Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(MAŠKA @ 2010 10 12, 11:26)
gal kas užsisakinėjat pažymas iš VIF? Užsisakiau pažymą pradžioj rugsėjo mėn. dar neatsiuntė, gal reikia užsisakinėt prieš du mėn., kad laiku gauti? pristatyt turiu iki spalio 15d. verysad.gif

del ko reikia jums tos pazymos? ten ilgai laukti pas juos. as kai tvarkiausi soc pasalpa,pasakiau kad ilgai uztruks ta pazyma,tai uzteko atnest is banko israsus uz tris paskutinius menesius tos dienos kai budavo pervedami pinigeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 13, 12:38)
del ko reikia jums tos pazymos? ten ilgai laukti pas juos. as kai tvarkiausi soc pasalpa,pasakiau kad ilgai uztruks ta pazyma,tai uzteko atnest is banko israsus uz tris paskutinius menesius tos dienos kai budavo pervedami pinigeliai  ax.gif

man ir reikia dėl soc.pašalpos, nešiau vieną kartą iš banko, bet ten mokėt reikia už išrašą ir vistiek liepė atnešti kai gausiu pažymą iš vif. verysad.gif o jums per kiek laiko atsiunčia pažymą iš vif?
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 09 16, 11:09)
ir man tai aktualu. Mamytės gal kuri žinot apie tai tiksliau ??? Pvz. Mano vyras man skoloje alimentų (dar iki mano paraiškos fondui) 5000 Lt. Alimentai priteisti po 400 Lt. Išsiunčiau fondui paraišką, dabar kiekvieną mėn gaunu iš fondo po 195 Lt.
1. Tėtušis ką tik pravedė 100 Lt , ar reikia prasinešt fondui ?
2. Jei tėvas praves kokius 2000 Lt skolos, kaip tada? Juk skola susidarė dar iki tol kol pradėjo fondas mokėt? Ar aš nebegausiu iš fondo pinigėlių ? verysad.gif

Sveikos 4u.gif

As fonde buvau rugsejo 10d, viska paaiskino taip:

1. Tarkim priteisti 400Lt alimentu. Tai, 400-195= 205 Lt. Jei tetusis perveda iki 205Lt, arba lygiai 205Lt- pranesti fondui NEREIKIA smile.gif Jei perveda daugiau nei 205Lt (kad ir 206Lt)- tada pranesti butina.

2. Jei tetusis perveda tarkim 1000Lt, tai pranesat fondui ir ta menesi ismoku negaunat. O kita menesi fondas vel moka automatiskai.
Db jei alimentai 400lt, o tevas pervede 1000Lt, tai 1000-400=600 Lt.

Tas 600Lt traktuojamas kaip isikolinimo dengimas, o ne "alimentu mokejimas i prieki". 4u.gif

Dar gryztant del antstoliu ir saskaitos israso- israso visgi paprase ir mano antstole ir to pakako pazymai gauti (as buvusi MamyteSaulyte- jei pamenat, ten buvo bedos su tais antstoliais ir pazymom)- tai stai viskas sutvarkyta, belieka laukt pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAŠKA @ 2010 10 13, 13:36)
man ir reikia dėl soc.pašalpos, nešiau vieną kartą iš banko, bet ten mokėt reikia už išrašą ir vistiek liepė atnešti kai gausiu pažymą iš vif. verysad.gif  o jums per kiek laiko atsiunčia pažymą iš vif?

tai ten kaina 3lt kainuoja juk greiciau nei pora men laukti. paimat susirasot datas paskutiniu 3men butent kuriom dienom vif pervedinejo nueinat i banka ir isduos israsus uz tas 3dienas,juk nereikia viso menesio detalios isklotines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 19, 12:19)
tai ten kaina 3lt kainuoja juk greiciau nei pora men laukti. paimat susirasot datas paskutiniu 3men butent kuriom dienom vif pervedinejo nueinat i banka ir isduos israsus uz tas 3dienas,juk nereikia viso menesio detalios isklotines  mirksiukas.gif

man tai ne ta pacia diena atsiuncia lt., mokejau banke 15 lt., bet tiko seniunijoje. aciu uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAŠKA @ 2010 10 20, 19:20)
man  tai ne ta pacia diena atsiuncia lt., mokejau banke 15 lt., bet tiko seniunijoje. aciu uz info  mirksiukas.gif

tai man ir ne ta pacia,as kompe paziuriu kaip pvz liepa 19d rugpjucio 20 rugsejo 21
nusirasau tas datas,nueinu i banka ir paprasau tik tu dienu israsu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos...patarkit nesusipratelei... jei vaiku tevas pasirasys pas notara jog isipareigoja moketi pvz po 100 lt vaikui ir juos mokes ar vif moketu trukstama suma iki 195 lt?
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2010 10 21, 20:55)
sveikos visos...patarkit nesusipratelei... jei vaiku tevas pasirasys pas notara jog isipareigoja moketi pvz po 100  lt vaikui ir juos mokes ar vif moketu trukstama suma iki 195 lt?

Išlaikymas turi būti priteistas, vaiko gyvenamoji vieta teismo nustatyta su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2010 10 21, 20:55)
sveikos visos...patarkit nesusipratelei... jei vaiku tevas pasirasys pas notara jog isipareigoja moketi pvz po 100  lt vaikui ir juos mokes ar vif moketu trukstama suma iki 195 lt?

g.gif Bet šiuo atveju ar alimentai priteisti?
O jei ne, tai kodėl Jūs turėtumėt gauti? Tėvas įsipareigoja, kažkokią sumą mokėt, o jei jus tas tenkina, tai nesikreipiat į teismą dėl priteisimo.
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 21, 10:11)
tai man ir ne ta pacia,as kompe paziuriu kaip pvz liepa 19d rugpjucio 20 rugsejo 21
nusirasau tas datas,nueinu i banka ir paprasau tik tu dienu israsu  mirksiukas.gif

ot kokia gudri aš net nepagalvojau, kad taip galima smile.gif o banke tai irgi geri tyli, kad tik pinigų daugiau nulupti verysad.gif , o į Vilnių prisiskambinti, tai greičiau turbūt morge atsilieptų, pusę dienos sėdėjau doh.gif tai rugsėjį užsisakiau, o gausiu sakė tik lapkritį...
Atsakyti
Aš el.paštu užsakiau. Gavau po savaitės.
Reikia pažymėti, kad skubos tvarka, dėl tokių tai.. priežasčių.
Atsakyti
Laba diena,kaip as suprantu tas vaiku islaikymo fondas moka pinigus tik iki 18m.,nesvarbu,kad vaikas dar mokosi vidurineje,o tevas alimentu nemoka,nes mums nutrauke mokejima,kai tik dukrai suejo 18m.,nors vidurine baigs kai bus 19.5m.Gal kas pasikeite,ar as ko nesupratau ax.gif
Atsakyti