:50
QUOTE(wilmusia @ 2010 11 22, 15:02)
Sveikos,
pridaviau VIF dokumentus lapkričio 8 d. Ar jie duos kokią žinią, kad viskas tvarkoj, ar tiesiog laukt, kada pradės pervedinėt... Manau, kad jei bus kas netvarkoj, tai jie praneš, o jei tvarkoj, gal nepranešinėja,a?
Ačiū

duos zinia,tik bet po kurio laiko,ne is karto smile.gif Atsius laiska.
Atsakyti
4u.gif ar reikia kad gyv.vietos dekl. ir asmens dok. kopijos butu patvirtintos notaro ar seniuno?
Atsakyti
QUOTE(bumbuliene @ 2010 12 05, 14:55)
4u.gif ar reikia kad gyv.vietos dekl. ir asmens dok. kopijos butu patvirtintos notaro ar seniuno?

kopijos būtinai wink.gif
Atsakyti
Mamytes, ar jau gavot pinigelius is VIF uz gruodi? Ar gali taip veluot- siandien jau 25d, o pinigeliu nera.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LieputesMama: 25 sausio 2011 - 21:55